Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben iyiym zeynep ne olsun çalışmada yok bebişe eeeee dogal olarak düşünmekte olmuyor rahatım bu ay hem de çok huzurluyum o yönden

iyi be emoş ne olsun yarın davetim var iftara bugün biraz temizlik yapacam yarın enerjimi yemek yapmaya kullanıyım diye gücüm tükeniyor resmen hele burada çok sıcak
sizler nasılsnız bakem

kız bu sıcaklarda da çok zor be iftara misafir çağırmak Allah yardımcın olsun ben hafta sonu doğru düzgün iş bile yapamadım çok susadım bıraktım bende.menüde ne var yarın kıssss gelelim bizde hemen

ben oruç tutmadığım halde sinirleniyorum
sizde diyeceksiniz senin yapın böle inanın ilgisi yok ben çok mülayim biriyim aslında emine sesim nasıldı benim

ne biliym canım sabahtan sinirli oluyorum oruçlamı ilgili anlamadım of neyse.zeyno sesin gayet sakin mülayim geliyodu ama burda konuşurken pekde mülayim gibi görünmüyosun:roflol:

canım ya zor ama kalbalık iftar daha anlamlı oluyor iki kişiyiz tadı çıkmıyor ki dört aile alıcam tabi herkes bizmi iki yadaüç çocuklular hep
mercimek çorba patlcan oturma fırnda tavuklu patates pilav cacık börek salata bitli tatlı düşünüyorum ama belki tatlıyı hazır alabilirim zor geliyor hepsini yapmak

ya plates topu alıyımmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kötükedihüso

kız ne biliym ben daha önce kullanmadım ne bağıyon heeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmklava:amma pek fadalı olduğunu duydum benimde kilo vermem lazım biranönce bu iğneler ilaçlar şeklimizi bozdu yaaaakafamçokkarıştı

al canım da yapmak lazım plates ben alsam bir iki yaparım sıkıntıya gelemem öle sonra köşede durur büyük ihtimalle gelen misafir çocuklar patlatasıya oynarlar patlayıncada sonu çöp olur huyumu bilyorum çünkü

niye çalışma yapmadınız bu ay
aman eminem önceden yaptıkda ne oldu sanki yaaaaaa zaten 12 gibi yatıruz eee sahurda da ben banyo yapamıyorum duştan çıkınca tıkanıyorum bişey yiyip içemiyorum ondan canım yapmıyoruz fazla bu ay maneviyata çalışıyoruz yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…