• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben oskopar mı nedir ona geçeyim diye düşünürken bana kan sulandırıcıları bırakabilirsin dedi. Ben anlamadım önlem amaçlıymış gerek yokmuş. Kafam çok karıştı ben bırakamam ki şimdi bunları o kadar okuduğum şeyden sonra
Yani bencede vücut alıştı hem ben olsam da birakamazdim ya bisi olursa diye bir de sizin minik de sizinle🥰🥰

Benim de uzun süre ayakta kalınca ve yürürsem karnım geriliyor o nedenle uzun mesafe yürüyüş yapamıyorum. Hemşireye sordum kullanılan hormonlar sebebi ile oluyormuş normal bir durum dedi
Bunun sebebi kullandığımız progestonlar mı?

1518 tl. Eczaneden alıp reçete ettirip evde hemşireye veya devlet hastanesinde taktıracağım. Özelde 10 15 bin gibi bir fiyat istiyorlar. Valla artık o kadar masraftan yorulduk ki nereden me kadar karaktersiz edebilirim onu arıyoruz.
Önce yavaş olarak serumu alacağım yaklaşık 6-8 saat kadar, ardından 500 ml izotonik serum hızlıca. Rahim kalınlaşmaya başlanacak tedavinin 14.günü, 22.günü ve test günü eğer pozitif olursa 3.sü takılacak
Tesadüf gezerken gördüm aynı serumu ben de kullanıyorum ilk transferde de kullandım Eylül de kimyasal oldu 837 TL gibi bir tutara serum aldım alerji oranı yüksek olduğu için alerji ilacı ile birlikte çok yavaş veriliyor devlet takmıyor özelde 280 TL ye taktırdım izotonik serum verme sebebi damarı yakıyor o yüzden veriliyor ve zaten 1000 ml olarak satılıyor bir dozda 200 verilmesi gerekiyor fazlası sıkıntı aşırı kilo yapan bir serum

Ya benim doktorum hepsini bırakabilirsin. Önlem amaçlı veriyoruz zaten dedi. Nasıl ya? Anlamadım.

Oksapar yine daha ağır olur daha fazla kanama yapabilir __ __ dediğim gibi sadece __ ______ veriyoruz birakabilirsin istersen

Sesli mesajı kopyalayınca böyle çizgi çizgi çıktı.
Aman çok sevindim dün vuramadım diye çook üzülmüştüm. 😍

Tesadüf gezerken gördüm aynı serumu ben de kullanıyorum ilk transferde de kullandım Eylül de kimyasal oldu 837 TL gibi bir tutara serum aldım alerji oranı yüksek olduğu için alerji ilacı ile birlikte çok yavaş veriliyor devlet takmıyor özelde 280 TL ye taktırdım izotonik serum verme sebebi damarı yakıyor o yüzden veriliyor ve zaten 1000 ml olarak satılıyor bir dozda 200 verilmesi gerekiyor fazlası sıkıntı aşırı kilo yapan bir serum
Bana 250 ml clinoleic serumu 1000 ml izotonik serum içine karıştırıp 5 saatte verdiler. Ne ağrı, ne yanma hiçbir şey yaşamadım. Evet ben de duydum paketin tamamını kullanmak karaciğer ve böbrekleri yorarmış. Kilo yaparmış,

Kızlar ben bir şey soracağım size. Bu estrofemi yazdırmak için aile sağlığına gittim fakat buraya kayıtlı olmadığım için yazmadılar o ayrı mesele. Asıl sorum şu aile sağlığının kayınvalideme uzaklığı 15 dk yürüme. Tabi benim 30 dk buldu yürümem. Yaklaşık 45 dk yürüdüm toplam 20 dk yolu. Yani ben yürüyemşyorım. Acayip ağrım oluyor uzun yürüyüşte. Sizin böyle mi?
Abartıyor muyum diyorum yok yani sancı çeke çeke geri geldim resmen. Şimdi yatıyorum daha iyiyim ama bu kadar ağrılı olması normal mi? Ben ne zaman yürüyebileceğlm? İlk defa başıma geliyor anlamıyorum cidden
Bugün e kadar o şekildeydm. Bugün sabahtan beri annem veteriner market şimdi de hastaneye gidiyorum. Tık yok. Ağrı sızı. Mesela cumartesi günü araba kullanırken ölüyorum sandım çocuklara verdim ben arka koltukta yattım. Allahım inşallah değerim güzelce artmıştır. Tamamen tutunmuştır bana kuş üzümlerim, o yüzden böyle rahatlamış olsun vücudum 🤲

Bugün e kadar o şekildeydm. Bugün sabahtan beri annem veteriner market şimdi de hastaneye gidiyorum. Tık yok. Ağrı sızı. Mesela cumartesi günü araba kullanırken ölüyorum sandım çocuklara verdim ben arka koltukta yattım. Allahım inşallah değerim güzelce artmıştır. Tamamen tutunmuştır bana kuş üzümlerim, o yüzden böyle rahatlamış olsun vücudum 🤲
Bugün bende aynıyım. Tık yok. Ağrı olsa ayrı stres ağrı olmazsa ayrı stres. Bezdim ya. Ne isteyeceğimi şaşırdım. Sende strese girme. En kötüsü biliyorsun. Karnımızdalar diye düşün. Bu sefer oldu bu sefer benimlesiniz hiç bir yere gidemezsiniz de

Aman çok sevindim dün vuramadım diye çook üzülmüştüm. 😍
Gerçekten öyle dedi. Yani bunlar koruma amaçlıymış. İstersen bırakabilirsin dedi. Nasıl yani benim isteğime göre mi bırakacağım Bilmşyorum ki. Soru da sorup çok daraltmak İstemiyorum. Fakat fayda zarar analizi yapınca kan sulandırıcılar bir tık riskli gibi geliyor şuanda gözüme. Kanama anında düşük riskini arttırıyor.

Aynı saatte veriyorsun. Umarım güzel güzel katlanmıştır. Bende yarın sabah saate dikkat edip son kez vereceğim.

Ayy o sebepten olabilir mi ya bugün bende yürüyüş yaptım hiç bir şeyim yok cok rahatım. Ne belim ne sirtim ne bacaklarım ağrıdı hiç bu açıdan bakmamistim🥰

Gerçekten öyle dedi. Yani bunlar koruma amaçlıymış. İstersen bırakabilirsin dedi. Nasıl yani benim isteğime göre mi bırakacağım Bilmşyorum ki. Soru da sorup çok daraltmak İstemiyorum. Fakat fayda zarar analizi yapınca kan sulandırıcılar bir tık riskli gibi geliyor şuanda gözüme. Kanama anında düşük riskini arttırıyor.
O anda direkt kesiyorlar canim. Ama kanama zor duruyor mesela igne yapınca bile kan daha ince ve uzun sürüyor bazen onu farkediyorum

Hadi bakalım sonucunuzu merakve dua ile bekliyorum 🫶

Ayy o sebepten olabilir mi ya bugün bende yürüyüş yaptım hiç bir şeyim yok cok rahatım. Ne belim ne sirtim ne bacaklarım ağrıdı hiç bu açıdan bakmamistim🥰
Ben eski forumları okuyorum insanların ağrısı gitmiş mi normal mi acaba diye delirdim iyice. Dün ne zaman rahat rahat yürüyeceğim diyordum bugün neden rahat yürüyorum diyorum 😂 bir kopeğmi gezdirip geleyim bakalım ne durumdayım 🙈

Tutundu mu yani bebeklerimiz? Bu açıdan mı bakalım?

Ayy
Ben eski forumları okuyorum insanların ağrısı gitmiş mi normal mi acaba diye delirdim iyice. Dün ne zaman rahat rahat yürüyeceğim diyordum bugün neden rahat yürüyorum diyorum 😂 bir kopeğmi gezdirip geleyim bakalım ne durumdayım 🙈

Tutundu mu yani bebeklerimiz? Bu açıdan mı bakalım?
Hadi bakalım insallah oyle dusunelim🥰

Ben geldim 🥰💃💃
8.gün 120
10.gün 265🧿
Şükürler olsun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Ama akşamdan beri sıfır uyku, ve stres içindeyim. Saatime göre kalp atış ortalamam 98.çok yüksek. Fazla gerilmişim. Ben. Çok şükür şimdi kediciklerimi yatağa doldurup 2 saat uyuyacağım. Biraz kendime geleyim. Anormal stres yapmışım hala ellerim titriyor.
Bu topik2 çok güzel😍💓 Lütfen hepimiz pozitif olalım Allah'ım. Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin, 🍀yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah🤲

Eklentiler

• 1000043531.webp
    1000043531.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 1
Ben geldim 🥰💃💃
8.gün 120
10.gün 265🧿
Şükürler olsun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Ama akşamdan beri sıfır uyku, ve stres içindeyim. Saatime göre kalp atış ortalamam 98.çok yüksek. Fazla gerilmişim. Ben. Çok şükür şimdi kediciklerimi yatağa doldurup 2 saat uyuyacağım. Biraz kendime geleyim. Anormal stres yapmışım hala ellerim titriyor.
Bu topik2 çok güzel😍💓 Lütfen hepimiz pozitif olalım Allah'ım. Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin, 🍀yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah🤲
Amiiiinn, Maşallahhh 🧿🧿🧿🧿🧿

Çokca haklısınız gerilmekte , ama çok şükür ki gayet güzel ilerlemiş gözünüz aydın, tadını çıkarın ❤️

Vallahi bende şimdi sana yazacaktım canim
Ben geldim 🥰💃💃
8.gün 120
10.gün 265🧿
Şükürler olsun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Bu topik2 çok güzel😍💓 Lütfen hepimiz pozitif olalım Allah'ım. Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin, 🍀yavrularımızı kucağımıza alalım inşa

Ben geldim 🥰💃💃
8.gün 120
10.gün 265🧿
Şükürler olsun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Çok şükür cok sevindim gözümüz aydin🥰 bana stres zararlı diyen arkadaşın stresten gözüne uyku girmemiş bu arada 😅😅 Aminn dualarınıza kabul olsun onlar artik hamiş duası cunku🥰🥰

Back
X