Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Evet Prodoctor erken gebelik testiydi. Aman yapmayın lütfen en az 6. - 7. güne kadar bekleyin. Evet cidden zaman zor geçiyor ama bakın 4 gün oldu bile birkaç gün daha dayanın
Ben ecz teknisyeniyim transferden önceki gün işteyken test aldim 2 adet . Şuan ben bile yapmıyorum kızlar Bi durun daha cok erken

Hepinizin mesajlarını okuyorum ayrı ayrı sabah sabah güldürdünüz beni ben asla kendimi test alma düşüncesine sokmuyorum bile. Sanırım dayanabilirsem 15 ekimde kan testi yaptıracağım . Peki beta hcg transferin 11. Günü yapıldığında minimum kaç çıkması gerekiyor sizce hiç bi fikri olan var mı? Yani kimyasaldan şüphelenmemek için kaç olmalı acaba ilk test

Evet Prodoctor erken gebelik testiydi. Aman yapmayın lütfen en az 6. - 7. güne kadar bekleyin. Evet cidden zaman zor geçiyor ama bakın 4 gün oldu bile birkaç gün daha dayanın
4 gün oldu bile yazınca vay be ne güzel dayanmışım dedim ama benim 4 henüz olmamış kendime söz verdim perşembe iğnemi almaya giderken testimi alacağım diye. Umarım dayanabilirim. Olsun ya o teste bakmak bile heyecanlı sonrası negatif olsa bile biliyoruz ki erken yani.

Senin batmalar ne zaman başladı? Gaz sebebiyle oluyor sanırım. Bu gaz olayını bu kadar arttıran ilaç iğne mi? Bu nedir yani hiç bitmiyor

Kızlar konu hakkında fikri olan var mı ? Bizim şimdi 3. gün dondurulmuş embriyolarımızı transfer zamanı çözüp 5e tasıyorlar ya bazen böyle caseler gördüm. Yani sonuçta o zaman neden 5 i beklemeden donduruyorlar mesela. Suanda da 3 ten 5 e giderken dejenere olabilir bu da bi risk? İnstada bi embriyolog ile konuştum 3leri çözdürün 5e tasıyın diyor. zaten az embriyo var

Ben hiç böyle bir şey okumadım hiç bir fikrim yok bu yüzden ama çok merak ettim. Chatgbt sorsana ne diyecek acaba. Evet endişende haklısın. Belki bilen birileri çıkar burda da. Dondurulmış embriyo çözülünce direk transfer olması gerekmiyor mu? Yani ben öyle biliyorum ama dediğim gibi çokta emin değilim

Bende transferden önce başlamıştı ya hatta transfer sonrası azaldı bile diyebilirim şimdilik çok gaz kabızlık sorunum yok her gün çıkıyorum tuvalete ama sabahları büyük bi bardak su ile kuru kayısı tüketiyorum aç karna, bir de kahve benim bağırsaklarıma iyi geliyor o yüzden günde 1 fincan kahve de içiyorum

Benim de kemoterapi öncesi az embriyom var diye 2si üçüncü gün donduruldu diğerleri iyi değil gibiydi sonra biri 5. Gün kendini kurtardı o bebiş şu an karnımda. Transfer günü sordum neden diğerlerini erken dondurdunuz diye o da bana embriyo az olunca dış ortamda 5e götüreceğimize rahimde 5e gitme şansı vermek istiyoruz çünkü rahim en doğal uygun ortam biz rahimde 5e gitme şansı olan bir embriyonun yapay ortamda 5e ulaşamaması riskinden dolayı erken donduruyoruz dedi. Özellikle benim gibi acil kemo falan alması gereken hastalar varsa tekrar opu işlemi yapacak vaktimiz yoksademişti.

Bana kimyasal gebeliğimde doktor sağlıklı bir gebelik için 10.gün kan değerinin minimum 100 olmasını isteriz demişti.
10.gün Testinden sonra Değerin kaç olursa olsun 2 gün arayla kan verirken değerin en az %66 artıyorsa kimyasal değil demektir.

Progesteron yapıyor gazı. Bende de öyle ne zaman iğneyi yapıyorum ondan sonra gazman gibi geziyorum

Embriyo transfer için çözüldükten sonra bazen gelişebiliyor. Benim 2aa ve 2bb idi embriyolarım. Çözülünce 2 BB olan da 2 aa oldu mesela

Transfer den 4 saat önce çözdürülüyor, ve gelişimi devam ediyor transfer yapılana kadar laboratuvar da

Progesteron yapıyor gazı. Bende de öyle ne zaman iğneyi yapıyorum ondan sonra gazman gibi geziyorum
Aaa bak haklısın. Sabah iğneden sonra oldu. Akşam iğne yapında yine olacak. Bu iğne mi fitil mi artık hangiyse o yapıyor bence de

Embriyo transfer için çözüldükten sonra bazen gelişebiliyor. Benim 2aa ve 2bb idi embriyolarım. Çözülünce 2 BB olan da 2 aa oldu mesela
Bunu doktor mu söyledi? Acaba bende değişiklik oldu mu? Merak ettim şimdi öğrenemeyeceğim bu bilginin cevabını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…