Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fatoş ben anavarza nın kullanıyordum şimdi ara verdik tekrar başlıcam krembal polen arısütü üçlü karışımbu birde probolisli varmış onu kullanmadım

canım telle isteyebilirsin biz öle getirttik çok aşırı pahalı degildi sanki ama fiyatı hatırlamıyorumistersen teli veriyim

ay canım ben senin yerinde olsam adetliyken çagrırım tüm çagrıcaklrımı

canım inşallah sana şifa olur bu kullancakların
evet bende öle düşünüyorum zaten pazar tutmaya başlarım inşaallah ondan önce çağırmam lazım
canım saraçoğlunun resmi sitesine gir bitkiler ordan kuru soğana bak

bakıyımda canım kıslar pkolulara zarar verir demiş benim adetlerim düzenli ama bi düzenimi bozarsa

İşçi arılarının, kraliçe arıyı beslemek için yaptıkları bir bal emilsiyonudur. Besin değeri son derece yüksektir. Tüm yaşamı boyunca arısütü ile beslenen kraliçe arının ömrünün uzunluğu bunun en önemli işaretidir. Şöyle ki işçi arılar sadece 2 ay kadar yaşarken kraliçe arılar 6 ile 8 yıl yaşamaktadır
bide 3000 tane arı üretiyomuş

yok canım yaaa diyorum ya bana baya faydası olmuştu
benim adet gecikmelerim vardı da ondan içtim
pco olduğunu bile bilmeden yani o ay hamile kalmıştım düşün
adetim ne zaman yumurtlamam ne zaman hiç bilmeden

yok canım yaaa diyorum ya bana baya faydası olmuştu
benim adet gecikmelerim vardı da ondan içtim
pco olduğunu bile bilmeden yani o ay hamile kalmıştım düşün
adetim ne zaman yumurtlamam ne zaman hiç bilmeden

bak senin adetin düzensizmiş benimkiler düzenli
şimdi düzenimi bozar belki korkarım ben en iyisi polen yiyim

aksine pco lularda adet düzenliyo sende yoksa boşver zaten

zaten bende fazla pkoda yok doktorum var dedi ama bende hiç belirtisi yokki ne biliyim pkolularda adet düzensizliği aşırı kıllanma ve adet sancısı olurmuş bende hiçbiri yok
bazı pkolarda yumurtalık pko gibi göz göz görünürmüş benimki ondan galiba

kilo alırsan diğer belirtiler çıkabilir bende de yoktu evlendiğimden beri kilo aldım ortaya çıkmaya başladı
en son ercan bey dedi var diye
daha önce kimse demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…