• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

11bucukta oldu benim çok kısa sürdü işlem sonra odaya aldılar saat 2 ye kadar dinlendirdiler. Ağrım falan hicbirsey yok . Doktorla görüştüm 10 ekime gün verdi kontrol için 🥹😊 hadi insallah hayırlısıyla pozitifleri duyarız hepimiz saglikla gelsin minikler 😊🌸
Benim de işleme girmem çıkmam 5 dakika sürdü hiç acı falan da olmadı cinsel ilişkide ne kadar acı varsa anca o kadardı bence. Ben de yarım saat yattım sonra oturarak dinlendim. Doktorum günlük hayattan kopma sürekli yatma dedi. Estrofem progestan iğne fitil ve takviyeler devam dedi . ☺️Ama bana 15 ekimde test yapıcaz dediler 🫠 bir de öncesinde kan tahlili yaptılar e2 lh progesteron falan baktılar

Benim de işleme girmem çıkmam 5 dakika sürdü hiç acı falan da olmadı cinsel ilişkide ne kadar acı varsa anca o kadardı bence. Ben de yarım saat yattım sonra oturarak dinlendim. Doktorum günlük hayattan kopma sürekli yatma dedi. Estrofem progestan iğne fitil ve takviyeler devam dedi . ☺️Ama bana 15 ekimde test yapıcaz dediler 🫠 bir de öncesinde kan tahlili yaptılar e2 lh progesteron falan baktılar
Benden kan almadılar ya 🙄

11bucukta oldu benim çok kısa sürdü işlem sonra odaya aldılar saat 2 ye kadar dinlendirdiler. Ağrım falan hicbirsey yok . Doktorla görüştüm 10 ekime gün verdi kontrol için 🥹😊 hadi insallah hayırlısıyla pozitifleri duyarız hepimiz saglikla gelsin minikler 😊🌸
Hadi gözünaydın kurtuldun pozitif haber alman dileğiyle 🙏🏻 10 ekim kontrol derken test mi yapılacak o gün ne kontrolü yapılacak

Senin de gözünaydın inşallah 15 ekimde pozitif katlanarak artan haberlerle diyelim. Benimde transferim yarın 13:30 gibi olacakmış o zaman da benim test günüm 16 ekim :)

Hadi gözünaydın kurtuldun pozitif haber alman dileğiyle 🙏🏻 10 ekim kontrol derken test mi yapılacak o gün ne kontrolü yapılacak
Test tabiki canım ama erken geldi bana bilemedim bakalım ne olucak . Teşekkür ederim canım sende transferini ol haberlerini bekliyorum🥰

Senin de gözünaydın inşallah 15 ekimde pozitif katlanarak artan haberlerle diyelim. Benimde transferim yarın 13:30 gibi olacakmış o zaman da benim test günüm 16 ekim :)
13 ekimde de istersen yaparız dedi doktorum 5. Gün embriyosu olduğu için ama en temiz sonucu görmek için 15ini beklemeyi öneririm dedi🙏🏼 sizin de inşallah kolaylıkla geçer o ekranda bırakılışını görmek bile çok güzel bir duygu insanın içi sıcacık oluyor 🤗

Belki de gerek görmemiştir canınızı sıkmayın bana da tahlil yaptı ama sonucunu görmeden transfer yaptı mesela sonrasında görüşünce değerlerin de güzel dedi 😅
Benim doktorum haftaya cumaya çağırdı ama erken değil mi ya

Benim doktorum haftaya cumaya çağırdı ama erken değil mi ya
Belki onun izlediği prosedür farklıdır belki rahmin genel durumuna falan bakacaktır ya da belki erken sonuç alabileceğini düşünüyordur buna hiç kafa yormayın bence her hekim her hasta farklıdır içinizi ferah tutun 🌸

Belki onun izlediği prosedür farklıdır belki rahmin genel durumuna falan bakacaktır ya da belki erken sonuç alabileceğini düşünüyordur buna hiç kafa yormayın bence her hekim her hasta farklıdır içinizi ferah tutun 🌸
İçimi çok rahatlattiniz teşekkür ederim 😊🌸

Merhaba , transfer olan tüm arkadaşlara canı gönülden dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.🧿 🌺 umarım hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşır, mutluluk sevinç dolu paylaşımlar yaparız 🍀
Ben de yarın sabah 9.30 da transfer olacağım. 2 adet 5.gün embriyosu. Allahım yardımcımız olsun inşallah🙏

Merhaba , transfer olan tüm arkadaşlara canı gönülden dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.🧿 🌺 umarım hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşır, mutluluk sevinç dolu paylaşımlar yaparız 🍀
Ben de yarın sabah 9.30 da transfer olacağım. 2 adet 5.gün embriyosu. Allahım yardımcımız olsun inşallah🙏
Canım hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize burda inşallah seni de bekliyoruz 🌸😊 bende 2 adet 5.gun embriyo transferi oldum güzel gelişir inşallah hersey 🙏🏻😊

Amin inşallah hepimiz güzellikle mutlulukla alalım pozitifi 🌸 hayırlı olsun iki tane 5. gün çok güzel bir avantaj 🤗

Doktor 2. Reglini 1. Gün sayacağız 21. Gün transfer dedi bekliyoruz bakalım 💕 ilk deneme mi ?
Evet canım pcos var bende aşılama yapıcaktı ama yumurtaların hepsi buyuynce tüp bebeğe başladık rabbim büyük başka bi yoldan başka yola girdik ozman adet olunca ilk günden 21. Gün mü transfer olcaz oyle dimi

Merhaba herkese, bende kanı verdim hastanedeyim beklemede. Benim anestezili olacağı için en son alacaklarmış. 2 ye kadar alırlarsa iyi :) bugün hafif çarpıntı ve yüzümde alevlenme hissediyorum. Heyecandan mı yoksa ilaçlardan mı anlamadım. Böyle hisseden oldu mu hiç.

Back
X