Ekim ayında klomen tedavisi olanlar buyrun sohbete deneyimlerimizi paylaşalım..

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
Mrb kızlar pcoluyum ve bu hastalık çok ilginç bi şekilde sonradan çıktı ortaya çünkü 4 defa düşük yaptım ama şuanda hamile kalamıyorum dr kolmen tedavisine başladı bakalım yumoşlar büyümüş çatlattıda ama korkuyorum çatladımı diye çatlamadımı diye hadin hep beraber ilerleyelimm:44::44::44::44::44:

bende pcoluyum bu ay başlıcaktım klomene kahverengi ve pıhtı parçalı kanlı tuhaf lekelenmem oldu regl oldum mu olmadım mı bilmiyorum kafayı yicem bu ayı boşa geçirmek istemiyorum...

benimde yumurtam gelişmiyor klomen verecekti ama kafam karıştı hiç böyle bi durum yaşadın mı canım :44:

canım bu ay bende senin gibiydim sürekli bi lekelenme arada kahve arada çamur gibi ve tarlusal kullanmama rağmen söktürmedi ama sonradan kendiliğinden geldi bu süreç tam 10 gün sürdü deli olcaktım nerdeyse sürekli parça geliyodu

bende tarlusal kullandım canım ilaç bitti 2 gün sonra bu tarz bi lekelenme yaşadım :44: şimdide kafam karıştı adet görmüş oluyomuyum şimdi ben çünkü adetin 3. günü hormon tahlili yaptırıp gitmem gerekiyo ve klomene başlatması lazım .... napim şimdi bennn

canım ben tam kanamamın başlamasını bekledim ve 2. günü gitti kanamam sıklaşınca tahlilleri yaptı ve klomeni verdi 5. günü başladım işte 2 yumurta gelişti ve biri 200 mm biri 17 mm bekle derimde canım şimdi bide zaman geçmesin sen yinede bi görün doktora bence

dün akşam kesildi bu saçma lekelenme 2 gün aralıklarla sürdü ve bitti.. benimde merak ettiğim buydu canım adet kanaması mı bu yoksa gerçek adet kanaması yaşayacakmıyım diye merak ediyodum.. tşkler peki senin adetin bu lekelenmeden kaç gün sonra başladı

2 gün sonra net başladı canım ve bayağı kanamam oldu
sonrda hormon tahlilleri yapıldı ve birtek prolaktin 36 çıktı oda depresyon ilacından kaynaklıymış kendiliğinden düşer dedi doktor bakalım nolcak

Allah razı olsun yaa konu açtım kimse cvp yazmamıştı...inş. en kısa zamanda hamişlik haberlerimizi veririz birbirimize çok sağolasın cnm..bende bekliyim öleyse gerçek kanamayı sonrada ona göre 3. günü test yaptırır giderim.. sonradaa başlarım klomenime

rica ederm canım klomen çok değişik bi ilaç öyle belirgin bi etkisi yok ama yan etkisi rahim duvarını incaltiyomuş buda düşük riski demek canım çok dikkat etmek lazım :) inşallah iyi haberleri alırı ama hiç umudum yok benim sanki hiç bebeğim olmuycakmış gibi geliyo

ben 4-5 ay önce kullanmıştım klomeni canım benim yumurtalar hiç büyümüyor sadece klomenle büyüyor..
.umudunu kaybetme bende ara sıra kaybediyorum umudumu oda strese yol açıyo..pozitif şeyler düşün umarım iyi bir netice alırız..bu ay hamile kalıp kasımda eşimin doğum gününde ona gebelik testini hediye yapıp vermeyi o kadar çok istiyorum kii anlatamam....Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın (amiiinn)

amin canım amin valla bende öyle çok istiyorum ki bayram hediyesi olsun bze çok zormuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…