bende kürtajımı özel hastanede oldum hastane kendisi yapmıyo zaten genetik araştırma yapan bir merkeze gönderiyor sonuçları alıyorlar sana söylüyorlar tabi belli bir ücret karşılığında burada böyle yapılıyor orası farklıysa bilemem.
araştırıyorum bulsam böyle bi merkez hemen gidecem
neyse canım sonra görüşürüz kendine iyi bak
babanın da allah şifasını versin
öpüyorum
tamam canım sağol kendine iyi bak görüşürüz hoşçakal.
meraba canım, öyle oldu canım napalım kısmet takdiri ilahi Rabbim verdi aldı yinede hamd olsun diyorum.aslında bende senin gibi düşünüyordum zaman zaman ama öyle değilmiş hamile kalıp kaybetmek çok kötü bir duygu Rabbim hayırlısını ömürlüsünü versin hepimize.hadi bakalım tedavin hayırlı olsun bu sefer kavuşursun meleğine inş. hayırlısıyla.canm merhaba, uzun zamandır konuşamadık ama gecmiş mesajlarından öğrendim ki hamile kalıp daha sonra kaybetmişsin. allah sabır versin, çok gecmiş olsun.. bazen diyorum ki sonucu ne olursa olsun bi hamile kalsam başka bişey istemem, en azından hamile kalabildiğimi görebilsem.. ama sonra hayırlısı için dua ediyorum. canm ben bu ay tüpe başlayacağım bi aksilik olmazsa. sen nasılsın?
slm emine nasılsın?:79:
meraba canım, öyle oldu canım napalım kısmet takdiri ilahi Rabbim verdi aldı yinede hamd olsun diyorum.aslında bende senin gibi düşünüyordum zaman zaman ama öyle değilmiş hamile kalıp kaybetmek çok kötü bir duygu Rabbim hayırlısını ömürlüsünü versin hepimize.hadi bakalım tedavin hayırlı olsun bu sefer kavuşursun meleğine inş. hayırlısıyla.
slm canım ne olsun işte dünya telaşı geçmiş yazıları okuduysan az çok neler yaptığımı görmüşsündür.sen nasılsın tedavi falan oluyomusun.
asi burdayım canım altta gözükmeyebilirim ama burdayım farklı bir sayfa daha açtım ondandır görememen.
yok cnm nisan mayıs gibi düşünüyoruz hayırlısı bakalım...
hayırlısı olsun bu sefer gelsin inş. yavrun kollarına neden nisan mayıs gibi düşünüyosunuz.
zeynep niye gelmiyo artık emine bi fikrin var mı onu da özlemiştim walla....
zeynepler ev aldılar canım neti iptal ettirdiler boçrlandılar baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?