Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar bende asilama yaptirmayi dusunuyorum Istanbulda tavsiye edeceginiz doktor varsa lutfen yardimci olurmusunuz bana. Ozelden mesaj atarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ediyorum

emine şu kayınbabamla kaynanam ne gavur insanlarmış öle mikroplar
annemlerle umrede konuşmuyorlarmış
Allah belalarını versin umreleri kabul olmaz inşaallah

hoşgeldiniz kızlar zeynep çağrı atmayana kadar gelmedin hayırdır işinmi vardı fatoş sen napıyosun.

hoşgeldiniz kızlar zeynep çağrı atmayana kadar gelmedin hayırdır işinmi vardı fatoş sen napıyosun.

uyku düzenim bozuldu yine gece sitresten uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyom
dengemi bozdular Allahta onlarınkini bozsun
emine bi anda beni seven insanlar nasıl bana sırtını döner ya inanamıyorum

emine şu kayınbabamla kaynanam ne gavur insanlarmış öle mikroplar
annemlerle umrede konuşmuyorlarmış
Allah belalarını versin umreleri kabul olmaz inşaallah

zeynom bela okuma canım ramazan günü kim ne yaparsa kendine yapar konuşmazsa konuşmasınlar öyle bir yerde böyle bir haraket yapan insandan ne beklenir artık Allaha havale et canım o herşeyi görür herkesin hakettiğini verir beddua etmek bizlere yakışmaz hele böyle bir ayda.

sizin sorununuz benle demi annemlere ne tavır aldınız
bide oralara gidip yüz sürüyorlar
emine babamın ne suçu var markete gitmişlerle kayınbabamla karşılaşmışlar babamın yüzüne bakmamışmafoldumben benim ne ettiğim var karısının ağzına bakıyo mikrop

emine biz çok borca giricez biliyonmu
ev almaya çalışıyoruz sizin orayı bilmem biz burda 100 milyarı gözden çıkarmamız lazım
benim altınlar ne gidiyo çocuk için tüm birikimimiz
artık 30 yaşında toparlanabiliriz o zaman yaptırabiliriz galiba
bizi nasıl kendi halimize bırakırlar emine dayanamıyorum

canım haklısın çok ayıp etmiş kayınbaban ama sıkma kendini bu kadar inan değmiyo üzüldüğüne bak bana stresten ne hale geldim daha yeni yeni kendime gelmeye başladım herşeyi kafaya taka taka ne hale geldik üzme canım kendini:teselli:

canım zeynom haklısın ama elden bişey gelmiyosa en azından üzülmemeye çalışacaksın elinden geldiği kadar
bu kadar çok üzülmeye devam edersen 5 para etmez insanlar yüzünden sağlığından olursun

dayanacak gücümüz kalmadı kızlar ya bizi nasıl kendi halimize bırakırsınız o kadın varya o kadın Allah onu bildiği gibi yapsın ya dünyayla küsler biliyonmu bi bizle konuşuyordu benide kaybetti inanın akrabağlarıyla konuşmuyorlar

napıyım canım ya uyuyakalmışım
sen nasılsın
ramazan yoruyo tabi bende çalışmasam bende uyurum valla.bende iyi olmaya çalışıyorum canım napıym işte çalışıyorum.

bizim buralarda aynı canım evler çok pahalı bizde çok borca girdik her yanımızı borçlar sarmış vaziyette.sizde ev almayın kiraya geçin şimdilik çocuk olsun sonra alın.canım ne desem bilmiyorumki çok vicdansızlarmış yazık çocuğunu düşünmeyen insan nasıl insan olabilirki.

emine ev alırız bizim olur ona kira öder gibi veririrz kira verince havaya uçuyo babamlar yardım edecek

mesela nerden almayı düşünüyon yaz geri sil bi fikrim olsun yardımcı olmaya çalışıyım en azından istersen tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…