• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Çok teşekkür ederim duanıza ihtiyacım var benım dualarım sizinle hayırlı haberler alalım inşallah ❤️ hiç bir belirtim yok biraz üzgünüm 😞
Kaçıncı günün bugün? Bir belirtin olması şart değil bence. Biz vücudumuzun sesini fazla dinliyoruz belki de ondan böyle oluyor. Güzel düşün ve olumluya odaklanmaya çalış 🙏

Selam kızlar ben bugün tekrar kan verdim 333.5
Cuma günü de vermiştim o zaman 154.93 dü . Doktor tekrar kan istemedi ama ben çok merak edip baktırmak istedim 🥰🌸 inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız burda takip ediyorum grubu birakmiyorum😍
Ayy cok guzel ilerlemiş massallah hayırlı olsunn🥰🥰 peşinizden gelmek nasip olsun bizlere de dua edin nolur🥲🥰

Ayy cok guzel ilerlemiş massallah hayırlı olsunn🥰🥰 peşinizden gelmek nasip olsun bizlere de dua edin nolur🥲🥰
Gerçekten tek tek dua ediyorum aklımda hep sizde. Ama ben çok unutuyorum yani ne zaman kim kan verecekti doktora gidecekti falan. Sürekli soruyorum o yüzden kusura bakma nolur. Sen ne zaman kan vermeye gideceksin?

IMG_0679.webp

Bende transferin 6.gunu bugun nedense mutsuz umutsuzum başlarda iyidim ama inşallah iyi olur

Selam kızlar ben bugün tekrar kan verdim 333.5
Cuma günü de vermiştim o zaman 154.93 dü . Doktor tekrar kan istemedi ama ben çok merak edip baktırmak istedim 🥰🌸 inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız burda takip ediyorum grubu birakmiyorum😍
Sen testleri hep aynı saatte mi verdin? Bu saat farkı önem arz ediyor mu ki? Bir daha vermeyeceğim ama merak işte yine

Bende transferin 6.gunu bugun nedense mutsuz umutsuzum başlarda iyidim ama inşallah iyi olur
O umutsuzluk çok dalgalı. Bende sabah ve akşam olunca ne oluyor bilmiyorum ama Boule bir mutsuzluk üstüme çöküyor. Progestan ilacınin hormonlar üzerinde yarattığı dengesizlik belki de buna sebep oluyor

Bence var gibi
Test sonucum paylaşıyorum, T+9 değerim 337.6 çıktı.

Fakat ben 2-2,5 saat gibi erken verdim bugün kan sonucumu. Neden çünkü 4 de uyandım ve yatakta 1 saatten fazla da bekleyemedim. Sizce bu değerimde çok bir değişiklik yaratmış mıdır?
Canım selam gayet iyi ki değerin önceki kaçtı ? umutsuz olcak bişiy yok herşey yolunda sen hangi noktaya takıldın

Back
X