Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nazenin28 çok sağol canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun vakti geldimi hepimizin olacak inş. sen aşılamamı yaptırdın.kaç yıllık evlisin biraz kendinden bahsetsene.

kızlaaar selam nasılsınız?

tam gaz devam mı bebek işlerine bakalım :) ben regl dönemimin 25. gününde nihayet yumurtlama belirtileri gösteriyorum. bu günlerde yumurtam çatlıyor anlayacağınız. (bu regl dönemim 39-40 gün sürecek yine, bir önceki gibi).

nergiiiis beni listede günceller misin canım? 26 Aralık adet olmam gereken tarih :) doğal yoldan deniyoruz. incir ve keçiboynuzu kürünü yaptık. hatta bitirdik bu iki kürü de.

şimdi 2 hafta beklemedeyim, sonra da 2. aşılamamızı deneyeceğiz inşallah.

kızlar hadiii, nerde bebekler yahuu, hepimiz 2010'da potansiyel anne olma adaylarıyız

pike inş. güzel sonuç alırsınız canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.bende geçen ay aşılama yaptırdım olmadı bu ay doğal yoldan denedim ama olmadı.doktorum aralık ayında tekrar yapalım dedi ama ben kararsızım 1 ay daha beklemek istiyorum ne dersiniz kızlar nasıl yapıym bi akıl verin bana.

Ay canım hadi inşallah hamilesindir.haberlerini bekliyorum. zemuszemus

Canım ben ekimde yaptırmıştım, bir ay ara verdim aralıkta tekrar yaptırdım.Bence bir ay yeterli dinlenmek için. Yaptırsan daha iyi olur derim ben

Tamam canım hemen düzeltiyorum listede.İnşallah 2.aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamiş kalırsın.Bu dönemleri boş geçirmeyin anlarsın ya
:asigim:

Canım şimdi gördüm ve çok üzüldüm.Moralini çok bozma bizde hamile kalacağız 2010 da merak etme.

kalacağız kız kalacağız 2010 da hamileyiiiiiiiizzzzdelikafadulden pes etmek yok bazen düşünüyorumda yaşadıklarımızın hepsi bir sınav aslında biz seçilmiş insanlarız demekki Yüce Rabbim bizi seviyorki böyle bir sınava tabi tutuyo değer veriyor.örneğin bir öğretmen olduğunuzu düşünün 2 tip öğrenciniz olsun birisi akıllı çalışkan, azimli, pes etmeyen, başarılı olmak için elinden geleni yapan olsun, diğeri tembel umursamaz söz dinlemeyen asi bir öğrenci olsun.bu öğrencilerden hangisini seçersiniz, hangisine sınav yapıp başarılı sonuç elde edersiniz. seçim sizin.
inşallah anlatmak istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir.hayatta yaşadığımız hiçbirşey tesadüf değil. Allah bizleri bu sınavdan başarılı bir şekilde geçmeyi nasip etsin isyan edenlerden etmesin ondan gelen herşeye hamd olsun.

Canım ne güzel ifade etmişsin.Çok doğru gerçekten söylediklerin.

bugull ben 27 yaşındayım canım 30 ma merdiven dayadım.şubatta 28 e giricem.inş. hamileyiz diye yazacağız canım. biribirimze her zaman böyle destek olalım hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.opuyorumnanaktan

emineu sen tüp bebek yapmıştın birkere nasıl zormu özeldemi yaptırdın niye tutmadıki sizde sorun neydi canım kızacaksın aman bu kadar soru ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…