Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar nasılsınız beni hatırladınız mı bilmiyorum ama geçen ekimde aşılama yaptırmıştım tutmamıştı sonra bir aşılama daha negatif sonra tüp bebek o da negaatif tam bir sene sonra Allahım normal yolla bebek nasip etti.20 haftanın içindeyiz ve bir oğlum olacak inşallah..duacınızım umarım en kısa zamanda bebeğiniz süpriz yapar ..

emineeeeeeeeeee nerdesin kız bizim topik kimlere kalmış böle sonu bölemi olcaktı kızzzzzzzzzzzz

hey gidi günler bu topikte acısını tatlısını paylaştık ama hep göz yaşlarımızı umutlarımızı paylaştık buraya ilk geldiğimde belki bi umut bişey öğrenirimde bebişim olur umuduylan geldim ve o umut gercek oldu bebeğimi aldım kollarıma doğal yaldan geldi meleğim ama burda sıkıntımı içimin acısımı anlattım sıkıntılarımı anlattım sıkıntı en büyük etken ve bu etkeni burdaki arkadaşlarım aldı hepinizi cok özledim galiba benim gibi bebeğini kucağına alanlara rabbim evlatlarına uzun ömürler versin olmayanlarda allah büyük hiç birzaman duanızı umudunuzu yitirmeyin dualarla

aynı umutlarla bende taa ilk sayfalardan başlamıştım burada paylaşımda bulunmaya. şimdi göz gezdirdim de acaba kimler bebişlerini aldı kollarına diye. inşallah umutla savaşan arkadaşlarım bebeklerine kavuşmuş ve kavuşacaklardır.

onca tedavi onca emek verdik Allah bize normal yoldan tekrar anne olmayı yaşatı darısı tüm arkadaşların başına . Herkese tşk ediyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.

Hala mücadele veren arkadaşlarda umutlarını,dualarını eksik etmesin rabbim onlarada bu annelik duygusunu yaşatır inş.

tamam canım önemli değil artık ben buralardayım telefondan internet aldım kullanıyorum bundan sanra konuşuruz inşaallah

bir biz varız birbirimizi bırakmayan ne güzel burdaki arkadaşlıklar
ee sen napıyorsun net biraz yavaş idare edicez artık

bir biz varız birbirimizi bırakmayan ne güzel burdaki arkadaşlıklar
ee sen napıyorsun net biraz yavaş idare edicez artık

aynen öyle, benimkide yavaş olsun gönüllerimiz hızlı olsun heheevet iğren ç bir espiriydine olsun bende yoğun bir şekilde çalışıyorujm arkadaş izinli olduğu için bütün işler bana kaldı kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum bazen.sende ne var ne yok.

bildiğin gibi nette dolaşıyorum işte aşure yapacaktım bugün adet oldum karnım ağrıyor başına geçemedim canım belki yarın yaparım
sen yaparmısın aşure

canım seninde işin zorki Allah kolaylık versin tedavilerden sonra adet düzenim bozuldu nedense 15 gün geçti yeni adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…