- 15 Kasım 2014
- 1.402
- 1.671
- 408
Ovitrelle vurulmadım ben gonapeptyl yaptım bu sabah hemişeremden ovitrellenin hcg ürettiğini gonapeptyl in üretmediğini söyledi yani şuan test yapsam yalancı sonuç çıkmayacakOvtirelle vurulalı kaç gün oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle vurulmadım ben gonapeptyl yaptım bu sabah hemişeremden ovitrellenin hcg ürettiğini gonapeptyl in üretmediğini söyledi yani şuan test yapsam yalancı sonuç çıkmayacakOvtirelle vurulalı kaç gün oldu
Nasıl çalışıyorsun com ayakta değilsin o zaman ki çok ayakta durmamaya çalış bence. Ben mahvoldum iki adımlık yolda.Bende bugün işe başladım transferden sonra ilk kez çalışıyorum. Çok zorlanıyorum ya belime ağrılar giriyor yoruluyorum uyku basıyor esneyip duruyorum öğlen fitili de mecbur iş yerinde yaptım![]()
Çok aktif çalışıyorum ya nasıl olacak bilmiyorum çok yoğun çokNasıl çalışıyorsun com ayakta değilsin o zaman ki çok ayakta durmamaya çalış bence. Ben mahvoldum iki adımlık yolda.
Ya tam tersiyse burda bazı kişilerin okuyorum negatif çıktı 0,2 çıktı diyorlar mesela ya öyle bi şeyse ne yapcam o zaman sen olsan iğnelere fitillere 2 gün daha devam eder miydinÇıkmayacak ya neden çıksın benim ümidin tam. Hadi bak nöbetten çıkmış gidin ve öğrenin. Baksana benim değerim 340 oldu neredeyse şeninde baya yükselmiştir. Boşuna bekliyorsun. Şuan nöbetten çıkmış bir eşle kutlama yapmanız lazım
İ-na-na-mı-yor-ummmmmmmmm sanaOvitrelle vurulmadım ben gonapeptyl yaptım bu sabah hemişeremden ovitrellenin hcg ürettiğini gonapeptyl in üretmediğini söyledi yani şuan test yapsam yalancı sonuç çıkmayacak
Sende catlatma ignesi diyorsun diye ovitrelle sandim gonapeptyl yapmaz zatenOvitrelle vurulmadım ben gonapeptyl yaptım bu sabah hemişeremden ovitrellenin hcg ürettiğini gonapeptyl in üretmediğini söyledi yani şuan test yapsam yalancı sonuç çıkmayacak
Hislerin ne diyor? Tamam o konuda haklısın fakat ha test günü ha değil. Çok erken değilki zaten 9. Günümüz bugün. Mercimek orda orda olması gerekiyorYa tam tersiyse burda bazı kişilerin okuyorum negatif çıktı 0,2 çıktı diyorlar mesela ya öyle bi şeyse ne yapcam o zaman sen olsan iğnelere fitillere 2 gün daha devam eder miydin
Yarım saat boyunca yürüdünüz mü peki?Bence abartmiyorsun canim haftasonu esim de hava alalım diye cikartti beni yarim saat sonra dönelim dedim. Hic mecalim yok. Nefesim daralıyor sanki ben bi de astım hastasıyım. İlaçlar stres kolay bir süreç degil. Bence vücut alışınca biraz büyüdüğü zaman normale dönecek. Şimdi cok kucuk ve her sey cok yeni. Basli başına bu kadar ilaç bile her şeyi yapabilir geliyor bana
Rahim genişlediği için bence o ağrılar oluyor illaki. Bence hiçbişiy olmaz yürümekten hiç korkma canımHislerin ne diyor? Tamam o konuda haklısın fakat ha test günü ha değil. Çok erken değilki zaten 9. Günümüz bugün. Mercimek orda orda olması gerekiyor
Yap şu testi bence patlat bi test haydeOvitrelle vurulmadım ben gonapeptyl yaptım bu sabah hemişeremden ovitrellenin hcg ürettiğini gonapeptyl in üretmediğini söyledi yani şuan test yapsam yalancı sonuç çıkmayacak
Tabiki dua edeceğiz. Ayyyy çok heyecanlı. Glue yaptıracak mısın? Bence baya etkili o glue yöntemiKızlar ben de 17 sinde transfer oluyorum Allahın izniyle. Yarın akşam 12 saatlik serum tedavisi alcam. Bir de ilaçlar eklendi işte. Hayırlısı olsun inşallah dua edin bana da![]()
Gitmiyor ya baksana. Elinden tutup biz götürelim haydeYap şu testi bence patlat bi test hayde![]()
Yürümek aslında damarlara iyi geliyor diye biliyorum fakat öyle bir ağrım oluyor lki 10 dk sonra yatmak uzanmak istiyorum. Ben böyle nasıl yurtdışına çıkacağım ya. Saplandım kaldım resmen kayınvalidemin evine.Rahim genişlediği için bence o ağrılar oluyor illaki. Bence hiçbişiy olmaz yürümekten hiç korkma canım![]()
Sakin ol. İdrarı tutmak daha fazla baskı yapıyormuş. Bence iyi yaptırayım hadi inşallah
Seni de elinden tutup kayınvalidenden kaçıralım benceGitmiyor ya baksana. Elinden tutup biz götürelim hayde![]()
Gidiyorummmm ağlayarakk ya negatifse diyeGitmiyor ya baksana. Elinden tutup biz götürelim hayde![]()
Yapalım hocam dedim yapıyoruz zaten dedi sallamadı beniTabiki dua edeceğiz. Ayyyy çok heyecanlı. Glue yaptıracak mısın? Bence baya etkili o glue yöntemi
Pozitif basarak git ben de bugün biGidiyorummmm ağlayarakk ya negatifse diye