Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrr merhabalar ben çok hastayımmmmmm grip oldum. hem çelşıyomda. açamadımda yoğunluktan şimdi gideyim gelirim 13 de okudum biraz şimdiki yazdıklarınızı benimde size önerilerim olacak. kadınların kullandığı macun kimsede yok. aktardada yok. birde eşlerin semen sayı ve hızlılığını artıran macun acayip eşime et ki yaptı . keçi boynuzu kaynattım aç karnına içti.

özlemmmm sen nasılsın pek göremiyorum seni öğlen giriyon heralde

kızlar benim reglim gelmedi. 3. günü geçeli bu gün bakalımmm cumayı bekliyom. testte çıkmadı kanda baktırıcam artık cumaya bakalımmmm.

kaç tane soğan kullanıyon kaç lt suya
ne zaman içiyosun ben ne zamn başlayım aç karınamı

adetin 7. günü başla
300 ml suyu (klorsuz) kaynat
1 tane yemeklik kullandığımız soğanlar varya kahverengimsi ince kabuğunu soy 6'ya böl kaynayan suya at
5 dk ağzı kapalı kaynasın (ben telin geri sayımını kuruyorum kolay oluyo)
altını kapat ılıyınca içecen(soğuk olmayacak ılık illa unutma)
günde 2 kez yeni kaynatacan beklemiş olmaz ben yemekten sonra bide sahurda kaynatıyom
o kadar hormon iğnesinden de zor değil inan
içerken burnunda nefes alma bi dikişte iç
bende baya akıntı olmuştu içtiğimde iltihabı da söküyomuş bütün vücuttan

kızlar soğan suyuda içtim 3 ay benim reglim düzene girmişti. bide incir var kaynatıp içiliyor yumurtaları çatlatıyor.
hg canım
inciri ne zamn yiyosun
şimdi başlamayım canım sonraki adetimle başlayım
oruç tutucamya midem kabarmasın yine

Merhaba; Anne olma duygusuyla bir çok yöntem denedikten sonra, umtsuzluğumu sona erdiren arı sütü ve polenle tanıştım. İnanın kişi hangi dertten muzdaripse o konudaki bilgiler dikkatini çeker. Birgün internette gezerken ARI DÜNYASI sitesi dikkatimi çekti, siteyi inceledim ve güvenirliliğini kontrol etmek için Ertuğrul beyle bizzat görüştüm. E.bey bana, eşimin ve benim sabah akşam 1 tatlı kaşığı arı sütü ve 2 tatlı kaşığı polen kullanmamazı söyledi. Umutla kullanmaya başladık. Ve o güzel haberi anne olduğumu 2 ay sonra öğrendik. Özellikle tedavi ile birlikte daha çabuk sonuç verdiğini kesinlikle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. İçinde tereddütü olan arkadaşlara endişelenmeyi bırakmalarını ve çocuk sahibi olmak istiyorlarsa arı sütü ve polen ile tanışmaları gerektiğini ısrarla tavsiye ediyorum. Özellikle bu konuda hiç bıkıp usanmadan sorularıma sabırla cevaplar veren , bizi bilgleriyle aydınlatan Ertuğrul bey'e çok teşekkür ediyorum. Umarım herkes bizim gibi arı ürünlerini kullanıp, rahatsızlığının sonucunda güzel haberler alır. KESİNLİKLE

bakın bunu yazmış kadın

selam kızlar ay dün annemler vardı iftarda bu akşamda eşimin akrabaları tam 17 kişi olcaz ay tek ana yemegim var bide pilav sıcakta çok zor daha şimdiden dilim damagım kurudu allah bu sene bize yardım etsin çok sıcak çok zorluyo hele eşim hep takım elbise banka dışınada çıkıyo eve nasıl düşüyo allah tüm çalışanlara yardım etssin

hg canım Allah kolaylık versin galiba bende cumartesi misafir çağırıcam

"Evliliğimizin 12'inci yılına girerken bir kaç ay sonra doğacak ilk çocuğumuz için hazırlık yapıyoruz. Yıllar boyu çok şey denedikten sonra, son olarak dediğiniz gibi her gün sabah akşam birer tatlı kaşığı kadar arı sütü kullanmaya başladık.Daha bir iki ay geçmişti ki güzel haberi aldık. Hamilelikte arı sütü kullanıldığında hem bebeğe hem anneye yararlıymış. Anne karnında bebeğin özellikle zihinsel gelişimine yararlıymış.
bak bide bunu buldum

zeyno canım ne dersin işe yarar mı bende o siteden baktım
o marka mı senin aldığın

yok galiba o değil anavarzamıydı neydi yada ben öle haturlıyorum sen bak büyük beğendiğe
istersen al bi dene ben aldım ve alıcam bu bebek doğal yoldan gelecek başka çaresi yokkötükedihüso

iyiyim canım fazla gelemiyorum bu aara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…