Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde pcosmusunuz o yüzden mi dönmüş transfer planlandiMerhaba benim opu Eylül ortası olacak henüz 2.gunumdeyim gonalf. Ekim'de olurmu bilmiyorum opudan kaç gün sonraya planlandı tam transfer
Merhaba. Hayır, eş zamanlı polip alındı o nedenle bir Regl b bekleyeceğim.Birde pcosmusunuz o yüzden mi dönmüş transfer planlandi
Ben de Ekim'de nasipseEkim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?
Anladım bende pcosum dönük olacak ama kaç döngü bekleyeceğim bilmiyorumMerhaba. Hayır, eş zamanlı polip alındı o nedenle bir Regl b bekleyeceğim.
Ben varımm en erken ekimde transfer olacağım inşallah işler yolunda giderse Allah’ın izniyle. bu ay histeroskopi olacaımEkim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?
Hayırlısı olsun benim de polip alındı o nedenle bekliyorum embriyolar dondurulacakBen varımm en erken ekimde transfer olacağım inşallah işler yolunda giderse Allah’ın izniyle. bu ay histeroskopi olacaım
Bana doktor yalnızca bir döngü kadar bekleteceğim Seni dedi ikinci döngüde tekrar görüşelim dediAnladım bende pcosum dönük olacak ama kaç döngü bekleyeceğim bilmiyorum
Benim de aynı şekilde polipler alınacak, umarım güzel şekilde ilerlesin süreçlerimizHayırlısı olsun benim de polip alındı o nedenle bekliyorum embriyolar dondurulacak
Merhaba bende histeroskopi olacağım haftaya pazartesi sonraki döngüde de transfer planlıyoruz. Çizik mi atilacak yoksa baska bir işlem mi yapilacakBen varımm en erken ekimde transfer olacağım inşallah işler yolunda giderse Allah’ın izniyle. bu ay histeroskopi olacaım
Poliplerim alınacak benim daha önce de olmuştum 4 sene oldu polipler alınmıştı ve çizik atılmıştıMerhaba bende histeroskopi olacağım haftaya pazartesi sonraki döngüde de transfer planlıyoruz. Çizik mi atilacak yoksa baska bir işlem mi yapilacak
merhaba döngünüzde nasıl ilerledi süreç ben 20 ağustosta OPU oldum. 1inde bugün regl oldum. 3 nde doktora gideceğim. O gün doğum kontrol başlanıyıp histero için gün mü verir bana da ? Döngünün kaçıncı gününde yapıyorlar acaba ? ben de oldum eskiden ama 4 sene geçmiş unuttumMerhaba ben de Temmuz'da histeroskopi oldum. Şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. 4 Eylül de bitecek. 5 Eylül de Lucrin depot iğne olacağım. 15 gün sonrasında da rahim kalınlaştırma başlayacak. İnşallah umarım herşey yolunda giderse Ekim in ilk haftası 2 adet pgt li embriyo transferi olacağım.
Benim Nisan başinda opu olmuştu. mayıs ayında da transfer.merhaba döngünüzde nasıl ilerledi süreç ben 20 ağustosta OPU oldum. 1inde bugün regl oldum. 3 nde doktora gideceğim. O gün doğum kontrol başlanıyıp histero için gün mü verir bana da ? Döngünün kaçıncı gününde yapıyorlar acaba ? ben de oldum eskiden ama 4 sene geçmiş unuttum
Çok geçmiş olsun, kayıplarınız için üzüldüm. Daha güzeli, sağlıklısı olacaktır inşallah. Histeroskopi olmakla en iyisini yapmıssınız ben femara tedavisi alırken yapmıştı doktorum tutunma bölgelerinde polip var diye çizikle de şansı artırmak istedi ama olmadı o zaman kısmet.Benim Nisan başinda opu olmuştu. mayıs ayında da transfer.
2.defa düşük yaşadım. O yüzden tekrardan transfer öncesi histeroskopi ye karar verdik. Doğum kontrol hapı başladık hapın 14.günü histeroskopi oldum. Hapları kullanmaya devam ettim, bittiğinde tekrardan hapa başladık. Şimdi bitince rahimi dinlendirmek için Lucrin vurulacağım. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırım. Nasibimde varsa olacak inşallah
D vitamini ve Regenesis max kullanıyorum. Transfer sonrası sadece solgar folk asit ve Zinzino omega 3 kullanıyorum. Bu transferde el olarak clinoleic serum ve prograf kullancağım. Embriyo yu yabancı cisim olarak algılayıp bağışıklık sisteminin saldırmasını engelleyebilmek içinÇok geçmiş olsun, kayıplarınız için üzüldüm. Daha güzeli, sağlıklısı olacaktır inşallah. Histeroskopi olmakla en iyisini yapmıssınız ben femara tedavisi alırken yapmıştı doktorum tutunma bölgelerinde polip var diye çizikle de şansı artırmak istedi ama olmadı o zaman kısmet.
Transfer öncesi ekstra kullandığınız ya da bu süreçte bi vitamin var mı ? Bana doktorum hiçbişi önermiyor ben de gidince sorucam tekrar
Merhaba serumun ucreti ne kadar acaba bilginiz var mi ?D vitamini ve Regenesis max kullanıyorum. Transfer sonrası sadece solgar folk asit ve Zinzino omega 3 kullanıyorum. Bu transferde el olarak clinoleic serum ve prograf kullancağım. Embriyo yu yabancı cisim olarak algılayıp bağışıklık sisteminin saldırmasını engelleyebilmek için
Teşekkür ederim ben de omega 3 kullanıyorum suan sadece, gidince sorucam mutlaka. Dvit baktıracağım ben de carşamba günü kesin düşüktür de bi bakayım gene de. Katil hücre olmasına karsın böyle bir önlem almaları iyi olmuş bu da oldukça sık görülen bişiy görüyorum hep. Embriyo glue kullanacak mısınız peki ? Onu da uygulayan doktorlar var.D vitamini ve Regenesis max kullanıyorum. Transfer sonrası sadece solgar folk asit ve Zinzino omega 3 kullanıyorum. Bu transferde el olarak clinoleic serum ve prograf kullancağım. Embriyo yu yabancı cisim olarak algılayıp bağışıklık sisteminin saldırmasını engelleyebilmek için
1518 tl. Eczaneden alıp reçete ettirip evde hemşireye veya devlet hastanesinde taktıracağım. Özelde 10 15 bin gibi bir fiyat istiyorlar. Valla artık o kadar masraftan yorulduk ki nereden me kadar karaktersiz edebilirim onu arıyoruz.Merhaba serumun ucreti ne kadar acaba bilginiz var mi ?