Merhaba doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor benimde oglus 1 hafta önde dr 10 undan sonra heran gelebilir dedi. Ben 18i gibi tahmin ediyorum niyeyse, hem az hem çok varmış gibi halenNormalde 25 Ekim ama kızım 1 hafta önden gidiyo. Bakalım ne zaman gelecek :) 16 Ekimde olursa babasıyla doğum günü aynı olacak.
Bebisim 3500 olmus. Sanırım biraz gec doğacak karnım hala üstte. Heyecanlıyım onu düsündükce.
Canım dogum yaklastıkca karnımız alta dogru düşüyor. Bende hala gögse yakınkarnın üstte olması ne demeek?
son gün bile aşağı düşebilir. önceden düşmediği de oluyorCanım dogum yaklastıkca karnımız alta dogru düşüyor. Bende hala gögse yakın
Hadi ya onu bilmiyordum. Gecen gün gittim doktora iste daha bir belirti yok dedi.son gün bile aşağı düşebilir. önceden düşmediği de oluyor
öyle canım sıkıntı yapma. son doğum olacağı gün düştüğü de oluyor. endişe etme. şimdi karnında tadını çıkarHadi ya onu bilmiyordum. Gecen gün gittim doktora iste daha bir belirti yok dedi.
Sagol canım :)öyle canım sıkıntı yapma. son doğum olacağı gün düştüğü de oluyor. endişe etme. şimdi karnında tadını çıkar
Evet yaptırdım çok basit bir şeyÇatı muayenesi yaptıran var mı?
bilgilerinizi bekliyoruz :)
hakkında maniler düzülecek nerdeyse, insanda bi önyargı oluşturuyor yani.Evet yaptırdım çok basit bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?