- 26 Mart 2023
- 297
- 232
- 33
peki dondurulmuş mu tazede mi söylediReglin 2. Günü gittiğimde beş gün korunmalı ilişki, sonrasında tamamen yasak dedi benimki. Çatlatma iğnesinden çok önce yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki dondurulmuş mu tazede mi söylediReglin 2. Günü gittiğimde beş gün korunmalı ilişki, sonrasında tamamen yasak dedi benimki. Çatlatma iğnesinden çok önce yani
transfer sürecine girdiysen riske atma bence ama bilemedim de. benim yasaktı zaten ben de devam ettim yasağa sonra histerodan sonra enfeksiyonum da oldu diye .evet benim de öyle ama bir şey demedi belki de unutmuştur diye size sorayım dedim
doğru riske girmeye değmez zatentransfer sürecine girdiysen riske atma bence ama bilemedim de. benim yasaktı zaten ben de devam ettim yasağa sonra histerodan sonra enfeksiyonum da oldu diye .
Ay inşallah şu günler bi geçseydi de güzel sonuçlar alıp rahatlasaydık hepimizBence huzursuz olma belki de güzel bişiylerin habercisidir![]()
Dondurulmuş benim. Haziranda opu olmuştumpeki dondurulmuş mu tazede mi söyledi
anladımm tamamdır çok teşekkür ederimDondurulmuş benim. Haziranda opu olmuştum
İnşallah yaAy inşallah şu günler bi geçseydi de güzel sonuçlar alıp rahatlasaydık hepimiz![]()
Açılmamış canimbana bişiy demedi yasak vs diye ama benim dondurulmuş olacak ..
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum doktorum hiçbir sorun olmaz zaten yumurtlamayacaksın onu baskılıyoruz dedi ama transfer sonrası yasakladı. Orgazm ve ilişki sırasında rahim kasılmaları olduğu için yasak dedi.kızlar hepinizin süreci hayırla müjdeyle sonuçlanır inşallahbir sorum olacaktı doktorunuz size transfere hazırlık sürecinde ilişkiyi yasakladı mı acaba özellikle çatlatma iğnesi sonrası?
biz bu ay yumurtlamıyoruz mu estrofem mi baskılıyor acaba suanBen dondurulmuş embriyo transferi oldum doktorum hiçbir sorun olmaz zaten yumurtlamayacaksın onu baskılıyoruz dedi ama transfer sonrası yasakladı. Orgazm ve ilişki sırasında rahim kasılmaları olduğu için yasak dedi.
aa yumurtlama olmuyor mu çatlatma iğnesi oluyoruz ama ben de acaba doğal yolla döllenme ihtimali olduğu için mi yasak diye düşünmüştümBen dondurulmuş embriyo transferi oldum doktorum hiçbir sorun olmaz zaten yumurtlamayacaksın onu baskılıyoruz dedi ama transfer sonrası yasakladı. Orgazm ve ilişki sırasında rahim kasılmaları olduğu için yasak dedi.
Ben de öyleee sürekli eşimi darlıyorum pozitif mi hissediyorsun negatif mi , test alalım mı, test yapalım mıİnşallah yaaşırı overthinkledim ben bu süreci bu zamana kadar takılmıyodum da bi ciddiye bindi gibi işler
![]()
Bir şey daha öğrenmiş oldum ve bir kez daha vay be dedim. Teşekkürler arkadaşım.Dediğin gibi olabilir ama şöyle düşünelim çizgi çok silik başlıyor ya gün geçtikçe netleşiyor belki o da onunla ilgli olabilir hatta dur bak yazıyı buldum
Sağlıklı bir insan embriyosu, döllenmeden 5-7 gün sonrakabuğundan çıkar ve yumurtadan çıktıktan sonraki saatler içinde implante olur. Yani rahim duvarına tutunan embriyonun asıl istilası, 3. gün transferinden yaklaşık 2-5 gün sonra ve 5. gün transferinden sonra 1-3 güniçinde gerçekleşir.
eğer doğal siklus değilse evet estrofem ile yumurtlama baskılanıyor rahim kalınlaşıyor vs diye anlattı bana doktorum o yüzden sorun yok korunmana da gerek yok dedibiz bu ay yumurtlamıyoruz mu estrofem mi baskılıyor acaba suan
Ben de öyleee sürekli eşimi darlıyorum pozitif mi hissediyorsun negatif mi , test alalım mı, test yapalım mıbitmiyorduu…
Bana öyle dedi doktorum ama ben çatlatma iğnesi falan da olmadım yani belki prosedürler farklı işliyordur bilemedim şimdiaa yumurtlama olmuyor mu çatlatma iğnesi oluyoruz ama ben de acaba doğal yolla döllenme ihtimali olduğu için mi yasak diye düşünmüştüm
benim 3. gün kalınlığa 4.6 dedi bu iyi mi acaba ya histero da olmuştum önceki aylarda rahim kalınlığı 3. gün 6 falandı hep o da iyi değilmişeğer doğal siklus değilse evet estrofem ile yumurtlama baskılanıyor rahim kalınlaşıyor vs diye anlattı bana doktorum o yüzden sorun yok korunmana da gerek yok dedi
Ben bir de 4. gün test yapmıştım deli gibi hatta yazdım burayaaa hayatımın hatasıydı günümü zehir ettim kendimeAhanda bir yandaş daha bulduk.
Biz bağlasalarda durdurulamayanlar çetesi
sakin ol ve o elindeki testleri yavasca yere bırak..Ben bir de 4. gün test yapmıştım deli gibi hatta yazdım burayaaa hayatımın hatasıydı günümü zehir ettim kendimeama aklım hala yapamadıklarımda
hee doğru farklı olabilir o zaman benim doğal siklus baskılamadı tam tersi femarayla yumurtlamayı desteklediBana öyle dedi doktorum ama ben çatlatma iğnesi falan da olmadım yani belki prosedürler farklı işliyordur bilemedim şimdi![]()