Gerçekten çok heyecanlı ve stresli bi süreç. Teste son 8 gün diyerek geri sayım başlatıyorum sanırım :)Bana kimyasal gebeliğimde doktor sağlıklı bir gebelik için 10.gün kan değerinin minimum 100 olmasını isteriz demişti.
10.gün Testinden sonra Değerin kaç olursa olsun 2 gün arayla kan verirken değerin en az %66 artıyorsa kimyasal değil demektir.
Herkese merhabalar bende 9 ekimde doktoruma gidiyorum adetimin 3. Günü olmuş olucak transfer
Ben de bugün adetimin 3. Gunu kontrole geldim ilaca basladik estrofem corasprin ve regenesismax kullanmaya . 7 gün sonra kontrol hersey yolunda giderse transfer gunu planlanacak benim de 2. Denemem 2bc embriyom ve kalitesini bolmedigim bir diğer embroyom konulacak 5.gun embriyolari rabbim inş bu sefer müjdemizi alırızkaçında olur henüz bilmiyorum dondurulmuş embriyolarım var iki adet 5. Gün 4 bc transferi olucam inşallah umarım her şey yolunda gider sizler bu süreçte nasıl beslendiniz neler yaptınız acaba
İnan hiç gerek yok strese girmeyeOy oy oy senin yerinde olsam sabahtan akşama, sabahtan akşama
İnşallah aminBen de bugün adetimin 3. Gunu kontrole geldim ilaca basladik estrofem corasprin ve regenesismax kullanmaya . 7 gün sonra kontrol hersey yolunda giderse transfer gunu planlanacak benim de 2. Denemem 2bc embriyom ve kalitesini bolmedigim bir diğer embroyom konulacak 5.gun embriyolari rabbim inş bu sefer müjdemizi alırız
Evet sayılmıyormul bugün öğrendim 4.gün embriyosu dendiBen sayılmıyor diye biliyorum hatta transfer günüde sayılmıyor ertesi günden başlıyor
Evet sayılmıyormul bugün öğrendim 4.gün embriyosu dendi
gecen gün ki Chatgbt tartışma konum bu. İlk gün neden sayılmıyor? Sevgili embriyolarım yan gelip yatıyor mu? Yatmadıklarına göre neden sayılmıyorEvet sayılmıyormul bugün öğrendim 4.gün embriyosu dendiama maalesef öyle sayılmıyor
Ankara novaart tüp bebek merkezi Ahmet erdemİnşallah amindoktorunuz kim
İyi düşünün hiç karamsar olmadan. Bu sefer tutundular dilerim bende. Bir önceki transferiniz de mi 2 embriyo olmuştu?Benimde dün ttansferim oldu likit serum da taktılar bu sefer kolumu cok fena yapti ama cok agri yapıyormuş. İnşallah bu sefer saglicakla ilerler mercimeklerim. İlk transferim kimyasal olmuştu maalesef. İnşallah buraları pozitiflerle doldururuz
Diğerinin kalitesini neden öğrenmedinizAnkara novaart tüp bebek merkezi Ahmet erdem
İnşallah bu sefer olur ya cok istiyorumİyi düşünün hiç karamsar olmadan. Bu sefer tutundular dilerim bende. Bir önceki transferiniz de mi 2 embriyo olmuştu?
Kimsayala dönme olayını ben hiç anlamıyorum. Belirtiniz olmuşmuydu? Gerçi çok erken bir dönemden bahsediyoruz belirti olmayacak kadar erken hemde?İnşallah bu sefer olur ya cok istiyorumevet iki 3 gunluktu öncekiler
Yok yani tutunduğunu hissetmiştim de kan değerim beklenenden düşük geldi ikinci testte daha düşük olunca kimyasal dediler ve ilaçlari kesmişlerdiKimsayala dönme olayını ben hiç anlamıyorum. Belirtiniz olmuşmuydu? Gerçi çok erken bir dönemden bahsediyoruz belirti olmayacak kadar erken hemde?
Ben bu sefer olacağını düşünüyorum. Tüp bebek 2 deneme 1. Göre daha güçlü oluyormuş. Öyle okumuştum bir yerde. İçinizi ferah tutun. Bebişleriniz bu sefee sizinle
Embriyolog ilk beni aradığında gelişme asamasinda dedi bu ne anlama geliyor sormadim tekrar harf rakam soylemediDiğerinin kalitesini neden öğrenmediniz
Kızlar hepinize bol şans diliyorum Allah hepimizin kucağını minik minik mucizelerle doldursun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEmbriyolog ilk beni aradığında gelişme asamasinda dedi bu ne anlama geliyor sormadim tekrar harf rakam soylemedi
Tek embriyo denemiştin cift embriyo dene bu sefer istersen canım hadi hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruzKızlar tekrar selam,
Transfer tarihim belli oldu. 14 ekimde olacağım. İlk transferim 5aa tek embriyoydu, kimyasal olmuştu. Beta 1700’lere kadar yükselip sonra düşmüştü. 2. Transferde 2 embriyo mu koydursam diye çok kararsızım30 yaşıma yeni girdim. 6 tane dondurulmuş embriyom var kaliteleri de iyi. Ne önerirsiniz?
İnşallah canımTek embriyo denemiştin cift embriyo dene bu sefer istersen canım hadi hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?