kaç tane soğan kullanıyon kaç lt suya
ne zaman içiyosun ben ne zamn başlayım aç karınamı
arısımı var arımı besliyo
e ne vermiyo sanki nolurmuş
hg canımkızlar soğan suyuda içtim 3 ay benim reglim düzene girmişti. bide incir var kaynatıp içiliyor yumurtaları çatlatıyor.
şimdi başlamayım canım sonraki adetimle başlayımadetin 7. günü başla
300 ml suyu (klorsuz) kaynat
1 tane yemeklik kullandığımız soğanlar varya kahverengimsi ince kabuğunu soy 6'ya böl kaynayan suya at
5 dk ağzı kapalı kaynasın (ben telin geri sayımını kuruyorum kolay oluyo)
altını kapat ılıyınca içecen(soğuk olmayacak ılık illa unutma)
günde 2 kez yeni kaynatacan beklemiş olmaz ben yemekten sonra bide sahurda kaynatıyom
o kadar hormon iğnesinden de zor değil inan
içerken burnunda nefes alma bi dikişte iç
bende baya akıntı olmuştu içtiğimde iltihabı da söküyomuş bütün vücuttan
kıs 35 lira olsa hemen alırım baktım nette 200 tl
yok canım o kadarda değil poleni diyorsun değilmi
bak biz nerden aldık biliyormusun sivas caddesinde büyük beğendik varya ordan
tek polen mi karışım mı
selam kızlar ay dün annemler vardı iftarda bu akşamda eşimin akrabaları tam 17 kişi olcaz ay tek ana yemegim var bide pilav sıcakta çok zor daha şimdiden dilim damagım kurudu allah bu sene bize yardım etsin çok sıcak çok zorluyo hele eşim hep takım elbise banka dışınada çıkıyo eve nasıl düşüyo allah tüm çalışanlara yardım etssin
zeyno canım ne dersin işe yarar mı bende o siteden baktım
o marka mı senin aldığın
iyiyim canım fazla gelemiyorum bu aarakızlarrrrrrr merhabalar ben çok hastayımmmmmm grip oldum. hem çelşıyomda. açamadımda yoğunluktan şimdi gideyim gelirim 13 de okudum biraz şimdiki yazdıklarınızı benimde size önerilerim olacak. kadınların kullandığı macun kimsede yok. aktardada yok. birde eşlerin semen sayı ve hızlılığını artıran macun acayip eşime et ki yaptı . keçi boynuzu kaynattım aç karnına içti.
özlemmmm sen nasılsın pek göremiyorum seni öğlen giriyon heralde
kızlar benim reglim gelmedi. 3. günü geçeli bu gün bakalımmm cumayı bekliyom. testte çıkmadı kanda baktırıcam artık cumaya bakalımmmm.
ben evdekileri atmışım canım bak bıyutu bunun gibi bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?