nergis sen ne kadarlık evlisin canım
bende martta tüp düşünüyorum çokmu zor acaba herkez kolay demiş ama
emineu sen tüp bebek yapmıştın birkere nasıl zormu özeldemi yaptırdın niye tutmadıki sizde sorun neydi canım kızacaksın aman bu kadar soru ne diye
beyzanur55 merhaba canım.Samsunlumusun? Bende samsunluyum
canım keçiboynuzunu eşim yaptı, saraçoğlunun sitesindeki tarife göre, 3 ayı tamamladı o. zaten kür 3 aylık. ben de incir kürünü yaptım, 21 +7 - 21 +7 şeklinde, yani yine saraçoğlunun sitesindeki gibi. bugünden itibaren kürüm bitti. şimdi bakalım faydasını görebilecek miyiz.
emineu bence ara verme, vakit kaybı, olacaksa aşılama yapıldığında bile doğal yoldan olabilir zaten. ben şimdi 2 ay ara verdim, 2 ay daha uzamış oldu tedavi süresi, kayıp yani..
saol nergiscim eklediğin için :) heyecanla sonucu bekliyorum bakalım.
hadi hayırlı haberler verişmek dileğiyle
merhaba nergis evt samsunluyum sürekli takip ediyorum sizleri en sonunda üye oldum
bende sizler gibi çocuk hasreti çekenlerdenim. allah herkeze nasip etsin bende 30 yaşındayım. 3.5 yıl evliyim çok tedavi gördüm. 23 kasım ilk aşılamam ama olmadı . bu ay doğal yolla denıycez ve incir kürü keçi boynuzu uyguluycam . benım eşimde sperm harektsizliği var . bugun adetim 3. günü bakalım arrık hayırlısı. sen elazığdasın galibaa.
sana samsunsundan sevgıler a.s.
bu arada ben hala adet olmadım aşılamadan sonra en son o adetimdi bekliyorum adet olunca doktora gitsem mi yoksa bir dahaki aya mı kararsızım..
beyzanur55 merhaba canım.Samsunlumusun? Bende samsunluyum
nergis benide eklemişin çok incesin sagol ama ben adet belirtileri var ama yazman listeye büyük incelik rabbim kalbine göre versin allah dualarını kabul etsinzemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?