Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

iyiyim cnm ne olsun..çok fena hastayım sesim çıkmıyo.. telefonda konuşmakta bile zorlanıyorum... nasıl geçecek bugün bilmiyorumkismile

günaydın kızlarrr..birazdan kan testine gidecem dualarınııza ihtiyacım var...okuldan 3 te gelecem sonucu o zaman bildiririm inşaallah..lütfen dualarınızı esirgemeyin..

iyiyim cnm ne olsun..çok fena hastayım sesim çıkmıyo.. telefonda konuşmakta bile zorlanıyorum... nasıl geçecek bugün bilmiyorumkismile

YAA SENDEMİ OF OLDUN MİSTRALLCİĞİM BOL BOL VİTAMİN AL TAMAMMI DİNLEN CNM.olumunekankayizsmile GEÇMİŞLER OLSUN.

günaydın kızlarrr..birazdan kan testine gidecem dualarınııza ihtiyacım var...okuldan 3 te gelecem sonucu o zaman bildiririm inşaallah..lütfen dualarınızı esirgemeyin..

HADİ HAYIRLISI CANIM YA ELBETTE DUALARIMIZ SENINLE BOMBA HABER BEKLIYORUZ TOPİCİMİZİ ŞENLENDİR.:nazar:a.s.:teytey:

HatunlAr Yarın mısır çarşısına Gideceğim ve keçi boynuzu alacağım..
Kuru incirim de hazır..
Ama kuru incir kürüne adetken başlanabiliyormu? Bilenimiz varmı?

inşallah :Saruboceq:
elma kurdu senin kaçıncı denemen ?

Bu ay 3.deneme:hulya:

Kızlar benide ekler misiniz?
Beklenmeyenim 12 Kasım.

Ekledim tatlım.Aramıza hoşgeldin
a.s.
günaydın kızlarr...
( ekim ayı bölününce iki topiktede yazıyorum. )

Kız nittin seni merak ediyoruz. ohaoldumsmile

keramos nasılsın cnm nittin kırmızıyı görmedın ınsallah?

Offf hiçbir açıklama yapmadan gitmiş alsanaalsanasmile

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaa ben hala adet olmadım sinirlerim laçkalaştııı 11. günündeyimmmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız. yaw ben siteyi açmakta zorlanıyorum sinir oluyorum dünden beri siz rahat açabiliyormsunz ..bi geçmişe okuyayım ben

günaydın tık mık yok bende yaaaa azmı çalıştık nee :jeyyar: :roflol: :roflol::tomato: rezervasyon yapılıyomu:kahve:

ayy kızlar bu bıdıklar şimdiden parmağında oynatmaya başladılar bizi valla birde dünayaya gelseler neyapacağızzz çok merak ediyorum minik sıpalar yaaa

Back
X