bende alıyorum ozaman plates topu bimde varmı kız yarın aslında benimde cidden kilo vermem lazım iyi olur:lepi:
vallahamı :sm_cool: yarın erkenden bimin önündeyim o zaman :roflol:
hatta adınıda sölim meryem arkadaşım bende gülmüştüm :roflol: kız ilahi plateslen hamile kalınırmı die sonra bana ben hamileyim deyince sok oldum dalga gectim ama gercek oldu ebru şallı demiş yayında oda yapmış zeynom ya tutarsa ya tutarsa
kızlar toplarda ne güzel ne hoş görünüyo zaten toplan oynamayı cok seviom valla üstüne binesim geldi
kızlar günaydın nasılsınız bakım
öle diyorum zaten benim öle aman aman bi rahatsızlığım yok tek tüpüm kapalıysa diğeri ne güne duruyo 1 sene denerim takip ederek ilişkiye girerim olmazsa 3. den başlarım tekrara ama bu sefer tüm tetkikler yapıldıktan sonra
zeynep bence ilişkilerini güne göre değilde eşinle severek birbirinizle arzulayarak beraber olun bence bu daha etkili olur insan öle olunca ilişkiyi bi görev mecbur olduğu için yaptığını sanıyo sen öyle hissetmesende vucudun öle düşünüyo rahat ol
valla yumuşacık demi 10 tl hiçbişi değil valla
zeyno ben eşime desem bana top al bana diycekcekki canın ceke ceke topmu cekti a.s :roflol: :roflol: vallahi benlen dalga gecer bide ben varya günüm geciodu bemde top oynuyodum bizim mahlede bi kaç kız toplanır top oynarız eşim hala sölenip duruyo
al buda sana egzersiz hareketleri
Pilates topu egzersiz hareketleri-Pilates Dersleri Ebru Şallı Plates Malzemeleri Videosu Bandı Topu
:roflol: vallaha der hiç canın bişi çektimi
ama mide bulantısından çekmezki değilmi
ben hiçbişey göremedim burda video açamıyorum burdan ama resimlerini falanda göremedim.
zeyno 16 haftalık hamileyim hiç canım bişey cekmedi işin komik yani bu top istesem bi garip olur bide zaten günüm geciodu top oynuyodum hala sölenio ya bişey olsaydı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?