ya emine bence yarın kan tahlili yaptır bir demliik kurtul. hıı ne dersinyerimseniben
kurtuluş var mı bana negatif sonucu görücem günlerce üzülücem öylede sıkıntıdayım böylede of gene içim daraldıeyvahedigeldismilemafoldumben
valla adet olunca ilk iki gün avcumun içi kadar bazen küçük parçalar düşürürüm bilmiyorum kistmi ama çıkıncada çok rahatlarım
inşaallah 9 ay adet olmameyvahedigeldismile
kurtuluş var mı bana negatif sonucu görücem günlerce üzülücem öylede sıkıntıdayım böylede of gene içim daraldıeyvahedigeldismilemafoldumben
inşlh bu olacağın son adetindir.
bnmki o kadar büyük değil....işte o kistciklerden şimdide lekelerle beraber arada bir geliyor...
o yüzden sorddum:kedi:
kıs bundan sonra adet olmuycaaaammmmmm :roflol: geçenki sondu inşaallah
sen şu anda hangi iğneyi vurunuyon canım. ben birinci lucrinden sonra bir kez adet oldun sonra gonalf yi kullanamya başlaım da o yüzden yani delikafadulden
kısl emine o kadar eski arkadaşlar hamile olunca bizi terketti ama ah kalbim gitmedi neden acaba CADIARZU
tamam işte bende lucrin kullandım geçen hafta adet oldum şimdi gonale başladım
benden kurtuluş yok :lepi:
hee tmm şekerin .... son olsun sakın bidaha olim demeklava:
bi arada ayşe vardı nisan topiğinden oda geliyodu sürekli ama şimdi oda gelmiyo
nergis şimdi hamile sen de hamilesin çok şükür bide biz görseydik o günlerisenağlamabu bölüm ilk açıldığında geliyodum ben. o zaamsanlar aşolama yaptırıyodum.....nergs55 vardı odaa aşılama yaptırıyodu. onra bıraktım..
bence o niye gelmiyor biliyormusun hani bi ara karnını kapıya çarpmışya korktu nazar değdirdik sandı
ama giriyor nisan topiğine ama buraya gelmiyor sadece
napalım giderse gitsin değilmi
nergis şimdi hamile sen de hamilesin çok şükür bide biz görseydik o günlerisenağlama
aradan bir sene geçticnm .. sabredin inşlh sizde hamiş olucaksınız:CüvCüv:
nergis şimdi hamile sen de hamilesin çok şükür bide biz görseydik o günlerisenağlama
sende bizi iyice uğursuz yaptın haaaaaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?