Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bu topıkteydım ekımde aşılam yaptırdım tutmadı.
birdaha tedavı dusunmeye nıeytım yok şimdilık.ilk tedavı çok yordu benı.paylaşmk ısteıdm

ALLAH MI söyletti kız olabilir

artık imzayla 2 tane koyuyolarmış embiriyo İNŞALLAH dogrudur
yok ya öle bişi yok ne imzasıymış o ki hiç duymadım yasaya mecbur uymak zorundayız
zeynep yemek yapmaya gidiyorum sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
tamam canım görüşürüz
bende bu topıkteydım ekımde aşılam yaptırdım tutmadı.
birdaha tedavı dusunmeye nıeytım yok şimdilık.ilk tedavı çok yordu benı.paylaşmk ısteıdm

tanıyamadım canım ya ben burda çok eskiyim ama tanımadım
hayırlısı olsun bende ekimde yaptırmıştım ama tutmadı yani geçen sene şimdi tüp tedavideyim
gelip yazdığın için teşekkürler

Ya zeynep benim adetin gerisi gelmedi başım çatlıcak ağrıdan orucumuda bozdum kırmızıyı görünce

Ya zeynep benim adetin gerisi gelmedi başım çatlıcak ağrıdan orucumuda bozdum kırmızıyı görünce

o bozulur canım ya düşünme onuda
o kadar iğne vurundun korkma söker ben bu adetimde 24 saat sonra azıcık söktü korkma
başının ağrısıda oruç tuttunya öğlene kadar omdan benim başımda fena ağrıyomirmirmirmir

kıslar bugün ben yokum anneannem gelecek yarında randevum var yine görüşürüz

günaydın herkese kimse yok gerçi zeynom sen yine yokmusun bugün yumoşların güzel gelişmiş hadi hayırlısıyla hamile kaldığın günlerede seviniriz inşallah.

emoşum bekledim ama gelmedin galiba işin çıktı
ben çıkmak zorundayım kahvaltı hazırlıycam
görüşürüz kendine iyi bak opuyorumnanaktan

kızlar ben geldım ama kımse yok kaç gündür nette sorun var sizi çok özledim emıne test yaptınmı kan testı sonuç ne durumda zeynep inş yumoşlar büyümüştür

kızlar ben geldım ama kımse yok kaç gündür nette sorun var sizi çok özledim emıne test yaptınmı kan testı sonuç ne durumda zeynep inş yumoşlar büyümüştür
adet oldum canım test yaptırmama gerek kalmadı hayırlısı artık ne zamansa o zaman olacak.
walla kimse yokbilmiyorumkismile

bugün çok yoğunum canım bir türlü gelemedim bthcg değerin artmış çok sevindim canımsorunsuz bir şekilde devam eder inşallah:Saruboceq:

yaa yaptırsaydın keşke... bende ilk aşılamamda adet oldum hemde normalin iki ktı doktorum yinede yaptır dedi.. yaptırdım pozitif çıktı.. ama malesef ben adet olunca olmadı sandım balkon yıkadım kovalarla su taşıdım o sırada düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…