Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Günaydın..
Ben de cumartesi için doktordan randevu aldım genel bir muayene için ne olacak bakalım..
Çok stresliyim çook...

iyiyim canımya dün çok agrım vardı kırmızıların agrısı vardı ama bugün rahatım ..kocişle de anlastık ona bu ay yükleme yapacagım pekmez bal falan zemuszemus senin adınıda sevindim bi sorunun çıkmamış..yaw benide bu ay 5. denem olacak acaba ben bu ay mı gitsem dra yoksa önümüzdeki ay mı gitsem karar veremedim...

günaydın kızlar.hayırlı günler olsun güzel haberler gelsin inş.elmakurdum canım topic hayırlı olsun inş. bol mavi boncuklu bi listeniz olur.bende bugun dr a gidicem saat 1 de yumurtlamaya bakıcak.medicalcim sevindim kafanın rahatlamasına kesinlikle sana katılıyorum ben bu ay regl oldum dr gittim konuşunca rahatladım,ayrıca ben hiç ovulasyon testi fln kullanmadım bide onun stresini ekleyemezdim kendime.gebelik testinide 1 sefer kulllanmıştım zaten.dr a dedim ben 1 sene bekleme taraftarı değilim baştan öğrenem ne var ne yok dedim güldü muayene etti temiz çıktı ama bugun daha detaylı inceleyecek ultrasonda hazır yumurtlama günüm bide.

hayırlı olsun canım ıyı etmıssın doktora gıtmekle.

selina umarım güzel seyler duyarsın dr dan ve içinin rahatlığıyla çalışmalarını yapıp önümüzdeki ay bizide müjdelersin

NE KADAR ERKEN GIDERSEN DOKTORA OKADAR IYI BIRAN ONCE GIT KURTUL CNM
SIKINTILARRR UÇARRRRR GİDERRRRdelikafadulden

selina umarım güzel seyler duyarsın dr dan ve içinin rahatlığıyla çalışmalarını yapıp önümüzdeki ay bizide müjdelersin

amiinn canım allah razı olsun hepinizden,inş güzel haberleri hepimiz duyalım hepimize nasip olsun bebişler.bugunlerde yumurtlıcam amma ben dükkanı pazar günü açtım :roflol::roflol:

Son düzenleme:
medical muanesi nasıl oluyor peki şimdi adetliyim ya ultrasonlla mı bakıyo biraz tedirginim o konuda
bende adetimin 3.cü günü gittim belki hormon testi isterse diye.merak etme canım üstten de bakıyor herşeye.ama idrara sıkışık olman lazım net görmesi için.hormon tahlili vermek istersen 3.cü günü git canım.

tamam anladım belki yarın bende giderim dr.a gerçi eşim aceleci davranma biraz daha bekleyelim diyor ama kararszım işte

tamam canım anladım bende bi gideyim baride içim rahat etsin ben 6 sene spriralle krundum acaba onun bi yan etkisi olmuş olabilirmi diye şüphelenmeye basladım

Bende 4-5 yıl hap 7 yılda spiralle korundum 3.denemem olcak tık yok

bişicikler olmaz canım ya senın bünye de kasımı bekliyo bence bak gör :roflol:
Benim annem de hep spiralle korunuyodu iki kez gebe kaldı spiralle..
HERKES İÇİNİ FERAH TUTSUN FERAHLIKTA RAHATLIK RAHATLIKTA BEBEK OLARRRRRRR:)hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
selam kızlar hihoyyyt bende 12 kasıma kayıt yaptırmaya geldim hayırlısıyla :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…