Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi bakalım
ne danteli yapacan kıssss
ben iğne oyası yapıyom havlu kenarı filan:hulya:
vallla bilmiyomki ne yapsam
oturma odasına mı yapsam salonumda çok var kendime yapmayım ya ben eşime dostuma aaaa anneme yapıyım :sm_cool:
benim bi hazır takımım var boncuklu dur resmini çekiyim sizlere dantellerimin
bide iğne oyam var bir dantelim var

Ayet'el-kürsi'nin harfleri 170 tir, gece yarısında tenha bir yerde oturup kıbleye mütevec-cihen 170 defa ayet'el-kürsiyi okuduktan sonra Cenab-ı Allah'dan her hangi bir muradının hasıl olmasını talep ve niyaz eden kimseye Hak Teala ve Tekaddes Hazretleri dilediği, isdediği şeyi o kimseye lutfundan ve kereminden ihsan buyurur.
arkadaşlar 170 ayetel kürsiyi aramızda paylaşalım ve haftada 1 birimize okuyalım sonra duamızı yapalım olurmu ben liste yapsam olurmu

valla bence çooook iyi olur hiç ikilemem ben

beyza var esinte var başka bilmem
sende hastalığın bitince oku yada annenden filan rica et olmaz mı canım

beyzada var 8 etti
esinte hamile zaten her hatimde onada dua ederiz bebeğini koru diye
anneme olmaz bunu bizim okumamız lazım ben hastaysam benimkini okursunuz kime okunuyorsa niyet alınıp sen hastaysan seninkinide paylaşırız öle olcak tamammı ya herkes bişi desin

KIZLAR İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ

HAFTADA 1 OLSUN CUMA GÜNLERİ DUASI OLSUN BÖYLE COK GÜZEL BEYENDİM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH

BEN VARIM KIZLARolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…