Ben 13-14 üne kadar hayatta bekleyemem. 4 ünde olan 3 kişiyiz. Benim içim içimi kemiriyor. Perşembe yapacağım ben test. Sabah ChatGPT tartışıyordum. İlk günü nasıl saymazsınız diye4 ekim Transfer, 14 ekim test günüm. Ama ben 13. Ve 14. Günü idrar testi yaparım, 15.günü kan veririm
Benim her seferinde 7.gün sabah idrar testimde varsa eğer 2.çizgi göründü. Ama sonra gidip kan verip o düşük değer artacak mı diye strese girmek istemiyorum. 9.ve 10. Günler idrar testi yapacağım. 11.günü kan vereceğim inşallah,
11 ekim de yap o zaman 7.Günü, yani erken yaparsın daha idrara karışmamıştır, çıkmaz sonra moralin bozulur stres yaparsın. Daha önce yapmaBen 13-14 üne kadar hayatta bekleyemem. 4 ünde olan 3 kişiyiz. Benim içim içimi kemiriyor. Perşembe yapacağım ben test. Sabah ChatGPT tartışıyordum. İlk günü nasıl saymazsınız diye
Ben bilerek test almadım yoksa her sabah uyandığımda 1. Günden itibaren kesin test yapardımben daha transfer olmadan aldım testleribenim de yakın arkadaşlarım ve annem teyzem biliyor. İkisi de hemşire bu süreçte yardımcı olurlar diye söyledim onlara. Babam bilmiyor mesela anlam da veremiyo bişiyler oluyo ama ne dev bir muamma
Evet bir de böyle bir stres boyutu var ve çıkmama olasılığı da çok fazla çünkü erken yani perşembe de çok haklısın. Evden çıkmıyorum bu sebeple çıkarsam test alacağım kesin11 ekim de yap o zaman 7.Günü, yani erken yaparsın daha idrara karışmamıştır, çıkmaz sonra moralin bozulur stres yaparsın. Daha önce yapma
Ben hayatta bu hafta test yapmam pozitifse bile negatif çıkma olasılığı çok yüksek moral bozukluğu yapar sürekli kafam oraya gider en fazla 15 inde yapmam gereken testi 14 ünde akşam yaptırabilirim o da eşim yanımda olsun sonucu tek başım görmeyeyim diye cesaretim yok :)Evet bir de böyle bir stres boyutu var ve çıkmama olasılığı da çok fazla çünkü erken yani perşembe de çok haklısın. Evden çıkmıyorum bu sebeple çıkarsam test alacağım kesin
Benim eşimde yanımda değil. Tek başıma kutlayacağım resmen. Kayınvalide kayınpeder var ve onlarla kutlamayamamBen hayatta bu hafta test yapmam pozitifse bile negatif çıkma olasılığı çok yüksek moral bozukluğu yapar sürekli kafam oraya gider en fazla 15 inde yapmam gereken testi 14 ünde akşam yaptırabilirim o da eşim yanımda olsun sonucu tek başım görmeyeyim diye cesaretim yok :)
Ne güzel ne kadar olumlusunuz kutlamak falan ben hep negatif çıkarsa diye kendimi ona alıştırıyorumBenim eşimde yanımda değil. Tek başıma kutlayacağım resmen. Kayınvalide kayınpeder var ve onlarla kutlamayamam
Olumlu düşünelim olumlu olsun. Bu kasık ağrılarımla acaba dedim bir problem mi var neden ağrıyor bu kadar ama bugün azaldı ya keyfim yerine geldi. Fakat çaktırmıyorum ama derinlerde korkumda baki tabi. Amaaaa tuttu mercimeklerimiz göreceğiz hepimiz o iki çizgiyi. Hiç kötü düşünmeyin. Siz kendinizi kötüye değil iyi olacak diye alıştırın. İnanmak başarmanın yarısıymış öyle düşünün. Haftaya bir çoğumuz kalp atışı randevusu için bu sefer de strese gireceğizNe güzel ne kadar olumlusunuz kutlamak falan ben hep negatif çıkarsa diye kendimi ona alıştırıyorum
Biz paylaşırız sevincini sonuna kadarBenim eşimde yanımda değil. Tek başıma kutlayacağım resmen. Kayınvalide kayınpeder var ve onlarla kutlamayamam
Çok teşekkür ediyorım ama hepimiz birlikte paylaşacağız. Güzel haberler veriyor olacağız birbirimize haftaya. Belki de son bulantımız hafta. İyi değerlendirmek lazım bu bulantısız günleriBiz paylaşırız sevincini sonuna kadar
Afiyet bal şeker olsunÇok teşekkür ediyorım ama hepimiz birlikte paylaşacağız. Güzel haberler veriyor olacağız birbirimize haftaya. Belki de son bulantımız hafta. İyi değerlendirmek lazım bu bulantısız günleriBen dayanamadım kahve içtim. Baksanıza tabağıma bu benim mercimeğim değil mi
Ay bunu bende merak ediyordum kahve içmek bana çok çok iyi gelen bir şey decaf kafeinsiz kahve içebilir miyizz ki transfer zamanıAfiyet bal şeker olsunAma benim de tutarlılık seviyem süper. Bu sefer kesin kahve içmeyeceğim deyip, transfer sonrası doktora hemşireye bile söyledikten sonra eve dönerken pasta alıp, bugün kafeinsiz kahve ile yedim. Ama 36 saat dokunmadım. Onun dolapta olduğu hissiyle idare ettim yani Ay valla artık 5.sefer ya yemin ediyorum istesemde kasamıyorum kendimi, manevi olarak yorulmuşum herhalde tamamen tevekkül halindeyim.
Ben normalde günde 5 fincan nescafe ya da filtre kahve içen biri olarak çözümü kafeinsiz kahve ile buldum. 1 fincan içiyorum. Normal kahvede 1 fincan 80 mg kafein içeriyor. Kafeinsiz kahve ise 5 mg. Onu hiç bırakmadım doktor da normal kahve bile 1 fincan içebilirsiniz dedi. Ben 1 fincan da çay içtiğim için, kahveyi kafeinsiz tercih ediyorum.Ay bunu bende merak ediyordum kahve içmek bana çok çok iyi gelen bir şey decaf kafeinsiz kahve içebilir miyizz ki transfer zamanı
Bende bagımlısıyım öyle yaparız artıkBen normalde günde 5 fincan nescafe ya da filtre kahve içen biri olarak çözümü kafeinsiz kahve ile buldum. 1 fincan içiyorum. Normal kahvede 1 fincan 80 mg kafein içeriyor. Kafeinsiz kahve ise 5 mg. Onu hiç bırakmadım doktor da normal kahve bile 1 fincan içebilirsiniz dedi. Ben 1 fincan da çay içtiğim için, kahveyi kafeinsiz tercih ediyorum.
Ya ben geçen gün facede bir grupta kadın transfer olmuş. 2-3 gün sonra mı ne arkadaşının düğünü varmış ona gidip halay çekmiş testi olumlu çıkmış. Her negatife düşünce aklıma bu olayı getiriyorum. Tutunan ne yaparsan yap düşmüyor ana tutunmayan da ne kadar yatarsan yat gidiveriyor. Doğanın sağlıksız olan embriyoyu eleme şekli sanırım. Ben dayanamadım içtim içine az kahve kıydu ama kayınvalidem.Afiyet bal şeker olsunAma benim de tutarlılık seviyem süper. Bu sefer kesin kahve içmeyeceğim deyip, transfer sonrası doktora hemşireye bile söyledikten sonra eve dönerken pasta alıp, bugün kafeinsiz kahve ile yedim. Ama 36 saat dokunmadım. Onun dolapta olduğu hissiyle idare ettim yani Ay valla artık 5.sefer ya yemin ediyorum istesemde kasamıyorum kendimi, manevi olarak yorulmuşum herhalde tamamen tevekkül halindeyim.
Bende 2-3 günde 1-2 kadeh şarap içerdim. Şarap kaldı öyle kenarda yarısı içilmiş yarısı durur şekilde. Ona cesaretim yok işte şuandaBende bagımlısıyım öyle yaparız artık
Ben de aynı haftada 3-4 gün içerdim kırmızı şarap. Ama Ona epeyce bir ara vereceğiz canım. Olumlu sonuçlarımız olsun aklına bile gelmeyecek inanBende 2-3 günde 1-2 kadeh şarap içerdim. Şarap kaldı öyle kenarda yarısı içilmiş yarısı durur şekilde. Ona cesaretim yok işte şuanda
Olacak dimi arkadaşım? Bence olacak haftaya kalp atışı randevusu için aman şöyle aman böyle diye strese gireceğizBen de aynı haftada 3-4 gün içerdim kırmızı şarap. Ama Ona epeyce bir ara vereceğiz canım. Olumlu sonuçlarımız olsun aklına bile gelmeyecek inan
Olumlu düşünmeye çalışın bu vücudunuzun, rahminizin gevşemesinden, kan akışının iyi olmasına kadar etki eder. Her iki ihtimal de var hepimiz için ama biz olumlu olanı istiyoruz. Her şeye hazır olmak da lazım ama pozitif olmak işimize yararNe güzel ne kadar olumlusunuz kutlamak falan ben hep negatif çıkarsa diye kendimi ona alıştırıyorum
İnşallah canım sağlıkla kavuşacağız çocuklarımızaOlacak dimi arkadaşım? Bence olacak haftaya kalp atışı randevusu için aman şöyle aman böyle diye strese gireceğiz
Aslında mide bulantıları çok iyi bir şey. Düşünsenize tüm bunlardan yani kahve olsun sigara olsun şarap olsun midemiz bulanacak ve içmek bile istemeyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?