Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

vala anacım bilmiyom işte bugun doktoru soruya boğcam

ya anlamıyorum adetim yeni bitti normalde bu donemlerde spermler hep dışarı akıyo ama dün akşam hiç akmadı sabah lavaboya gittiğimde aktı sabaha kadar kaldı içerde ve adetım bıtmesıne ragmen kasık agrım ve akıntım devam edıyo anlamadım gitti yaaa

merhaba arkadaşlar ya adet bittikten sonra hemen yumurtlama olabılırmı sizce

evet bazı bayanların olabiliyorfisfisfis yumurtan geç büyümüşse hemen adetten sonra çatlayabilir,benim başıma gelmişti adetliyken doktora gittiğimde yumurtam vardı ve çatlamak üzereydi yalnız bu düzensizlik yapar yani çatladıktan 14 gün sonra tekrar adet olman gerek...:gitme: üşütmüşte olabilirsin bunu da göz önünde bulundur

bir soru...

şimdi geçen ay 11 eylülde adet oldum
bu ay 10 ekimde adet oldum
genelde düzenlidir..
ne zaman yumurtlama dönemim olcak benim 29/2 mi yapıcam ?
23-24 ekim yani ?-tatlicadiarzu-

bir soru...

şimdi geçen ay 11 eylülde adet oldum
bu ay 10 ekimde adet oldum
genelde düzenlidir..
ne zaman yumurtlama dönemim olcak benim 29/2 mi yapıcam ?
23-24 ekim yani ?-tatlicadiarzu-

11 eylül ile 10 ekim arası 30 gün bundan 14 çıkarsak 16 kalır yani 10 ekimden itibaren 16 gün sayıcaz yani 26 ekim bana göre..
Matematik problemi gibi oldu:bbo:

kızlar adetime 5 gün vardı bekleyemedim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı bende kasıma kaldım uff yaa çok moralim bozuk

Selam kızlar Elmakurdum gülüm benimde eğer olursam 5 Kasım gibi olur. Ama Allahım belkide 8 Kasım doğum günüm hatrına güzel bir hediye verir.

sevgili topik sakinleri boshayallersmile öncelikle kasımda hiç kasılmadan inşallah hepimiz hamiş oluruz :1: demek istiyorum.ardındanda tecrübelilere bir soru sormak istiyorum bana 4 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kist yapmıştı.doktor adetle atarsın demişti.ben bidaha doktora gidememdim. ama kist olan ay adetim değişikti hep kahverengi parça parçaydı.sonraki aylar normalleşti.ama bnm korkum sizce klomen,in yaptığı kist büyürmü,yoksa geçicimidir.bidahada klomen kulanmadım.doktorada aralıkta gidebilirim ancak.mirmirmirmir ama içim içimi yiyo.1 seneyi geçti bebiş olmuyo.fisfisfis

Cnm Allah gönlüne göre versin. Geçen sene ilk klomen kullanışımda bende de kist oluşmuştu ve kendinen atar dedi dr. öyle de oldu, ikinci ay kullanışımda yumurtam da istediğim gibi sağımda oluştu ve çatlatma iğnemi oldum ve hamile kaldım ama malesef düşük oldu o başka bir hikaye. Canım eğer kist büyümüş olsaydı ağrıdan zaten duramazdın o yüzden endişelenmene gerek yok.

ben bu ay ne zaman yumurtladığımı tahmin etmeye çalışayım dedim. sanki iki gündür kasıklarım ağrıyo gibi..psikolojikmi nedir?

Selam kızlar Elmakurdum gülüm benimde eğer olursam 5 Kasım gibi olur. Ama Allahım belkide 8 Kasım doğum günüm hatrına güzel bir hediye verir.

kızlar benimde 8 kasım eklerseniz sevinirim 29 günde bir oluyorum

Hoşgeldiniz kızlar.Ekledim listeye.
Umarım Kasım ayı hepimize uğur getirir.

Şimdilik topik pek bir sakin,yumurtlama ve günler yaklaştıkça hareketlenecektir diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

yumurtlama döneminden önce yani adet bittikten sonra çalışmalara başlasak sakınca olur mu acep ?
bi de ikiz oluyomuş :sm_cool:

ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyodum valla..stres oldum yaa..:çok üzgünüm:

Hey kızLaR!
ben gelDim ..
Doktora Gittim Kontrolumu olDuM
Pırıl Pırılsın dedi Kist Mİst Yok..
AnlaTTIm haLimi Dedim neden geciKti Adetim Bi SEbebi Varmı diye Geldim..
Gayet Sağlıklısın yumurtlama takißi OvülAsyoN Testi Gibi $eyl€rl€ uğraşıp Kendini boşu boşuna sıkıntıya sokuyosun dedi.
Haftada 3-4 kez ilişkiye girmen yeterli olacaktır dedi..
Daha çok $ey sordum ama şuan aklıma gelenler bunlar..

Back
X