• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kaset testte çıkmayabilir üzülmeyin bende 13.günde çok hafif çıktı. Birkaç gün daha bekleyin. İnşaallah hamilesinizdir 💖
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim 🌸rabbim hayırlı zamanda bizede versin inşallah
11.gün test yapmışmıydınız
13 günki test erken gebelik testimiydi

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim 🌸rabbim hayırlı zamanda bizede versin inşallah
11.gün test yapmışmıydınız
13 günki test erken gebelik testimiydi
Amin inşaallah tez zamanda sizlerde alın müjdeli haberi 🤲🏼🥰 Evet 11 gün laboquick kaset yaptım çıkmadı 13.gün awox da çıktı belirgin bir şekilde laboquick daha silikti fotoğraf eklemiştim

kızlar hamile olanları tebrik ederim. bata 5-6 gün var. sabah iki kez iç çamaşırımı ıslatacak sıvılıkta akıntım geldi, tuvalete gittiğimde renginin beyaz değil kahvemsi-pembemsi yani dönük olduğunu gördüm. gelirken de regl sancısı hissettim zaten önlem amaçlı taktım pedimi beklemedeyim..

Gerçekten mi ❤️🥹 bi ümit beklemeli miyim sence benim hiç umudum kalmadı 😭
B bfbf Bekleyin bence 💖 yoksa da üzülmeyin hayırlı bir zamanda mucizeniz sizi bulur. Ben bu ay hiç beklemiyordum merdivenden düştüm ayağım alçıya alındı olduran Rabb'im olduruyor içinizi ferah tuttun psikolojik olarak rahatlayin

B bfbf Bekleyin bence 💖 yoksa da üzülmeyin hayırlı bir zamanda mucizeniz sizi bulur. Ben bu ay hiç beklemiyordum merdivenden düştüm ayağım alçıya alındı olduran Rabb'im olduruyor içinizi ferah tuttun psikolojik olarak rahatlayin
tabi her şeyin hayırlısı 🙏 çok geçmiş olsun, çokta hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 🩷 pms belirtilerimin hiçbiri olmadı bu ay o yüzden umutlanıyorum aslında

Çok sevindim ❤️
Allah razı olsun hayırlısı inşallah bizede 🌸 çok teşekkür ederim

Kızlar bugün gecikmemin bir ya da ikinci günü Softec markası kullanıp memnun olan var mı ilk dakikadan çıktı

Eklentiler

• IMG_3419.webp
    IMG_3419.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3414.webp
    IMG_3414.webp
    116,8 KB · Görüntüleme: 26
Back
X