Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep lekelenmelerim başladı doktora gitmeme gerek kalmadı şimdi benim orucum bozuldu değilmi

zeynep lekelenmelerim başladı doktora gitmeme gerek kalmadı şimdi benim orucum bozuldu değilmi

hadi ya evet bozuldu ama birazdaha bekle istersen kendin bozma orucu iyice kırmızı gelsin
eminem hayırlısı böleymiş üzme canını Allah kendiliğinden nasip eder inşaaallah
ben çıkıcam birazdan dua et canım

tam kırmızı değildi o yüzden bozmadım ama gerisi gelir kız öğlene kadar da tutmuştum orucu boşamı gitti bugünkü orucum yani.yok üzülmüyorum canım tam olsamda rahatlasam biran önce çok bunaldım demekki vakti gelmemiş hakkımda hayırlı olanı Rabbim bilir ancak.

Hoş bulduk canım, yazdıklarınızı okuyordum, üzüldüm bende ama aşılamada ne yazıkki başarı şansı düşük. 3 aşılama yaptırdım seni çok iyi anlıyorum.
İnşallah doğal yoldan gelicek, pes etmek yok.

Zeynep senin yumuşlarda büyümüştür, yakında toplanırlar.Heyecenlımısın bakiiim.

olmayız inşlhhhhhhkaydirigubbakcemile3

ya senin kanaman adet gibimi oldu.. kaç gün sürdü nergs

ilk ikisine boşuna üzülmüşüm çok azdı sadece bir günlük pet batmıştı ama kırmızıydı.Sonrasındada 2 hafta kahverengi lekeler sürdü ve bitti. Ama 3.kanama adet kanaması gibiydi 5- 6 ped kullanmışımdır.Sonrasındada bir aya yakın kahverengi lekeler sürdü ve bitti hiç kalmadı

geldim canım yumişler iyiymiş maaşallah 9 tane felan var en büyüğü 11 mm olmuşdahada büyüyecekler inşaallah
evet çok heycanlıyım önceki tedavimde hastaneyi ve doktoru sevmediğim için nefretle gidip geldim acemiliğim çıktı yani ama bu sefer rahatım inşaallah bu sefer olacak

emine cok üzüldüm İNŞALLAH bebeklerimiz bize bu ay süpriz yaparlar İNŞALLAH

seni cok iyi anlıyorum canım herşeyin hayırlısı

dün ne düşündüm biliyomusun RABBİM herkese veriyo istese bizede verir RABBİMİN gücü herşeye yeter ama bize vermiyo bence bunda bi hayır var RABBİM bizi düşünüyo ve bize evlat vermiyo

ben artık böyle dşünüyorum RABBİME teslim oldum ALLAHIM ne eylerse güzel eyler

UMUDUM ALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…