Ben sabah transfere gidiyorum inşallahAmin inşallahsiz hangi aşamadasınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah transfere gidiyorum inşallahAmin inşallahsiz hangi aşamadasınız
Bende 11 de gidicem uyuyamıyorum yaBen sabah transfere gidiyorum inşallah![]()
Al benden de o kadar sabahı zor ettimBende 11 de gidicem uyuyamıyorum ya![]()
Yaa çok mutlu oldumBen sabah transfere gidiyorum inşallah![]()
Hayırlı olsun şimdiden çok mutlu oldum adınıza ilk denemeniz miBende 11 de gidicem uyuyamıyorum ya![]()
Geçmiş olsun doktorunuza danışın istersenizKozlar ben grıp oluyorum bogazlarım acıyor balgam da var ilaç kullanmam da sakınca var mıdır acaba
Amin teşekkür ederimYaa çok mutlu olduminşallah her şey güzel geçer Rabbim pozitif haberi almayıda nasip etsin hepimize
![]()
Tesekkur ederim. İlk deneme canımHayırlı olsun şimdiden çok mutlu oldum adınıza ilk denemeniz mi![]()
Transfer gerçekleşti benim canım odada uzanıyorum. Senin oldu mu nasil geçtiAl benden de o kadar sabahı zor ettim![]()
Benim de oldu dinlendim kalktım şimdi doktorumla görüşmeyi bekliyorumTransfer gerçekleşti benim canım odada uzanıyorum. Senin oldu mu nasil geçti![]()
İnşallahAmin teşekkür ederiminşallah hepimize nasip olur mutlulukla, sağlıkla
sizin transfer tarihiniz belli miydi
Hayırlısı olsun inşallahTesekkur ederim. İlk deneme canım![]()
Doktor 2. Reglini 1. Gün sayacağız 21. Gün transfer dedi bekliyoruz bakalımCanım bende 17 eylülde opu oldum şuan ilk adetimi oldum ikinci adette gel dedi ekim sonuna gelcek döngüm heralde inan bnimde oyle hep aklımdaa![]()
arkadaşlar ben de bugün afetin ikinci günü ilaca başladım bu ay transfer olurm.kacıncı gun transfer yapılıyor.Bır tane mi iki tane mi embrıyo koydurmak iyi olur.
Hayırlı olsun güzel haber alırsınız umarımBenim de oldu dinlendim kalktım şimdi doktorumla görüşmeyi bekliyorumacısızdı ve girmem çıkmam 5 dk sürdü kanama falan da yok şimdilik. Allah pozitif haberi vermeyi kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
![]()
İnşallah gönlünüzce olsun her şeyİnşallahben 9 ekimde gideceğim adetimin 3. Günü olmuş oluyor herşey yolundaysa başlayacağız inşallah mutlaka haberleşelim sonuçlarımızı
![]()
11bucukta oldu benim çok kısa sürdü işlem sonra odaya aldılar saat 2 ye kadar dinlendirdiler. Ağrım falan hicbirsey yok . Doktorla görüştüm 10 ekime gün verdi kontrol içinBenim de oldu dinlendim kalktım şimdi doktorumla görüşmeyi bekliyorumacısızdı ve girmem çıkmam 5 dk sürdü kanama falan da yok şimdilik. Allah pozitif haberi vermeyi kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
![]()
Kaliteyi söylemediler yüksek kalite dediler sadeceHayırlısı olsun inşallahembriyo kaliteniz nedir