- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
- #1.821
Kızlar aşılama sonrası ağrınız kasılmanız oldu mu biraz anlatabilir misiniz . Benim çok fazla ağrım oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aşılamadan sonraki 5. Günüm ağrılarım azaldı ama hareketle ağrıyor yine de bu iyi mi kötü mü bilmiyorumKişiden kişiye değişiyor etkiler benim mesela sadece batmalarim oluyodu kasıklarimda birde göğüs hassasiyetim oluyodu başka hiçbir etki olmuyordu
Benim hiç ağrım yokBenim aşılamadan sonraki 5. Günüm ağrılarım azaldı ama hareketle ağrıyor yine de bu iyi mi kötü mü bilmiyorum
Benim iki aşılamamda olumsuz sonuclandıgi için iyi mi kötü mü yorum yapamıyorum canım ama adet gecikene kadar inan ki bütün belirtiler ilaçlardan ve psikolojiden kaynaklanıyor ben bunu anladım çünkü hamile olan arkadaşlarla hep aynı belirtileri yaşadım ama sonuç hüsranBenim aşılamadan sonraki 5. Günüm ağrılarım azaldı ama hareketle ağrıyor yine de bu iyi mi kötü mü bilmiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun ne zaman test yapacaksınız sonucu burayada yazarsanız sevinirizBen 2.asilamami yaptirdim bugun 12.gunum ilk asilama gibi kafama takmiyorum biraz burdan uzak kaldim kafa dagitmak icin size haber vermek istedim tekrardan karnimda 2 gundur segirmeler var cok fena rahimdemi alt kisimdami anlayamiyorum tam ortada hamilelik belirtisi vs okudum ama bence degil asilama esnasinda biseymi oldu acana anlamadim ki![]()
Ben elimden geldiğince anlatmaya çalışayım.Kızlar aşılama nasıl yapılıyor adım adım anlatacak olan biri var mi .benim tek tüpüm kapalı açık olan tüpün ordaki yumurta gelişimim iyiymiş doktor öyle dedi.asilama yapmayi düşünüyorum.kac ay sürüyor bu işlem agrilimi acaba.diger mesajlarda baktım hsg den daha az ağrılı yazılmış.benim hsg anestezili çekildi.o yüzden hsg ağrısını bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canim oldun çünkü hiç bilgim yoktuBen elimden geldiğince anlatmaya çalışayım.
Öncelikle adetin 2. günü yumurta kontrolleri yapılıyor ve duruma göre yumurta gelistirici iğne ya da ilaç takviyesi veriliyor. Ardından doktorun söylediği tarihlerde yumurta takibi yapılıyor kaç tane ne kadar büyümüş diye. Sonrasında yeterlı büyüklüğe ulasmissa catlatma ignesi yapacağın saati söylüyor ve o iğneden 36 48 saat dilimi içerisinde asilama işlemi için zaman belirliyor. Eşinle birlikte doktorun belrledigi bir saatte bir laboratuvarda sperm yikama işlemini tamamlatıp asilama için hazır hale geliyorsun. Aşılama esnasında idrara sıkışık olmanı istiyorlar rahime daha rahat ulasiliyormus. Bundan kaynaklı idrar kesesinde bir baskı oluyo işlem sırasında ben başka hiçbir acı hissetmedim. Yani sadece speklum takılırken hissediyorsun biraz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.