Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar nasılsınız emine bi kan tahlili yaptır adet belirtileri olur zaten hamilelikte olmasada can sağlığı olsun canım sıkma allah büyük

mrb kızlar nasılsınız emine bi kan tahlili yaptır adet belirtileri olur zaten hamilelikte olmasada can sağlığı olsun canım sıkma allah büyük

esinte adet belirtileri oluyo benim tamamen adet belirtisi oldu gögüslerimin acısı dindi tatlı krizine girdim herşey tamam yani karnım gurul gurul daha ne olsun hani bunlar olmasa ağrılar devam etse ümitlenicem

6 gündür lekelerim deva ediyor.((( onun haricinde bir yaramazlık yok.. sağsalim kalp atışların görseydim bide

lekelerin nie oluyo doktora gittinmi hadi hayırlısı dinlersin dikkat et uzan eşinle beraber olma bide kan yapıcı şeyler ye kansız kalma kuru üzüm flan cok tüket fazla maydonoz soğan yeme biliosundur onlar söktürücüdür bide fazla sters yapma allah büyüktür atlatırsın inşallah

sırnaşık şey

delikafadulden

walla bilmyorum esinte lekelenlmenn 2. günü doktora gittik kese sağlam bir problem yok dedi...adet günüm diyemi acaba.. çünkü ben adet günlerimde hem çok olurum hemnde çok uzun olurum .. bilmiyorum yarın d devam ederse aricam doktoru:sm_confused::sm_confused:

işim var emine çıkmam lazım görüşürüz
sabah erkenden dr ye gidicem öğleden sonraya görüşürüz inşaallah dua ette yumurtalar büyümüş olsun

esinte adet belirtileri oluyo benim tamamen adet belirtisi oldu gögüslerimin acısı dindi tatlı krizine girdim herşey tamam yani karnım gurul gurul daha ne olsun hani bunlar olmasa ağrılar devam etse ümitlenicem

canım bende öyledim oldum olacam dedim doktoruma sordum yaşarsın dedi adet belirtileri normaldir dedi canım alla büyük umudumuz allah olsun saglıklı olsun ama fazla stres yapma bence stres en büyük etken kafamdan tamamen attığım ay hamile kalmdım insanlar bana ster yapma deyince ben ne alaka diodum ama yaşadım gördüm canım dua edelim bol bol sen güçlü bi kızsın rabbim sana bunun mükafatını vercek

esinte inanılmaz canım sıkılıyo napıcağımı bilemez haldeyim

canım seni anlıyom bende aşıılama olduğum zaman öyleydim hatta evliliğimin her ayında öleydim eyvahedigeldismile

evet bak adet güün olduğu için olabilir. iyi bak kese iyimiş canım gecer ama dikkat et devam ederse git mutlaka yine doktora bak bide kimisinde hamileliğin her ayında kanama olur bizim burda komşu sağlık ocağına gelio cok kan hapı kullanıyo cünkü her ay hamileyken adet görüyo

kızlarrr ne yaptınız bugün, gelemedim.Temizlşkçi kadın vardı malum bana yasak.Ev tozdan geçilmiyordu neyse tertemiz oldu.

esinte seni tebrik edememiştim canım.Çok çok tebrikler.Hadi bakalım sıra emine zeynep.özlemay ve beyzanurda inşallah.

nergis sorması ayıp günlük kaça temizliyor.. bide dipbucakmı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…