Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Gerçekten çok heyecanlı ve stresli bi süreç. Teste son 8 gün diyerek geri sayım başlatıyorum sanırım :)

Herkese merhabalar bende 9 ekimde doktoruma gidiyorum adetimin 3. Günü olmuş olucak transfer

kaçında olur henüz bilmiyorum dondurulmuş embriyolarım var iki adet 5. Gün 4 bc transferi olucam inşallah umarım her şey yolunda gider sizler bu süreçte nasıl beslendiniz neler yaptınız acaba
Ben de bugün adetimin 3. Gunu kontrole geldim ilaca basladik estrofem corasprin ve regenesismax kullanmaya . 7 gün sonra kontrol hersey yolunda giderse transfer gunu planlanacak benim de 2. Denemem 2bc embriyom ve kalitesini bolmedigim bir diğer embroyom konulacak 5.gun embriyolari rabbim inş bu sefer müjdemizi alırız

İnşallah amin doktorunuz kim

Benimde dün ttansferim oldu likit serum da taktılar bu sefer kolumu cok fena yapti ama cok agri yapıyormuş. İnşallah bu sefer saglicakla ilerler mercimeklerim. İlk transferim kimyasal olmuştu maalesef. İnşallah buraları pozitiflerle doldururuz

İyi düşünün hiç karamsar olmadan. Bu sefer tutundular dilerim bende. Bir önceki transferiniz de mi 2 embriyo olmuştu?

İnşallah bu sefer olur ya cok istiyorum evet iki 3 gunluktu öncekiler
Kimsayala dönme olayını ben hiç anlamıyorum. Belirtiniz olmuşmuydu? Gerçi çok erken bir dönemden bahsediyoruz belirti olmayacak kadar erken hemde?

Ben bu sefer olacağını düşünüyorum. Tüp bebek 2 deneme 1. Göre daha güçlü oluyormuş. Öyle okumuştum bir yerde. İçinizi ferah tutun. Bebişleriniz bu sefee sizinle

Yok yani tutunduğunu hissetmiştim de kan değerim beklenenden düşük geldi ikinci testte daha düşük olunca kimyasal dediler ve ilaçlari kesmişlerdi
Onu bebde okumuştum ya her denemede sans daha cok artiyormus bakalım nasip artik. Sizin ilkti dimi ?

Embriyolog ilk beni aradığında gelişme asamasinda dedi bu ne anlama geliyor sormadim tekrar harf rakam soylemedi
Kızlar hepinize bol şans diliyorum Allah hepimizin kucağını minik minik mucizelerle doldursun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende 29 Eylül de oldum transfer dayanamadım yaptım dün şükür pozitif ama test günüm perşembe günü beklemek çok zor inanılmaz zor ama sabredin benim gibi hemen yapmayın

Kızlar tekrar selam,
Transfer tarihim belli oldu. 14 ekimde olacağım. İlk transferim 5aa tek embriyoydu, kimyasal olmuştu. Beta 1700’lere kadar yükselip sonra düşmüştü. 2. Transferde 2 embriyo mu koydursam diye çok kararsızım 30 yaşıma yeni girdim. 6 tane dondurulmuş embriyom var kaliteleri de iyi. Ne önerirsiniz?

Tek embriyo denemiştin cift embriyo dene bu sefer istersen canım hadi hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…