hayır yani normalde olması gereken pms belirtilerimin hiçbirini yaşamıyorum bu ayKaset testte çıkmayabilir üzülmeyin bende 13.günde çok hafif çıktı. Birkaç gün daha bekleyin. İnşaallah hamilesinizdir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır yani normalde olması gereken pms belirtilerimin hiçbirini yaşamıyorum bu ayKaset testte çıkmayabilir üzülmeyin bende 13.günde çok hafif çıktı. Birkaç gün daha bekleyin. İnşaallah hamilesinizdir![]()
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimKaset testte çıkmayabilir üzülmeyin bende 13.günde çok hafif çıktı. Birkaç gün daha bekleyin. İnşaallah hamilesinizdir![]()
Amin inşaallah tez zamanda sizlerde alın müjdeli haberiHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimrabbim hayırlı zamanda bizede versin inşallah
11.gün test yapmışmıydınız
13 günki test erken gebelik testimiydi
Gerçekten miEvet 11 gün laboquick kaset yaptım çıkmadı 13.gün awox da çıktı belirgin bir şekilde laboquick daha silikti fotoğraf eklemiştim
laboquick kocaman negatif çıkarttı bana sabahBende öyle oldum inşaallah sende hamilesindir![]()
ay o kadar umutlandım ki şuan inşallahBenim de dpo 11 de negatifti laboquickhiç üzülme bekle dpo 13-14 ü
tabi her şeyin hayırlısı
Çok sevindim
Sag olun amin inşaallah teşekkür ederimtabi her şeyin hayırlısıçok geçmiş olsun, çokta hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
pms belirtilerimin hiçbiri olmadı bu ay o yüzden umutlanıyorum aslında
ikinci fotoğrafta çok silik gördüm canım benim test hakkında bilgim yokKızlar bugün gecikmemin bir ya da ikinci günü Softec markası kullanıp memnun olan var mı ilk dakikadan çıktı
Ben göremedim awox bulabilirseniz awox ile yapın bir deKızlar bugün gecikmemin bir ya da ikinci günü Softec markası kullanıp memnun olan var mı ilk dakikadan çıktı