- 14 Eylül 2010
- 44
- 0
- 86
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
günaydın kızlar.hayırlı günler olsun güzel haberler gelsin inş.elmakurdum canım topic hayırlı olsun inş. Bol mavi boncuklu bi listeniz olur.bende bugun dr a gidicem saat 1 de yumurtlamaya bakıcak.medicalcim sevindim kafanın rahatlamasına kesinlikle sana katılıyorum ben bu ay regl oldum dr gittim konuşunca rahatladım,ayrıca ben hiç ovulasyon testi fln kullanmadım bide onun stresini ekleyemezdim kendime.gebelik testinide 1 sefer kulllanmıştım zaten.dr a dedim ben 1 sene bekleme taraftarı değilim baştan öğrenem ne var ne yok dedim güldü muayene etti temiz çıktı ama bugun daha detaylı inceleyecek ultrasonda hazır yumurtlama günüm bide.
günaydın kızlar.hayırlı günler olsun güzel haberler gelsin inş.elmakurdum canım topic hayırlı olsun inş. bol mavi boncuklu bi listeniz olur.bende bugun dr a gidicem saat 1 de yumurtlamaya bakıcak.medicalcim sevindim kafanın rahatlamasına kesinlikle sana katılıyorum ben bu ay regl oldum dr gittim konuşunca rahatladım,ayrıca ben hiç ovulasyon testi fln kullanmadım bide onun stresini ekleyemezdim kendime.gebelik testinide 1 sefer kulllanmıştım zaten.dr a dedim ben 1 sene bekleme taraftarı değilim baştan öğrenem ne var ne yok dedim güldü muayene etti temiz çıktı ama bugun daha detaylı inceleyecek ultrasonda hazır yumurtlama günüm bide.
iyiyim canımya dün çok agrım vardı kırmızıların agrısı vardı ama bugün rahatım ..kocişle de anlastık ona bu ay yükleme yapacagım pekmez bal falan zemuszemus senin adınıda sevindim bi sorunun çıkmamış..yaw benide bu ay 5. denem olacak acaba ben bu ay mı gitsem dra yoksa önümüzdeki ay mı gitsem karar veremedim...
selina umarım güzel seyler duyarsın dr dan ve içinin rahatlığıyla çalışmalarını yapıp önümüzdeki ay bizide müjdelersin
bende adetimin 3.cü günü gittim belki hormon testi isterse diye.merak etme canım üstten de bakıyor herşeye.ama idrara sıkışık olman lazım net görmesi için.hormon tahlili vermek istersen 3.cü günü git canım.medical muanesi nasıl oluyor peki şimdi adetliyim ya ultrasonlla mı bakıyo biraz tedirginim o konuda
medical muanesi nasıl oluyor peki şimdi adetliyim ya ultrasonlla mı bakıyo biraz tedirginim o konuda
tamam canım anladım bende bi gideyim baride içim rahat etsin ben 6 sene spriralle krundum acaba onun bi yan etkisi olmuş olabilirmi diye şüphelenmeye basladım
Topik sahibi topiki sahibi huuuuuuuu
kabakların piştimi?????????????
Nerdesın gı..
yok be gülüm spiralle bile hamile kalanlar oluyo uzun süre kullanımda hiç merak etme.
Bende 4-5 yıl hap 7 yılda spiralle korundum 3.denemem olcak tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?