Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kurtuluş var mı bana negatif sonucu görücem günlerce üzülücem öylede sıkıntıdayım böylede of gene içim daraldıeyvahedigeldismilemafoldumben

emieneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka: :mymeka: :mymeka: yeter artıkkkkkkkkkkkkkkkkk kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

valla adet olunca ilk iki gün avcumun içi kadar bazen küçük parçalar düşürürüm bilmiyorum kistmi ama çıkıncada çok rahatlarım
inşaallah 9 ay adet olmameyvahedigeldismile

inşlh bu olacağın son adetindir.
bnmki o kadar büyük değil....işte o kistciklerden şimdide lekelerle beraber arada bir geliyor...
o yüzden sorddum:kedi:

kısl emine o kadar eski arkadaşlar hamile olunca bizi terketti ama ah kalbim gitmedi neden acaba CADIARZU

walla kızlar müsait olduğum sürece... misaffir olmassa felan.. mutlaka geliyorum.....laptopu eşime vermiyorum normalde işe ötürüyor... evde masaüstüde varda malum oturamıyorum orayada.
öyle işte

bi arada ayşe vardı nisan topiğinden oda geliyodu sürekli ama şimdi oda gelmiyo

bu bölüm ilk açıldığında geliyodum ben. o zaamsanlar aşolama yaptırıyodum.....nergs55 vardı odaa aşılama yaptırıyodu. onra bıraktım..

bi arada ayşe vardı nisan topiğinden oda geliyodu sürekli ama şimdi oda gelmiyo

bence o niye gelmiyor biliyormusun hani bi ara karnını kapıya çarpmışya korktu nazar değdirdik sandı
ama giriyor nisan topiğine ama buraya gelmiyor sadece
napalım giderse gitsin değilmi

bu bölüm ilk açıldığında geliyodum ben. o zaamsanlar aşolama yaptırıyodum.....nergs55 vardı odaa aşılama yaptırıyodu. onra bıraktım..
nergis şimdi hamile sen de hamilesin çok şükür bide biz görseydik o günlerisenağlama
bence o niye gelmiyor biliyormusun hani bi ara karnını kapıya çarpmışya korktu nazar değdirdik sandı
ama giriyor nisan topiğine ama buraya gelmiyor sadece
napalım giderse gitsin değilmi

sende bizi iyice uğursuz yaptın haaaaaaaaamafoldumben

nergis şimdi hamile sen de hamilesin çok şükür bide biz görseydik o günlerisenağlama

sende bizi iyice uğursuz yaptın haaaaaaaaamafoldumben

ama napıyım bi anda pozitifle girdi buraya karnını çarptı ben bidaha girmiycem dedi gitti ama tamamen çıkmadı bu topikten gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…