Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
vallahamı :sm_cool: yarın erkenden bimin önündeyim o zaman :roflol:

hatta adınıda sölim meryem arkadaşım bende gülmüştüm :roflol: kız ilahi plateslen hamile kalınırmı die sonra bana ben hamileyim deyince sok oldum dalga gectim ama gercek oldu ebru şallı demiş yayında oda yapmış zeynom ya tutarsa ya tutarsa

kızlar toplarda ne güzel ne hoş görünüyo zaten toplan oynamayı cok seviom valla üstüne binesim geldi

öle diyorum zaten benim öle aman aman bi rahatsızlığım yok tek tüpüm kapalıysa diğeri ne güne duruyo 1 sene denerim takip ederek ilişkiye girerim olmazsa 3. den başlarım tekrara ama bu sefer tüm tetkikler yapıldıktan sonra

kızlar günaydın nasılsınız bakım

hah beyzanur hoşgeldin biz duaya başladık 313 ayetel kürsi okyoruz cuma günleride dua yapcaz senin isminide yazdım ama arada geldiğin için sana ayetel kürsi veremedim
emineye okunacağı zaman sana özel mesaj atarım oldumu
yarın fatoşa duamız var katılabilişrsen seviniriz

zeynep bence ilişkilerini güne göre değilde eşinle severek birbirinizle arzulayarak beraber olun bence bu daha etkili olur insan öle olunca ilişkiyi bi görev mecbur olduğu için yaptığını sanıyo sen öyle hissetmesende vucudun öle düşünüyo rahat ol

FATOŞ KARDEŞİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
Fatoş : 63 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Emine: BİTTİ ...Ayetel kürsi ........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Zeynep:0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Aleyna :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Ball :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Beyza :0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Bugull :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Özlem :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife

cumaya bitecek arkadaşlar

valla bizim için farketmiyo eşime ne zaman desem zaten zevkle ... :jeyyar: ... neyse bendede öle zaten

valla yumuşacık demi 10 tl hiçbişi değil valla

zeyno ben eşime desem bana top al bana diycekcekki canın ceke ceke topmu cekti a.s :roflol: :roflol: vallahi benlen dalga gecer bide ben varya günüm geciodu hemde top oynuyodum bizim mahallede bi kaç kız toplanır top oynarız eşim hala sölenip duruyo

:roflol: vallaha der hiç canın bişi çektimi
ama mide bulantısından çekmezki değilmi

:roflol: vallaha der hiç canın bişi çektimi
ama mide bulantısından çekmezki değilmi

zeyno 16 haftalık hamileyim hiç canım bişey cekmedi işin komik yani bu top istesem bi garip olur bide zaten günüm geciodu top oynuyodum hala sölenio ya bişey olsaydı die

zeyno 16 haftalık hamileyim hiç canım bişey cekmedi işin komik yani bu top istesem bi garip olur bide zaten günüm geciodu top oynuyodum hala sölenio ya bişey olsaydı die

oynasanda zıplasanda onun yaşayacağı varmış karnında durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…