bak şimdi ah kalbi,mde korkacak bizden :roflol:
iyiym esinte sen nasılsın
mrb kızlar nasılsınız emine bi kan tahlili yaptır adet belirtileri olur zaten hamilelikte olmasada can sağlığı olsun canım sıkma allah büyük
6 gündür lekelerim deva ediyor.((( onun haricinde bir yaramazlık yok.. sağsalim kalp atışların görseydim bide
sırnaşık şey
delikafadulden
lekelerin nie oluyo doktora gittinmi hadi hayırlısı dinlersin dikkat et uzan eşinle beraber olma bide kan yapıcı şeyler ye kansız kalma kuru üzüm flan cok tüket fazla maydonoz soğan yeme biliosundur onlar söktürücüdür bide fazla sters yapma allah büyüktür atlatırsın inşallah
esinte adet belirtileri oluyo benim tamamen adet belirtisi oldu gögüslerimin acısı dindi tatlı krizine girdim herşey tamam yani karnım gurul gurul daha ne olsun hani bunlar olmasa ağrılar devam etse ümitlenicem
esinte inanılmaz canım sıkılıyo napıcağımı bilemez haldeyim
walla bilmyorum esinte lekelenlmenn 2. günü doktora gittik kese sağlam bir problem yok dedi...adet günüm diyemi acaba.. çünkü ben adet günlerimde hem çok olurum hemnde çok uzun olurum .. bilmiyorum yarın d devam ederse aricam doktoru:sm_confused::sm_confused:
işim var emine çıkmam lazım görüşürüz
sabah erkenden dr ye gidicem öğleden sonraya görüşürüz inşaallah dua ette yumurtalar büyümüş olsun
kızlarrr ne yaptınız bugün, gelemedim.Temizlşkçi kadın vardı malum bana yasak.Ev tozdan geçilmiyordu neyse tertemiz oldu.
esinte seni tebrik edememiştim canım.Çok çok tebrikler.Hadi bakalım sıra emine zeynep.özlemay ve beyzanurda inşallah.
nergis sorması ayıp günlük kaça temizliyor.. bide dipbucakmı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?