Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

slm kızlar ekimde olmadı inşş kasımda olur bol mavi boncuklu bir listemiz olur.Ben de bu ay klomen kullanmaya başladım yumurta takibi yaptırıcam rabbim inş bu ay nasib eder 10.ayım artık bazen çok yoruluyorum beklemek çok zormuş rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bize de bu ay nasib etsin artık inşşş

HAYATIN KEYFINI CIKARALIM HAYATI KAÇIRMAYALIM BEBIK BEBİK DERKEN YOKSA BÖYLE OLUVERİRİZ YAŞADIGIMIZI ANLAMADAN....
image001.gif

süpersin tatlim ya.gercekten öyle hem keyfini cikartalim biyandanda bos durmayip bebik yapalimkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ekimde olmadı inşş kasımda olur bol mavi boncuklu bir listemiz olur.Ben de bu ay klomen kullanmaya başladım yumurta takibi yaptırıcam rabbim inş bu ay nasib eder 10.ayım artık bazen çok yoruluyorum beklemek çok zormuş rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bize de bu ay nasib etsin artık inşşş

gerçekten de beklemek çok zor.inşallah bir dahaki aya artık .beklemekten başka çare yokk.:çok üzgünüm:

Beni de ekler misiniz 8 Kasıma, nasıl geçecek bilmiyorum daha adetimin 2. günündeyim.of ya 2 sene sen çocuk istemiyorum diye korun şimdi de iste olmasın.

14 kasıma da beni eklermisniz arkadaşlar ben de sizler gibi bebek özlemi çeken biriyim 2 düşükten sonra yeniden hamiş kalıp tamamına ermesi için dua ediyorum rabbim hepinizin gönlünden geçeni versin inş.

ya arkadaşlar bu topik neden pasif böle hiç kimse yokkkkkkkkk :umursamaz:

Back
X