• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Kızlar salı günü test vericem saatin bir önemi var mı acaba siz kaçta test verdiniz sabah mı olmalı

Su içmek çok önemliymiş kızlar es geçmeyin. Ve ayaklar sıcak kalmalı diyor bana ChatGPT. Ama kalmıyor ne yapsam soğuk ne yapsam üşüyorum
Ayy bu üşüme bende de var havalar soğudu birden diyorum ama 3 kat ayağım battaniye içinde yine ısınamıyorum. Bir de halsizim hiç bir sey yapasım yok 😅

Chatgpt ile anlaştıysanız sorun yok 😅 bana direk bitki çayı içme dediler. Eşim nane kekik bile yedirmiyor 🫠 nar ve pancar rahim kan akışına iyi geliyor diye duymuştum her gün tüketiyorum hayırlısı artık bakalım sen ne zaman tekrarlayacaksın testi
Bir de kırmızı orman meyveleri bu bütün yaptıklarınıza ilave 🫡☺️ insallah olmuştur ya sizinde cok merak ediyorum test gününüze de az kalmış Allahtan😅

Chatgpt ile anlaştıysanız sorun yok 😅 bana direk bitki çayı içme dediler. Eşim nane kekik bile yedirmiyor 🫠 nar ve pancar rahim kan akışına iyi geliyor diye duymuştum her gün tüketiyorum hayırlısı artık bakalım sen ne zaman tekrarlayacaksın testi
Yarın sabah son kan testimi yapacağım. 24 ekimde doktora gitmeyi düşünüyorum. 5+3 oluyor
Benzer besleniyoruz ben çok tahıllı ekmek yiyorum biraz kahvaltıda fazla değil ama sen doktora ne zaman gideceksin peki tekrarlayacak mısın testi
uzun zamandır bu kadar beyaz ekmek yememiştim. Akşam yemek yemem hiç bir hamileliğimde de yemedim ama bu iki gündür karnım kazınıyor sanki akşam 8-9 oldu mu. Ekmek peynir salatalık bayılıyorum 😅

Benim bildiğim 6. Ve 7. Haftalarda ama sen yine de zamanında git iki kez gitmem gerekiyorsa git olsun
Çok uzakta doktorum bu eve ya. Tam 1 saat 15 dk sürüyor Burdan. O kadar yol gitmek İstemşyorım. Fakat şimdiiiiii kendi kendimi gaza getirmeye başladım 😅

Bir de kırmızı orman meyveleri bu bütün yaptıklarınıza ilave 🫡☺️ insallah olmuştur ya sizinde cok merak ediyorum test gününüze de az kalmış Allahtan😅
Yaban mersini yiyorum hergün :) valla az kaldı ama bu çatlatma iğnesi çarşamba günü kanda bile yanıltıcı olcak sanırım :( niye sizlere uygulanmadı bana uygulandı anlamadım

Yarın sabah son kan testimi yapacağım. 24 ekimde doktora gitmeyi düşünüyorum. 5+3 oluyor

uzun zamandır bu kadar beyaz ekmek yememiştim. Akşam yemek yemem hiç bir hamileliğimde de yemedim ama bu iki gündür karnım kazınıyor sanki akşam 8-9 oldu mu. Ekmek peynir salatalık bayılıyorum 😅
Afiyet bal şeker olsun yarasın mercimeklere 🙏🏻

Yaban mersini yiyorum hergün :) valla az kaldı ama bu çatlatma iğnesi çarşamba günü kanda bile yanıltıcı olcak sanırım :( niye sizlere uygulanmadı bana uygulandı anlamadım
Bazı doktorlar oyle yapiyor diye duymuştum bende. Ama kan testini doktorun istediğine göre demek ki yanıltıcı değildir oyle düşünüyorum:) ttansferin ne zamandii

Ayy bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama iştahım acildi. Eşim bile fark etmiş de ben söyleyince tasdikledi😅

Kanda da çıkmaz bence yani iğnenin etkisi çıkmaz bence . Çıkmaz dimi idrar neyse de

Bazı doktorlar oyle yapiyor diye duymuştum bende. Ama kan testini doktorun istediğine göre demek ki yanıltıcı değildir oyle düşünüyorum:) ttansferin ne zamandii
İnşallah öyledir doktorun bi bildiği vardır 🙏🏻
4 ekimde transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 adet 4aa ve 2bb

Ama sen çatlatma iğnesi yapmıştın öyle hatırlıyorum. Onun için senin test gününü beklemen çok normal 🌺
Peki ni şey sorcam. Çatlatma iğnesi idrar testini yanıltıyor tamam peki kan testinde bu yanılma oluyor mu bu iğneden dolayı ?
[/QUOTE]
Hayır olmuyor diye biliyorum.

Peki ni şey sorcam. Çatlatma iğnesi idrar testini yanıltıyor tamam peki kan testinde bu yanılma oluyor mu bu iğneden dolayı ?
Hayır olmuyor diye biliyorum.
[/QUOTE]
Ben yarın ya da salı günü hemşireme sorcam hatta kesin dayanamam yarın sorarım :)

Hadi bakalım hayırlısı diyelim. Benim bu çatlatma iğnesi elimi ayağımı bağlıyor valla. Chatgpt ye senin gibi sordum sadece idrarda değil kan testinde de yalancı hcg pozitiflik gösteriyormuş e doktor niye bana 15 ekim test dedi o zaman ayrıca niye sizin hiçbirinizde bu iğneler yok bende var kafam karıştı ya
Her doktor hastasına göre farklı protokol uyguluyor ondan. Merak etme

Evet mesela burda bi yerde okudum belki sen de okumuşsundur. Bi doktor prografı önermiyormuş bebeğe zarar verirmiş prografı da bi ben mi kullanıyorum scaba 🤔
Ben de kullanıyorum hem de kendi insiyatifimle. Doktor gerek yok prednol ve intralipid serum yeter dedi ben istiyorum son denemem herşeyi deneyeceğiz aklımızda bir soru işareti kalsın istemiyorum dedim. Kendi insiyatifimle başladığım için, yapmiş olduğum araştırmalarda, yurtdışı klinik çalışmalarında transferden 2 gün önce başlanıp test gününe kadar yani toplam 14 gün günlük 0.5 x 2 veya 1 x 2 adet kullanılmış. Bebeğe kısa süreli düşük doz kullanımda bir negatif etki gözlenmemiş. Hatta implantasyon ve klinik gebelik oranlarında artış olmuş. Ben de 0.5 mg x2 kullanıyorum. 14 ü test günümde bırakacağım son.

Back
X