- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
tebriklerrr Allah hepimize sağ salim doğum yapmayı nasip etsin:))
Doğum tarihlerimiz aynı
Ben de tebrik ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerrr Allah hepimize sağ salim doğum yapmayı nasip etsin:))
bende günümde yaptım çıktı valla hemencecik :):)
evet çıkıyo ama benim geç geldi biraz 2. çizgi :) eşime göstermeye gittim çıkmadı diye bi baktım bişiler belirmeye başlıyo![]()
merhaba arkadaşlar 02.06.2013 anne olma tarihim :)
arkdaşlar tablo yapmışsınız ya hani doğum günleri daha erken değil hemen belli oluyor mu benim ki daha tam ne kadarlık belli değil 4 mü 3 mü ilerleyen zamanlarda belli olmuyor mu burda bebeğini gören varmı ???
benim kan sonucum bugün beta hcg 51 çıktı.şuan şoktayım son adet tarihim 30 ağustos tu benide listeye eklerseniz sevinirim:)))
kızlar biraz alakasız olucak ama sormam gerekiyo bunu :) bizim bi tanıdık bana şu sıralar eşinle bişey yaşama dedi riskli zamanlar dedi doktora giden varsa aranızda böle bişey duydunuz mu hiç acaba ?
evet denilir ilk 3 ay biraz daha dikkatli olunması gerek ben ek inanmam ama genede öyle yapmayı düşünüyorum :):):):
hadii yaa kötü oldu buu şimdi :)) yarın doktora gidicem inşallah doktorada bi soralım bakalım ne dicek :)
hadii yaa kötü oldu buu şimdi :)) yarın doktora gidicem inşallah doktorada bi soralım bakalım ne dicek :)
Arkadaslar benim dun kahverengi lekelenmem oldu gecti progestana basladim ama bugun kasik agrim var dusuk mu yapicam acaba halbuki dunku kan degerimmde yukselmisti baya offf![]()
canım allah nasip ettiyse olur ilişkiden felan düşmez çocuk ama dikkat etme anlamadı taşımasın açıklık getireyim de çünkü mesela bende dikkat ediyorum özellikle şu 3 ay