- 26 Temmuz 2014
- 333
- 166
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kucagına almayıda nasıp etsın insallah. İlk üç ayda kaç kilo aldın? Akıntı konusunda sevindim enfeksıyondan korkuyordum antıbiyotik verdi dr suda karıstırıp tek seferde içtim ama bi faydası olmadı. Şişkinlik ve gaz problemim var birde bebeğiminde gazlı olacağının korkusu varBende ekimde hamile kaldım. Bir oğkum var. Hastane olarak ben bir tıp merkezine gidiyorum. Doğumum özel hastanede olacak. Kilo alımım 12den fazlası yasak. Şuana kadar çok şükür ki almadım. Ne kadar almadan tamamlarsam iyi olacak kilolu başladım çünkü.. Akıntı da normal bende hala var çünkü. Azaldı ama geliyor akıntı
Cnm gecmis olsun. 3 dusuk yasadim demissin. Suan tedavi goruyormusun. Kan sulandiri falan kullaniyormusun?? Benimde 2 dusuk 1 kimyasal gebeligim varMerhaba arkadaşlar Ekim ayında hamile kaldım (3 düşük yaptım 2 yılda) ve gebeliğim sorunsuz gidiyor şükürler olsunki. Aklıma takılan cok soru oluyor hastane seçimi, kilo alımım normalmi,akıntımın olması v.s birlikte sorularımıza cevap bulalım diye açtım bu topiği.
Benimde tahmini doğum tarihim senden bir gün önce ama hamilelik imzamı ekleyeceğim yeri bulamadım malesefBende Ekim ayında hamile oldum çok şükür daha öncesinde 1 düşük yaşadım..:)
Çok şükürki suan hamileyim rabbim o kotü günleri kimseye yaşatmasın. Neler yasadığını hissettiğini az cok tahmin ediyorum dualarım seninle hamilelerın duası kabul olur derler rabbim saglıklı hayırlı bir evlat nasıp eder insallahCnm gecmis olsun. 3 dusuk yasadim demissin. Suan tedavi goruyormusun. Kan sulandiri falan kullaniyormusun?? Benimde 2 dusuk 1 kimyasal gebeligim var
Amin canım hepimiz inşallah sağ salim alırız kucağımıza.Rabbim kucagına almayıda nasıp etsın insallah. İlk üç ayda kaç kilo aldın? Akıntı konusunda sevindim enfeksıyondan korkuyordum antıbiyotik verdi dr suda karıstırıp tek seferde içtim ama bi faydası olmadı. Şişkinlik ve gaz problemim var birde bebeğiminde gazlı olacağının korkusu var
Aminnn cnmmÇok şükürki suan hamileyim rabbim o kotü günleri kimseye yaşatmasın. Neler yasadığını hissettiğini az cok tahmin ediyorum dualarım seninle hamilelerın duası kabul olur derler rabbim saglıklı hayırlı bir evlat nasıp eder insallah
jTeşekkürler ederim sayende ekledim Üç ayda üç kilo aldım vucudumda birsey değişmedi ama karnım bi 5 aylık hamile gibi
Ben suan devlet hastanesine gidiyorum niyetim özel hastane fakat Doğum ücretleri 4500 5000 tl den baslıyor devlet hastanesi hiç bir bilgi vermiyor bu durumda beni cıldırtıyor senin hastanen ankaradamı?j
Rica ederim canım. Anladım canım. Dikkat et yine de.. Çok kilo gerçekten bize zarar. Doğum sırasında ve sonrasında. İlkinde çok aldım ben. Doktorum hiç yönlendirmedi. Bunda da başka doktordayım çok sıkı bu konuda. Çok memnunum. Sıkmazsan kendini sonrasında şeker hastalığı olabilir başka problemlerin olabilir. Dikkat etmek zorundasın diyor. Bende almamak için uğraşıyorum. Beslenmem de her şeyim vaar ama miktarsal yiyorum. Yetecek kadaryine de çok kilo almış sayılmazsın. Sadece ihtiyacın olan kadar ye milletin sen istemesen de karnındaki ister lafına bakma sakın :) yanlış anlama beni de ben çok çektim kimse çeksin istemiyorum
Ben suan devlet hastanesine gidiyorum niyetim özel hastane fakat Doğum ücretleri 4500 5000 tl den baslıyor devlet hastanesi hiç bir bilgi vermiyor bu durumda beni cıldırtıyor senin hastanen ankaradamı?
Cok iyi fiyatlar muayane ücretli sadece 175 tl istiyorlar burada dr görede değişiyor fiyat tabi. Bian once benimde hastane bulmam gerekiyor. Cinsiyet öğrenen oldumu hiç kızlar?Ooo çokmuş yaaa... Burada 900 TL. hadi 1200 falan olsun. Bu senenin fiyatı. Adana'da oturuyorum ben canım. Devlete gitmedim hiç bu konuda. Özeller çok pahalı değil. Hatta 2li testi ben burada okudum 110 350 diyen vardı. 35 TL ye yaptırdım ben. Sanırım şehre göre de değişiyor.
Evet canım ben öğrendim kızım olucak inşallahRabbim gönlünüze göre versin kimseyi evladı ile sınamasın inşallah. Cinsiyet öğrenen oldumu peki?
Cok iyi fiyatlar muayane ücretli sadece 175 tl istiyorlar burada dr görede değişiyor fiyat tabi. Bian once benimde hastane bulmam gerekiyor. Cinsiyet öğrenen oldumu hiç kızlar?
merhaba kızlar bende 11 haftalık hamileyim migde bulantılarınız ne durumda ?