Doğuma Hazırlık Ekim ayında doğum yapacaklar toplanalım beraber bekleyelim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rabbim izin verirse 9 ekim benimde eylülün 29 unda gelirse bebegim le ayni gun kutlicaz dogum gunumuzu

merhaba kızlar bende ekimin 6'si gibi sezeryan olacağım bebeğin herşeyi hazır gibi bir bebek arabasi kaldi alinacak onuda eşimin arkadaşlari bu ay hediye olarak alacaklar.Çok heyecanlıyım sunun şurasında 4 hafta sonra kucağımda bir bebek olacak ben hala inanamıyorum

29 Ekim, cumhuriyet çocuğu olcak benim kızıım :)

ama gerginlik mi desem garip bi heyecan mı desem, yavaştan kendini göstermeye başladı

bir garip haller

Bebisim 3500 olmus. Sanırım biraz gec doğacak karnım hala üstte. Heyecanlıyım onu düsündükce.

Normalde 25 Ekim ama kızım 1 hafta önden gidiyo. Bakalım ne zaman gelecek :) 16 Ekimde olursa babasıyla doğum günü aynı olacak.
Merhaba doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor benimde oglus 1 hafta önde dr 10 undan sonra heran gelebilir dedi. Ben 18i gibi tahmin ediyorum niyeyse, hem az hem çok varmış gibi halen

benim de 10 ekim insallah sağlıkla alırız kucağımıza çok heyecanlıyım herşeyi tamam sabırsızlıkla bekliyoruz prensimizi

Hadi ya onu bilmiyordum. Gecen gün gittim doktora iste daha bir belirti yok dedi.
öyle canım sıkıntı yapma. son doğum olacağı gün düştüğü de oluyor. endişe etme. şimdi karnında tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…