aminnamaz kılmak bizim ilacımız kuran okumak da aynı şekilde ben huzuru namaz ve kuranda buluyorum onlarda olmasada çıldırırım herhalde gerçi bizi ayakta tutanda inancımız değil mi Rabbim bizi zafere varanlardan eylesin bu dünya aleminde girdiğimiz sınavda bize yardım etsin kolaylık versin amin.
zeynom ben çok kötü oldum yazacak halim kalmadı bi yarım saat dinleniymde gelirim
Selam kızlar
ne dinlenmesi zeynom nerde dinlenemedim gelen giden müşteri falan offf başım dönüyo tansiyonum düştü bugün
hele şükür geldin zeyno uyuyomuyudun kız
evet emine 3 ayın yorgunluğu hemen geçmiyorki mirmirmirmir
yok canım yaa bende öyleyim herşeye sinirleniyorum bu ara hatta kendime bileeayyy zeynom bende dünden beri çok sinirliyim millete bağırıp duruyom neden böyle oldum anlamıyorum oruçtan olsa en baştan beri olurdu yoksa ben kafayı mı yiyorum ne-tatlicadiarzu-
olacak artık emine napıyım yaşadıklarım kolay atlatılacak bişi değil malesef ama insan unutuyo bi müddet sonra önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkınhaklısın canım Allahtan uyuyacak vaktin dinlenirsin benim oda yok bu sabah depresif gördüm seni biraz yine sıkıntı bastı değilmi
oruçtandır canım kolaymı kaç saat aç durmakayyy zeynom bende dünden beri çok sinirliyim millete bağırıp duruyom neden böyle oldum anlamıyorum oruçtan olsa en baştan beri olurdu yoksa ben kafayı mı yiyorum ne-tatlicadiarzu-
iyiyim canım nasıl oluyum işte hayat devam ediyozeynebim nasılsın canım benim
ayyy zeynom bende dünden beri çok sinirliyim millete bağırıp duruyom neden böyle oldum anlamıyorum oruçtan olsa en baştan beri olurdu yoksa ben kafayı mı yiyorum ne-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?