Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam canııııım benim salavattta bitti
diyorum bidakine 41 yasinde okuyalım çalışanlara zor olmazsa

zorlasada okurum canım çünkü geceleri ancak yatsı namazı kıl evin işi gücü bide fetih süresini okuyorum ama çok az vakit kalıyo ondada duş al ertesi gün kıyafetleri hazırla vs vs çalışmak zor ama yinede okuyabildiğim kadar okurum.ayetel kürsiyi gece 12 de falan okudum ancak vakit oldu salavatıda bugün okuycam inşallah.

o zaman kalsın emine zorlamayalım kimseyi

kızlar ben çıkıyım öğlen arası bi hava alıym geliym konuşuruz fatoş gelince konuşuruz canım.

plates topu bizde var eşim zayıflarız diye aldı ama korkumdan hiç kullanmıyodum ama üzerinnde oturmak cok zevkli hop hop

eyer hamile kalmaya yardım ediyosa kullanıyım bari

fatoş fetih süresini ne için okuduğumu sormuştun canım ben bunu devamlı okuyodum bir ara bıraktım şimdi yeniden başladım sürekli okuduğum süre içerisinde ev aldık yaptığımız bütün işlerde başarılı oluyoduk ben hamile kalmak için okuyodum hamile kalamadım ev aldık hiç aklımızda yokken hemde paramızda yoktu herşey bir anda oldu yani bu süre çok faziletli ve güçlü bir dua ben çok severek ve inanarak okuyorum şimdi yeniden başladım okumaya.

FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
NOT:YANLIZ İHLASLA OKUNMAK SÜRETİYLE(BAKALIM OLACAKMI NİYETİYLE DEĞİL)
RABBİM KABUL ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…