Ben ecz teknisyeniyim transferden önceki gün işteyken test aldim 2 adet . Şuan ben bile yapmıyorum kızlar Bi durun daha cok erkenEvet Prodoctor erken gebelik testiydi. Aman yapmayın lütfen en az 6. - 7. güne kadar bekleyin. Evet cidden zaman zor geçiyor ama bakın 4 gün oldu bile birkaç gün daha dayanın
Ayrıca cuma günü zaten kontrole gidicem o güne kadar zaten test yapmam. Belli olduktan sonra yapicam o da sırf o cift çizgiyi görmek içinBen ecz teknisyeniyim transferden önceki gün işteyken test aldim 2 adet . Şuan ben bile yapmıyorum kızlar Bi durun daha cok erken
Oy oy oy senin yerinde olsam sabahtan akşama, sabahtan akşamaBen ecz teknisyeniyim transferden önceki gün işteyken test aldim 2 adet . Şuan ben bile yapmıyorum kızlar Bi durun daha cok erken
4 gün oldu bile yazınca vay be ne güzel dayanmışım dedim ama benim 4 henüz olmamışEvet Prodoctor erken gebelik testiydi. Aman yapmayın lütfen en az 6. - 7. güne kadar bekleyin. Evet cidden zaman zor geçiyor ama bakın 4 gün oldu bile birkaç gün daha dayanın
merhabaa şimdiden hayırlı olsun. 3 . gün embriyolarınız mıKızlar transfer tarihim 9 Ekim
Ben hiç böyle bir şey okumadım hiç bir fikrim yok bu yüzden ama çok merak ettim. Chatgbt sorsana ne diyecek acaba. Evet endişende haklısın. Belki bilen birileri çıkar burda da. Dondurulmış embriyo çözülünce direk transfer olması gerekmiyor mu? Yani ben öyle biliyorum ama dediğim gibi çokta emin değilimKızlar konu hakkında fikri olan var mı ? Bizim şimdi 3. gün dondurulmuş embriyolarımızı transfer zamanı çözüp 5e tasıyorlar ya bazen böyle caseler gördüm. Yani sonuçta o zaman neden 5 i beklemeden donduruyorlar mesela. Suanda da 3 ten 5 e giderken dejenere olabilir bu da bi risk? İnstada bi embriyolog ile konuştum 3leri çözdürün 5e tasıyın diyor. zaten az embriyo var
Transfere kadar zaman ayrı duruyor, test zamanına kadar zaman yine ayrı bir evreye geçip durarak devam ediyorKızlar transfer tarihim 9 Ekim
Bende transferden önce başlamıştı ya hatta transfer sonrası azaldı bile diyebilirim4 gün oldu bile yazınca vay be ne güzel dayanmışım dedim ama benim 4 henüz olmamışkendime söz verdim perşembe iğnemi almaya giderken testimi alacağım diye. Umarım dayanabilirim. Olsun ya o teste bakmak bile heyecanlı sonrası negatif olsa bile biliyoruz ki erken yani.
Senin batmalar ne zaman başladı? Gaz sebebiyle oluyor sanırım. Bu gaz olayını bu kadar arttıran ilaç iğne mi? Bu nedir yani hiç bitmiyor
Benim de kemoterapi öncesi az embriyom var diye 2si üçüncü gün donduruldu diğerleri iyi değil gibiydi sonra biri 5. Gün kendini kurtardı o bebiş şu an karnımda. Transfer günü sordum neden diğerlerini erken dondurdunuz diye o da bana embriyo az olunca dış ortamda 5e götüreceğimize rahimde 5e gitme şansı vermek istiyoruz çünkü rahim en doğal uygun ortam biz rahimde 5e gitme şansı olan bir embriyonun yapay ortamda 5e ulaşamaması riskinden dolayı erken donduruyoruz dedi. Özellikle benim gibi acil kemo falan alması gereken hastalar varsa tekrar opu işlemi yapacak vaktimiz yoksademişti.Kızlar konu hakkında fikri olan var mı ? Bizim şimdi 3. gün dondurulmuş embriyolarımızı transfer zamanı çözüp 5e tasıyorlar ya bazen böyle caseler gördüm. Yani sonuçta o zaman neden 5 i beklemeden donduruyorlar mesela. Suanda da 3 ten 5 e giderken dejenere olabilir bu da bi risk? İnstada bi embriyolog ile konuştum 3leri çözdürün 5e tasıyın diyor. zaten az embriyo var
Bana kimyasal gebeliğimde doktor sağlıklı bir gebelik için 10.gün kan değerinin minimum 100 olmasını isteriz demişti.Hepinizin mesajlarını okuyorum ayrı ayrı sabah sabah güldürdünüz beniben asla kendimi test alma düşüncesine sokmuyorum bile. Sanırım dayanabilirsem 15 ekimde kan testi yaptıracağım . Peki beta hcg transferin 11. Günü yapıldığında minimum kaç çıkması gerekiyor sizce hiç bi fikri olan var mı? Yani kimyasaldan şüphelenmemek için kaç olmalı acaba ilk test
Progesteron yapıyor gazı. Bende de öyle ne zaman iğneyi yapıyorum ondan sonra gazman gibi geziyorum4 gün oldu bile yazınca vay be ne güzel dayanmışım dedim ama benim 4 henüz olmamışkendime söz verdim perşembe iğnemi almaya giderken testimi alacağım diye. Umarım dayanabilirim. Olsun ya o teste bakmak bile heyecanlı sonrası negatif olsa bile biliyoruz ki erken yani.
Senin batmalar ne zaman başladı? Gaz sebebiyle oluyor sanırım. Bu gaz olayını bu kadar arttıran ilaç iğne mi? Bu nedir yani hiç bitmiyor
Embriyo transfer için çözüldükten sonra bazen gelişebiliyor. Benim 2aa ve 2bb idi embriyolarım. Çözülünce 2 BB olan da 2 aa oldu meselaKızlar konu hakkında fikri olan var mı ? Bizim şimdi 3. gün dondurulmuş embriyolarımızı transfer zamanı çözüp 5e tasıyorlar ya bazen böyle caseler gördüm. Yani sonuçta o zaman neden 5 i beklemeden donduruyorlar mesela. Suanda da 3 ten 5 e giderken dejenere olabilir bu da bi risk? İnstada bi embriyolog ile konuştum 3leri çözdürün 5e tasıyın diyor. zaten az embriyo var
Transfer den 4 saat önce çözdürülüyor, ve gelişimi devam ediyor transfer yapılana kadar laboratuvar daBen hiç böyle bir şey okumadım hiç bir fikrim yok bu yüzden ama çok merak ettim. Chatgbt sorsana ne diyecek acaba. Evet endişende haklısın. Belki bilen birileri çıkar burda da. Dondurulmış embriyo çözülünce direk transfer olması gerekmiyor mu? Yani ben öyle biliyorum ama dediğim gibi çokta emin değilim
Aaa bak haklısın. Sabah iğneden sonra oldu. Akşam iğne yapında yine olacak. Bu iğne mi fitil mi artık hangiyse o yapıyor bence deProgesteron yapıyor gazı. Bende de öyle ne zaman iğneyi yapıyorum ondan sonra gazman gibi geziyorum
Bunu doktor mu söyledi? Acaba bende değişiklik oldu mu? Merak ettim şimdi öğrenemeyeceğim bu bilginin cevabını daEmbriyo transfer için çözüldükten sonra bazen gelişebiliyor. Benim 2aa ve 2bb idi embriyolarım. Çözülünce 2 BB olan da 2 aa oldu mesela
İğne ya da fitil farketmiyor. Progesteron gaz yapıyorAaa bak haklısın. Sabah iğneden sonra oldu. Akşam iğne yapında yine olacak. Bu iğne mi fitil mi artık hangiyse o yapıyor bence de
Hayır embriyolog söyledi. Transfer için bilgi vermeye ameliyathane ye girdiği zaman.Bunu doktor mu söyledi? Acaba bende değişiklik oldu mu? Merak ettim şimdi öğrenemeyeceğim bu bilginin cevabını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?