• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben de kullanıyorum hem de kendi insiyatifimle. Doktor gerek yok prednol ve intralipid serum yeter dedi ben istiyorum son denemem herşeyi deneyeceğiz aklımızda bir soru işareti kalsın istemiyorum dedim. Kendi insiyatifimle başladığım için, yapmiş olduğum araştırmalarda, yurtdışı klinik çalışmalarında transferden 2 gün önce başlanıp test gününe kadar yani toplam 14 gün günlük 0.5 x 2 veya 1 x 2 adet kullanılmış. Bebeğe kısa süreli düşük doz kullanımda bir negatif etki gözlenmemiş. Hatta implantasyon ve klinik gebelik oranlarında artış olmuş. Ben de 0.5 mg x2 kullanıyorum. 14 ü test günümde bırakacağım son.
Aynen bana da transferden 2 gün önce başlattılar 1mg sabah akşam içiyorum bende . Test günü çıkan sonuca göre ilaçları ne yapacağımı söyleyecekler zaten hayırlısı diyelim bakalım

İyi akşamlar kızlar transfer sonrası idra sıkışıklığı nasıl oluyor hemen lavaboya gidiyor muyuz beklemek mi durumundayız hangisi daha iyi

İyi akşamlar kızlar transfer sonrası idra sıkışıklığı nasıl oluyor hemen lavaboya gidiyor muyuz beklemek mi durumundayız hangisi daha iyi
20 dakika -Yarım saat bekletiyorlar genelde sonra yapmamızı tavsiye ediyorlar o kadar sıkışık durmak istedikleri bir durum degilmis

Ben de kullanıyorum hem de kendi insiyatifimle. Doktor gerek yok prednol ve intralipid serum yeter dedi ben istiyorum son denemem herşeyi deneyeceğiz aklımızda bir soru işareti kalsın istemiyorum dedim. Kendi insiyatifimle başladığım için, yapmiş olduğum araştırmalarda, yurtdışı klinik çalışmalarında transferden 2 gün önce başlanıp test gününe kadar yani toplam 14 gün günlük 0.5 x 2 veya 1 x 2 adet kullanılmış. Bebeğe kısa süreli düşük doz kullanımda bir negatif etki gözlenmemiş. Hatta implantasyon ve klinik gebelik oranlarında artış olmuş. Ben de 0.5 mg x2 kullanıyorum. 14 ü test günümde bırakacağım son.
Nedir bu kullandığınız? Ne işe yarıyor? Ben geç mi kaldım? Yarın 9. Günümüz

Nedir bu kullandığınız? Ne işe yarıyor? Ben geç mi kaldım? Yarın 9. Günümüz
Prograf denen bir ilaç. Organ nakli olanlarda bağışıklık baskılayıcı. Kimyasal gebelik olan düşük yapam veya bağışıklık hastalığı olanlar genelde kullanıyor canım

Beta-hCG Hesaplama - Hekimim Yanımda https://share.google/3PgvRfaOqFYOnnJuD

Vallahi süper bir şey bu herkes kan testlerini verdikten sonra değerlerini girip baksın derim 👍
Ya ben yaptım şimdi bunu da. Aklıma bir kurt düştü. Benim değerimin bu kadar çoklu kartarak artması sıkıntılı mı sizce? Mercimekler üzümler vs dedikte yabi 2 katı da değil 2. Gün ki aynı saatte de vermedim 3 saat daha erken verdim. 6 kat arttı. Normal mi sizce? Neden bu kadar çok artış var? Kötü şeyler geliyor aklıma böyle akşam olunca

Valla senin kankan chatgpt öyle demiyor ama değer aralığı bile verdi aldığım doza ve tarihe göre 😄
Hakşkaten kankam ya. Eşimde olmayınca yanımda çocuklar da yok. Kayınvalideme saracağıma ona sarıyorum işte. Chatgbt beni alttan alıyor 😂

Aynennn 😄 umut tacirliği yapacaklar heralde bana
Yani benim kafam basmadı bu çatlatma iğnesi olayına. Böyle bilen birisi varsa tane tane anlatsa ne güzel olur. bana ne oluyor bilmiyorum ama merak ettim işte 😂

1. Bu embriyolar taze yumurta değil ki?
2. Direk zaten rahim içine koyuluyor.
3. Çatlama işi ile alakamız yok yani neden çatlıyor yumurta ki zagen kullandığımız ilaçlar progestan ve öncesinde yani transfer öncesinde aynı zamanda yumurta çatlamasını önlemek için değil miydi?

Kafam çok karıştı kusura bakmayın ama fazla bilgşden bir şey olmaz 🙈 bilen birileri bize anlatırsa ne makbule geçer

Bu akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Aklıma saha önce ki hamilelik başlangıcım geldi ve rahatladım. Buraya da yazayım da bilginiz olsun. Regli döngünüz geldiğinde ağrıyabilir kasıklarınız. İşte o lekelenme vs var dedikleri bu zamanlara yakın oluyor diye biliyorum. Hee şey kontrol altında panik yok yani. Ben böyle diyorum şuanda içimden. Olursa sizde kendinize öyle dersiniz 😊

Ya ben yaptım şimdi bunu da. Aklıma bir kurt düştü. Benim değerimin bu kadar çoklu kartarak artması sıkıntılı mı sizce? Mercimekler üzümler vs dedikte yabi 2 katı da değil 2. Gün ki aynı saatte de vermedim 3 saat daha erken verdim. 6 kat arttı. Normal mi sizce? Neden bu kadar çok artış var? Kötü şeyler geliyor aklıma böyle akşam olunca

Sen 5. Ve 7. Gün verdin. 19 -110 bu değerleri girince şema bu. Şema beta hcg 8.fünden itibaren şeklinde göstermiş. Ama dikkat edersen 8.gün normal sağlıklı gebelik değeri minimum 40 ile maksimum 300 arası. Yani senin 7.gün 110 olan değerin gayey normal sağlıklı görünüyor. Strese girme, olumsuz düşünme, Bebişlerin seninle 🧿🤲🍀

Eklentiler

• 1000043329.webp
    1000043329.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 14
Bence şöyle çok bilmesem de tahmin yürütüyorum. Sen daha tam vücut beta hcg üretmeye yeni bşlarken tam o anda yaptın testi bence gününde yapıldıktan sonra o %60-65 artışlardan bahsediyor olabilirler mi salladım mı çok 😄

Sen 5. Ve 7. Gün verdin. 19 -110 bu değerleri girince şema bu. Şema beta hcg 8.fünden itibaren şeklinde göstermiş. Ama dikkat edersen 8.gün normal sağlıklı gebelik değeri minimum 40 ile maksimum 300 arası. Yani senin 7.gün 110 olan değerin gayey normal sağlıklı görünüyor. Strese girme, olumsuz düşünme, Bebişlerin seninle 🧿🤲🍀
Ay canım çok teşekkür ediyorım yani geceleri böyle oluyorum neden bilmiyorum bir de sabah uyandığımda. Öğlen moralim yüksek ama.

Beni çok rahatlattın ve bu araştırmanla çok duygulandırdın 😔 Bebeklerimiz hep bizimle olsun nolur ya 🙏 herkes güzel haberlerini alsın sonra da buluşup çay partisi yapalım

Bence şöyle çok bilmesem de tahmin yürütüyorum. Sen daha tam vücut beta hcg üretmeye yeni bşlarken tam o anda yaptın testi bence gününde yapıldıktan sonra o %60-65 artışlardan bahsediyor olabilirler mi salladım mı çok 😄
Çok doğru bir yorum 👍🌺

Tam olarak böyle oluyor 😅 ne kadar bilgi küpü bir grup burası massallah 🥰😅

Back
X