benim hamişlik,senin 6,gün embriyoları gibi bişeydi kız,nasılki onlar sende tutunmadı,benimkilerde bende tutunmuyo,o geçen ay olmuştu,bu aya etkisi olur mu ki?
KÜSTÜNMÜ KIZ FATOŞŞŞŞŞŞŞ kaydirigubbakcemile BAK ÇEKERİM SACLARINI
kıss ben altta mı kalırım bende senin saçlarını çekerim kaydirigubbakcemile
hatta al sana alsanaalsanasmile
seninkidemi tüptüki ben doğaldan oldu sanıyordum
bilmem belki olmuştur kısss polene devam et
doğal oldu ama aynı tüpteki gibi,benimki sadece içerde dölleniyo,ama tutunamayan embriyo gibi,kendi kendini sonlandrıyo,kese oluşmuyo yani,bende insanlara böyle daha rahat anlatıyorum,dışşarda drların döllendirdiğini,içerde başarsamda,tutunamayan tüp bebek gibi oluyo benim hamileliğim diye,ay yanlış bişey yazarımda seni üzerim diye de korkuyom,kelimeleri seçcem diye uğraşsamda,aynı şeyleri yazmışım hep,kusuruıma bakma canım,neticede hepimiz bebek özlemi içindeyiz.opuyorumnanaktan
ne kusuru aşkolsun
canım nasıl teşhis koydular peki
bendedemi öle oluyo o zamanki
ben 3. ye başlamadan histeroskopi olucam zaten
yalnız buldular beni dövdüler yaaaaa :bbo: mafoldumben
hiç bi teşhis koymadılar,hem sebepsiz infertiliteyim,hemde yumurtalarım kalitesiz olabilirmiş miş miş.hemen tüpe geçelim dediler,ama tüpten önce devlet babanın yardımını alabilmem için aşılam gerekli,aşılamada oyalanmak oluyo bende,doğalla,süreli ilişkiyle farkı yok,çünkü yumurtanın kalitelisini zaten seçemiyolar,spermlerimizde iyi çok şüküraama mecburen onuda yaptırcaz.
ben gene bu ay doğaldan deniyorum ama dün menagon a başladım,75 le başladık bakalım,hayırlısı,yanında bal polen kullanabilir miyim dedim,bi zararı olmaz dediler.
canım olurmu hiç yumurta kaliteside seçiliyor
bizde devletten yardım alamadık
hem yaş hemde aşılama
ya bi kadının tüpleri kapalıysa zaten sşılamayla olmaz e boşunamı yaptırıcaz aşılama devlet karşılasın diye çok saçma
aşılamada seçebiliyolar mı kaliteli yumurtayı,yanlış mı anladım.
sende aşılama şart değil diye biliyorum,elinde raporun yok mu?eğer senin gibilerdede şartsa pesssss diyorum,guclubacismilebaşkada bişey diyemiyorum,desemde kimse duymaz zaten.
ammmman kızlar devletin derdi bizmiyiz kim bakar bize kim ilgilenir
tüpte tek embriyo şartı geldi bide diyolar 3 tane yapın diye
öyleyse teşvik et ne köstek olutonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?