• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Predictor Express ile yaptığım sonuç. Hemen çıkmadı altını çizmek istiyorum. 10 dk içinde görmeye başladım. Tahminen 7-8. Dakika da olmuştu.

Unutmus olanlar için bir daha yazayım.
4 ekimde dondurumuş 5. Gün embriyo transferi oldum 5. Gün bugün.
Bugün çizgim biraz daha belli oluyor sanki. Delirmiyorum dimi? Acaba diyorum beynim alıştı da oraya bir göz yanılması yapıp çizgi mi ekliyor 🙈

Kan vermeden asla inanamayacağım test sonucumda 2. Günüm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 69
Aynı markanın pozitifliğinde bu sabah eser yok. Artı med ve predictor ile yaptım. 10 Dk içinde çıkan sonuç , sonuctur diyebilir miyiz? Yoksa çöpmüdür
Evet diyebilirsin canım. Artı med e güvenmem ama predictor ise sorun yok ok👍🍀🌺

Bugün siyah beyaz da değil yakınlaştırıp çekiyorum hemde. var galiba ya mercimeklerim 🙏
Kan için yarın sabah gitsem mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 73
Ben bunu bilmiyordum. Yani tamam dinlenin kısmını biliyorum ama ilk iki gün mü belli eden herseyi? Oldu bitti 5 gün 6. Gün hatta 10 gün diyelim risk ortalama olarak düşüyor o zaman.
Evet aynen oyle ,belli yasaklara devam sonra hayatımıza devam etmemizi istiyorlar zaten bundan dolayi

Bugün siyah beyaz da değil yakınlaştırıp çekiyorum hemde. var galiba ya mercimeklerim 🙏
Var gibi duruyor ama erkenden öğrenmek cok fazla strese sebep olacaktır. Değer düşük çıkınca sürekli artış takip edeceksiniz. Bence gününüze kadar sabredin güzelce değer artsın

Yarın sabah giderseniz erken olduğu için düşük bir değer olacak. Sonra 2 günde bir kan verip acaba kimyasal mı diye kendinizi yeme ihtimaliniz var :)
O kadar haklısınız ki 😂 bunun için bekleyebilirim. Yarın sabah yine idrar testiyle devam edeyim ben hayatıma. Varsa zaten bir tık daha koyulaşması gerekiyor testin

Yaaaa bence de var gibi. Buraya fotoğraf yüklerken hayalet çizgiler yok oluyor dimi? Ben şimdi direk kameradan çekeceğim yani sitenin kamerasından
Çıplak gözle daha net görüyorum 🤣 telefonda o kadar net gözükmüyor 🥹

2li olan fotoda alttaki bu sabah üstteki dün akşam. Bu sabahki daha belirgin şuan 🥹 🙏🏻
Kan verince emin olucaz tabiki yarın doktor kontrolüm var bakalım ne olacak 🙏🏻🥰
5.gün cift embriyo T+6 gün bugün

Eklentiler

• 20251009_083630.webp
    20251009_083630.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 20251009_083527.webp
    20251009_083527.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 62
Şimdi moralin yüksek ve umut dolusun. Erken kan verip düşük değer görüp 2 günde bir gideceğine, bu güzel moralle stressiz devam et 10. Günü kan ver 💕

O kadar haklısınız ki 😂 bunun için bekleyebilirim. Yarın sabah yine idrar testiyle devam edeyim ben hayatıma. Varsa zaten bir tık daha koyulaşması gerekiyor testin
Ertesi gün koyilaşmayabilir hemen istersen strese girmemek icin iki günde bir yap. Bir de aynı marka ile aynı saatlerde yaparsan daha iyi olur. Hayırlı olsun ya çift çizgi görmek bize de moral oluyor. Bu sabah iğnelerinde dedim eğer yoksa boşa olmiyim diye beklemek zor gerçekten 😪

2li olan fotoda alttaki bu sabah üstteki dün akşam. Bu sabahki daha belirgin şuan 🥹 🙏🏻
Kan verince emin olucaz tabiki yarın doktor kontrolüm var bakalım ne olacak 🙏🏻🥰
5.gün cift embriyo T+6 gün bugün
Hayırlı olsunn var resmen🥰 sağlıkla ilerlesin insallahh. 🥰

Benimde iki testim
Mavili olan T+4
Turunculu olan t+5

İkisi bir araya gelince daha belli oldu sanki.

Ama benim bu ağrılarım hiç bitmiyor yani. Ayağa kalkınca hemen ağrımaya başlıyor. Neden anlamadım

Eklentiler

• IMG_5047.webp
    IMG_5047.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 52
Benimde iki testim
Mavili olan T+4
Turunculu olan t+5

İkisi bir araya gelince daha belli oldu sanki.

Ama benim bu ağrılarım hiç bitmiyor yani. Ayağa kalkınca hemen ağrımaya başlıyor. Neden anlamadım
Turuncu daha belli canım inşallah sağlıklı Bi şekilde gelisirler 🙏🏻🥰

Back
X