• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benimle de 😊 4 Ekim benim transfer. Çok heyecanlıyım. Acı duyacak mıyız? Doktor acımayacak ama uslu durman lazım dedi. Çünkü ben alttan ultrasonla baktığında bile canım acıyabiliyor.
Aynı gün bizim o zaman :) bende aynı senin gibiyim ama benimki anestezili yapılacak mecburiyet var çift rahimli olduğum için o yüzden rahatım hiç bi şey duymayacağım stres yok :)

Herkese selam transfer hazırlık dönemindeyim estrofem kullanıyorum bugün kontrole gittim cuma gününe transfer günü verdi doktorum. Protestan fitil ve iğne verdi . Bakalim herseyin hayirlisi çok heyecanlıyım 😊😇
Merhaba hayırlı olsun inşallah mutlulukla sonuçlanır 🙏🏼 benim de transferim bu cuma merak, telaş, heyecan bir arada 🥹😊

Benimle de 😊 4 Ekim benim transfer. Çok heyecanlıyım. Acı duyacak mıyız? Doktor acımayacak ama uslu durman lazım dedi. Çünkü ben alttan ultrasonla baktığında bile canım acıyabiliyor.
Acımaz heralde ya yada cok kısa sürer heralde orasını hiç düşünmedim sonucu güzel olsun yeterli hayırlısıyla 🙏🏻

Hayirlisi olsun canım 😊 inşallah güzel gelişir surec pozitifleri de duyururuz burda 🥰
Ben anestezili yaptıracak olsam da size az çok tarif edebilirim bugün benzeri işlem yapıldı gebelik aşısı. Normal ultrason muayenesinden biraz daha acılı bi şekilde başka bi şey ile alt tarafı genişletip kataterle rahme giriyorlar . Sadece genişletme kısmı biraz can yakıyor o da bi kaç saniyelik. O genişleme olduktan sonra kasma kıpırdama olmazsa çabucak bitiyor. Transfer de aynı şekilde olmalı

Ben anestezili yaptıracak olsam da size az çok tarif edebilirim bugün benzeri işlem yapıldı gebelik aşısı. Normal ultrason muayenesinden biraz daha acılı bi şekilde başka bi şey ile alt tarafı genişletip kataterle rahme giriyorlar . Sadece genişletme kısmı biraz can yakıyor o da bi kaç saniyelik. O genişleme olduktan sonra kasma kıpırdama olmazsa çabucak bitiyor. Transfer de aynı şekilde olmalı
Tahminimce sadece acıtacaksa bile o da az olur o da speklumla genisletirken biraz rahatsız eder

Yok canım tabii ki de sorabilirsin buraya yazmamızdaki neden de bilgi paylaşımı yapmak sonuçta hepimiz aynı durumu yaşıyoruz 🥺🤲 öncelikle çok şanslısın eğer ilaçlarla yumurtaları büyüyorsa en azından bu kadar sorun yaşamayacaksın benim haplara karşı hiçbir şekilde olumlu cevap gelmedi 3 4 kez haplara karşı sıfırdı büyümeleri yumurtaların fakat iğneyle gayet büyüyorlardı sen korkma iğne olmayacağı için yumurtaların o HSS olmaz diye düşünüyorum içini rahat tut benim kadar ağır hormon alan yoktur herhalde ben bile hafif atlattım o HSS‘yi on gün sürdü ama nefes darlığı dışında kısık ağrısına zaten alışkınım artık 😂🥺🥺🤦‍♀️🤦‍♀️ evet sekiz gün dostinex içtim yine de o HSS oldum ama hafif atlattım dostünexe bağlıyorum ben bunu içmeseydim daha kötü olacaktım eminimaçıkçası sonuç güzel oldu yumurtalar çok fazlaydı güzel döllenme yaşadım inşallah da güzel sonuç alırım devlette yaptırıyorum canım ben tıpta gayet de memnunum özelden hiçbir farkı yok gibi sadece doktoruma ulaşamıyorum profesor benim doktor çok fazla yoğun olduğu için o kadar onun dışında her gün aradılar bilgi verdiler yine ne sormak istersen yardımcı olurum
Cok tesekkür ederim bilgi icin canim ama galiba bana igne kullandirtir bana da az dozlu ben bu klomen ve femarayi catlatma tedavisinde kullnmistim onlar hemen büyütüyordu yumurtalarimi 5 gün ictikten sonra 14-15-17-19-23 mm yumurtalarim oluyordu. Demek baskilamak icin dostinex kullaniliyormus bilmiyodum ben dostinexi prolaktinim yükselmisti ozaman kullanmistim farkli zamanlarda kullaniliyormus demek ki

Aynı gün bizim o zaman :) bende aynı senin gibiyim ama benimki anestezili yapılacak mecburiyet var çift rahimli olduğum için o yüzden rahatım hiç bi şey duymayacağım stres yok :)
Vay be çift rahimli demek ne demek? Her rahime embriyodan toplam 4 emrbriyo konulabilir mi acaba diye düşünmeden edemedim 🙈

Benim de 4 ekim 🥰🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar. Ben de opu sonrası 2. Adeti bekliyorum. Ekim sonuna doğru transfer olacak inşallah. Opu sonrası 2. Adet gecikiyor mu. Önceki adetim opu olmama rağmen zamanında oldu. Bi de bu süreçte hamile kalan var mıdır acaba.
Ben de ikinci adetimi bekliyorum ay bu süreçte hamile kalma olasiligini ben de düşünmedim degil ama yili askin olmayan sey simdi mi olcak dedim sonra, ekimin 16sı gibi regl olucam transfer benim de ekim sonu ya da kasim basina olur gibi

Ben de ikinci adetimi bekliyorum ay bu süreçte hamile kalma olasiligini ben de düşünmedim degil ama yili askin olmayan sey simdi mi olcak dedim sonra, ekimin 16sı gibi regl olucam transfer benim de ekim sonu ya da kasim basina olur gibi
ben de aynı sekilde opudan sonraki 2. regl gecikiyor suan. ama ben de ilişki yasağı vardı hep o yüzden gebelik olamaz S smaklig ama korunmasız ilişki olduysa tabiki de şans var sizin için

Çift rahim çift rahim demek :) iki ayrı rahmim var. Maalesef öyle olmuyor o an için hangisi en uygunsa ona yerleştiriliyor
Hayırlısıyla evladımızı kucağımıza alalım inşallah. Rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın bu süreci. Herşey gönlünüzce olsun 🍀🌺

Kasma kıpırdama olursa, ki ben alttan muayene ettiğinde bile kasılıyorum, embriyolar için riski oluşabilir dimi? Keşke hafifte olsa bir anestezi verseler.

Bana bir de idrara sıkışıp gel dedi doktorum. Tuvaletim varken o transfer olayı daha zor olmaz mı ? Bilemedim

Ekimin ilk haftasında transfer olacak kaç kişi olduk şimdi?

Ve 4 Ekim transfer olacak kimler vardı? Süreç çok heyecanlı. Biran önce cumartesi gelse keşke. Umarım hepimizin minik embriyoları sıkı sıkı sarılır rahimlerimize ❤️

Back
X