Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maske ile dolaş evde ve C vitamini alımını arttırman lazım. Her gün sıkılmış portakal suyu veya nar suyu iç.Kayınvalidem acayip grip oldu. Yani ağzı burnu her yeri akıyor ses falan gitti ateşi de var muhtemelen. Hemen serum istedik fakat ben ne yapabilirim? En korktuğum şey bu süreçte hasta olmak
Bende öyle şuan estrofem kullaniyorum transfere hazirliktayim 3 haftadir geçmedi burun akıntısı tıkanıklık doktorum bir sıkıntı olmaz tedirgin olmayacaksan gelebilirsin dedi başladım tedaviye . Bir srkadasjmda transferden sonra ağır grip olmuş hiç birsey olmadi sonucu pozitif içiniz rahat olsun bulaş olsa bile sürece bir olumsuz etkisi olmaz ama inş yine de size bulaşmasınKayınvalidem acayip grip oldu. Yani ağzı burnu her yeri akıyor ses falan gitti ateşi de var muhtemelen. Hemen serum istedik fakat ben ne yapabilirim? En korktuğum şey bu süreçte hasta olmak
Yaaaa çok sevindim minik kelebeğin veya kelebeklerin sana merhaba demiş bu sabah
Bol bol mandalina yiyorum fakat bu seferde şeker yüklemesi gibi mi olacak bilemedim. C vitamini alacağım birazdan eczaneye gidip solgarın. Nerden çıktı bu hastalık ya? En korktuğum şey şu aşamada vücudumun alacağı enfeksiyon. Serum takıldı kayınvalideme umarım hemen geçer hastalığı.Maske ile dolaş evde ve C vitamini alımını arttırman lazım. Her gün sıkılmış portakal suyu veya nar suyu iç.
Brokoli ve Kırmızı kapya biber ye. En çok C vitamini onlarda var.
Çok geçmiş olsun
Bir de evdeki ışık açma kapama düğmeleri işe kapı kollarını kolonya ile sil.![]()
Umarım umarım enfeksiyondan etkilenmez miniklerim. Çok teşekkür ediyorım yazınızı görünce rahatladım biraz da olsaBende öyle şuan estrofem kullaniyorum transfere hazirliktayim 3 haftadir geçmedi burun akıntısı tıkanıklık doktorum bir sıkıntı olmaz tedirgin olmayacaksan gelebilirsin dedi başladım tedaviye . Bir srkadasjmda transferden sonra ağır grip olmuş hiç birsey olmadi sonucu pozitif içiniz rahat olsun bulaş olsa bile sürece bir olumsuz etkisi olmaz ama inş yine de size bulaşmasın
C vitamini alın bol bol meyve tüketinUmarım umarım enfeksiyondan etkilenmez miniklerim. Çok teşekkür ediyorım yazınızı görünce rahatladım biraz da olsa![]()
Evet 1 de gideceğim. Valla çok yaklaşmamaya çalış kayınvalidene. İnşallah o da biran önce atlatır. Sana da hiç bulaşmazBol bol mandalina yiyorum fakat bu seferde şeker yüklemesi gibi mi olacak bilemedim. C vitamini alacağım birazdan eczaneye gidip solgarın. Nerden çıktı bu hastalık ya? En korktuğum şey şu aşamada vücudumun alacağı enfeksiyon. Serum takıldı kayınvalideme umarım hemen geçer hastalığı.
Çok sağol arkadaşım. Kan vermeye ne zaman gidiyordun? 1 de mi? Hadi git artık![]()
Evett bende cok şaşkınım cok mutluyumm insallah sağlıkla devam eder hepimizinkiYaaaa çok sevindim minik kelebeğin veya kelebeklerin sana merhaba demiş bu sabah![]()
Yaa neden 1 de hadi gidin de 1 e kadar sonuc cikarrEvet 1 de gideceğim. Valla çok yaklaşmamaya çalış kayınvalidene. İnşallah o da biran önce atlatır. Sana da hiç bulaşmaz![]()
Dikkatli olun sizde korumaya çalışın kendinizi lutfenUmarım umarım enfeksiyondan etkilenmez miniklerim. Çok teşekkür ediyorım yazınızı görünce rahatladım biraz da olsa![]()
Rabbım yardımcınız olsun inşallah bi sefer nasipse olsunArkadaşlar bende yarın sabah 9 buçukta dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olucam heyecandan uyuyamıyorum inşallah bende sizler gibi çift çizgiyi görürüm ben günde iki tane içiyorum esterofemi sabah akşam progestan fitil birde günde bir defa progestan dex igne vuruluyor birde vitaminler var benim bu 7 transferim bir defa dış gebelik oldum onun dışında hiç pozitif görmedim bu yüzden hiç olacak gibi hissedemiyorum
Aminnnnn sizde kolaylıkla sağlıkla kuracağınıza alın inşallahRabbım yardımcınız olsun inşallah bi sefer nasipse olsun![]()
Geçmiş olsun canım, inşallah sana bulaşmadan toparlasın. Ben you plus içiyorum biraz grip gibi olacağımı hissedince. Propolis çinko var içinde su dönemde uygun olur mu bilemedim ama aklında bulunsun istersen eczacıya bi sor yada doktoruna.Bol bol mandalina yiyorum fakat bu seferde şeker yüklemesi gibi mi olacak bilemedim. C vitamini alacağım birazdan eczaneye gidip solgarın. Nerden çıktı bu hastalık ya? En korktuğum şey şu aşamada vücudumun alacağı enfeksiyon. Serum takıldı kayınvalideme umarım hemen geçer hastalığı.
Çok sağol arkadaşım. Kan vermeye ne zaman gidiyordun? 1 de mi? Hadi git artık![]()
Maşallah sağlıkla katlanarak artsın
aiyy geldi mi o gün bu gün müdürEvet 1 de gideceğim. Valla çok yaklaşmamaya çalış kayınvalidene. İnşallah o da biran önce atlatır. Sana da hiç bulaşmaz![]()