Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende martta tüp düşünüyorum çokmu zor acaba herkez kolay demiş ama

Canım ben de martta yaptıracağım. Ben yaşadığım şehirde yaptıracağım için zor olmıcağanı düşünüyorum. Başka şehirde yaptırınca zor olur herhalde, kalma derdi falan.

Bir de yumurta toplama işlemi zormuş sanırım.

emineu sen tüp bebek yapmıştın birkere nasıl zormu özeldemi yaptırdın niye tutmadıki sizde sorun neydi canım kızacaksın aman bu kadar soru ne diye

yok canım kızmam istediğini sorabilirsin.tüp bebek kolay bir işlem değil bana zor geldi iğneler yumurta takibi en zoruda yumurta toplama işlemi sonrasında çok sancı oluyo transfer en kolayı kısa sürüyo idrara sıkışık halde yapıyolar o biraz zorluyo.özelden yaptırsım 4000 tl tuttu, bizimki sebepsiz canım eşimdede sorun yok ben bir kere doğal yoldan hamile kaldım düşük yaptım ondan sonra olmadı.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN.............................................................13 aralık

bugulll....................DOĞAL YOLDAN...............................................................15aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................22 aralık

23SM..........................3.aşılama................serophen,gonal f.............................24 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncir,keçiboy.kürü.............26 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............1.Tüp bebek.......................................????...........................????

emineu.....................?????........................................?????.................................????

Son düzenleme:
canım keçiboynuzunu eşim yaptı, saraçoğlunun sitesindeki tarife göre, 3 ayı tamamladı o. zaten kür 3 aylık. ben de incir kürünü yaptım, 21 +7 - 21 +7 şeklinde, yani yine saraçoğlunun sitesindeki gibi. bugünden itibaren kürüm bitti. şimdi bakalım faydasını görebilecek miyiz.

emineu bence ara verme, vakit kaybı, olacaksa aşılama yapıldığında bile doğal yoldan olabilir zaten. ben şimdi 2 ay ara verdim, 2 ay daha uzamış oldu tedavi süresi, kayıp yani..

saol nergiscim eklediğin için :) heyecanla sonucu bekliyorum bakalım.

hadi hayırlı haberler verişmek dileğiyle

beyzanur55 merhaba canım.Samsunlumusun? Bende samsunluyum

merhaba nergis evt samsunluyum sürekli takip ediyorum sizleri en sonunda üye oldum
bende sizler gibi çocuk hasreti çekenlerdenim. allah herkeze nasip etsin bende 30 yaşındayım. 3.5 yıl evliyim çok tedavi gördüm. 23 kasım ilk aşılamam ama olmadı . bu ay doğal yolla denıycez ve incir kürü keçi boynuzu uyguluycam . benım eşimde sperm harektsizliği var . bugun adetim 3. günü bakalım arrık hayırlısı. sen elazığdasın galibaa.
sana samsunsundan sevgıler a.s.

emine canım aynen dediğin gibi yaşadığımız herşey bir imtihan gerçekten sabretmek önceleri o kadar zorduki benim için sadece bebek olayı için değil normalde çok sabırsızdım hep ne düşünüyorum biliyomusun Allahım bana sabrı öğretiyor hiç bir neden yok ama vermiyor gerçekten sabretmeyi öğrendim herşeyin Allahtan olduğunu ve her halime şükretmeyi öğrendim aslında ben bu vesileyle daha çok daha fazla şey öğrendim güçlü iman ne demekmiş en önemlisi bunu öğrendim..rabbim bizim bedenimizi imanımızla almayı nasip etsin...

bu arada ben hala adet olmadım aşılamadan sonra en son o adetimdi bekliyorum adet olunca doktora gitsem mi yoksa bir dahaki aya mı kararsızım..

Canım inşallah bu kürler sayesinde hamile kalırsın.Sevinçli haberlerini bekliyorum.opuyorumnanaktan

Evet canım eşimin görevi dolayısıyla elazığdayız.2 yılımız kaldı inşallah ondan sonra samsuna yerleşebiliriz.Sen hangi doktora gittin canım samsunda? İlkadım tüp bebek merkezine iyi diyorlar.

bu arada ben hala adet olmadım aşılamadan sonra en son o adetimdi bekliyorum adet olunca doktora gitsem mi yoksa bir dahaki aya mı kararsızım..

Canım inşallah adet olmazsında tüpe gerek kalmaz.Ama eğer olursanda bence daha bekletmeden yaptır ama yinede sen bilirsin tabii. Çok ağır bir infertil yoksa biraz daha bekleyebilirsin tabii

Son düzenleme:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN.............................................................13 aralık

bugulll....................DOĞAL YOLDAN...............................................................15aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................22 aralık

23SM..........................3.aşılama.................serophen,gonal f.............................24 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.......................26 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............DOĞAL YOLDAN................................................................????

emineu.....................?????.........................................?????.................................????

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN..................................................................????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…