Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin
zeynom ben çok kötü oldum yazacak halim kalmadı bi yarım saat dinleniymde gelirim

tamam emine sen dinlen bende yemek yapıyorum zaten

ne dinlenmesi zeynom nerde dinlenemedim gelen giden müşteri falan offf başım dönüyo tansiyonum düştü bugün

günaydın kızlar ayyyy dün çok kötüydüm konuşacak yazacak halim bile yoktu bugün daha iyiyim şükür.

iyi be emoş ne olsun yarın davetim var iftara bugün biraz temizlik yapacam yarın enerjimi yemek yapmaya kullanıyım diye gücüm tükeniyor resmen hele burada çok sıcak
sizler nasılsnız bakem

ayyy zeynom bende dünden beri çok sinirliyim millete bağırıp duruyom neden böyle oldum anlamıyorum oruçtan olsa en baştan beri olurdu yoksa ben kafayı mı yiyorum ne-tatlicadiarzu-

ayyy zeynom bende dünden beri çok sinirliyim millete bağırıp duruyom neden böyle oldum anlamıyorum oruçtan olsa en baştan beri olurdu yoksa ben kafayı mı yiyorum ne-tatlicadiarzu-
yok canım yaa bende öyleyim herşeye sinirleniyorum bu ara hatta kendime bilee

haklısın canım Allahtan uyuyacak vaktin dinlenirsin benim oda yok bu sabah depresif gördüm seni biraz yine sıkıntı bastı değilmi
olacak artık emine napıyım yaşadıklarım kolay atlatılacak bişi değil malesef ama insan unutuyo bi müddet sonra önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın

oruçtandır canım kolaymı kaç saat aç durmak
zeynebim nasılsın canım benim
iyiyim canım nasıl oluyum işte hayat devam ediyo
sen nasılsın

ben oruç tutmadığım halde sinirleniyorum
sizde diyeceksiniz senin yapın böle inanın ilgisi yok ben çok mülayim biriyim aslında emine sesim nasıldı benim

kızlar ya bim de plates topu satılıyor bu hafta sizce alsammı göbeğimi eritirim
10 tl imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…