• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Gidiyorummmm ağlayarakk ya negatifse diye
Ya neden ağlıyorsun? Ağlama ağlama lütfen. İç sesin kötü mü diyor? Bak şimdi bende bir tedirgin oldum ama iyi düşünelim iyi olsun. Nolur iyi düşünmeye çalış. Bugün olmazsa yarın yine gidecektin zaten test sonucuna bakmaya.

Senin 4 ekimdi dimi? 2 embriyo transferi yapıldı?

Bu ilaçların saçmalıkları bence. Duygularımızla fena oynadı. Zaten kadınız saçmasapan duygular şelale bir de bu ilaçlar mahvetti bizi
Aynen öyle valla ya ben zaten yengecim duygusal bi topum ya sinirleniyorum ya duygusallaşıyorum sinilrli olayım daha iyi 😅

Ya neden ağlıyorsun? Ağlama ağlama lütfen. İç sesin kötü mü diyor? Bak şimdi bende bir tedirgin oldum ama iyi düşünelim iyi olsun. Nolur iyi düşünmeye çalış. Bugün olmazsa yarın yine gidecektin zaten test sonucuna bakmaya.

Senin 4 ekimdi dimi? 2 embriyo transferi yapıldı?
Evet içimden bi ses sen şansızsın bunda da şansın yok negatif gelcek diyor normalde de karamsar bi yapım var 4 ekim 2 embriyo 5. Gün hayırlısı artık negatifse hayırlısı buymuş demeye çalışcam

Edemeyince işte benim gibi testlerle kafayı bpzuyorsunuz 😂 test işi tam bir delilik ama yalnız
Bizim hastanede glue 10 bindi
Ben transfer ücretini de sormadım ya unuttum onu o arada bi sorayım bari. Yarın akşam serum verilecek baska bi hastanede. Orası da bi 8k dedi 12 saat yatış olcak diye. Her basamakta yeni bir masraf çıkıyor 🫠🫠

Seni de elinden tutup kayınvalidenden kaçıralım bence 😅🥶
😅 kaçırın diyeceğim ama bu evden başka kalacak yerim yok çünkü kimsenin evinde böyle de yatamam. Şükret otur yerine diyorum kaçmak geldiğinde aklıma 😂
kuzenler arkadaşlarım bir düzine insan var fakat herkes benim eşim ve çocuklarla yurtdışında olduğumu sanıyor şuan da 😂

Şimdi beni etiletleyerek herkes yaşını, transfer bilgisi (1. 2. 3. Gibi), T. Tarihi, T. Adeti, kaçıncı gün embriyosu bilgilerini yazsın tablo yapayım.
Tablo burada nasıl yapılıyormuş buldum.

34 yaşındayım 24 eylülde adet olmuştum 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo iyi kalite dedi doktor 13 ekimde yani bugün transfer oldum

Evet içimden bi ses sen şansızsın bunda da şansın yok negatif gelcek diyor normalde de karamsar bi yapım var 4 ekim 2 embriyo 5. Gün hayırlısı artık negatifse hayırlısı buymuş demeye çalışcam
Öyle düşünme ben de 7 senedir bir kere bile çift çizgi görmedim mesela. Ben eşimle anneme diyorum tutmayabilir he garanti gözüyle bakmayın falan diye. Kendimi bu sonuca da alıştırdım aslında biraz ben de sonra çok üzülmiyim diye beklentiyi minimumda tutuyorum elimden geldiğince 🥹

Ooooo kesin oldu bu iş. Kuş üzümlerine haksızlık ediyorsun şuan da. Bakta gör boşuna üzülmüşüm diyip birazdan da kendine kızacaksın

😅 kaçırın diyeceğim ama bu evden başka kalacak yerim yok çünkü kimsenin evinde böyle de yatamam. Şükret otur yerine diyorum kaçmak geldiğinde aklıma 😂
kuzenler arkadaşlarım bir düzine insan var fakat herkes benim eşim ve çocuklarla yurtdışında olduğumu sanıyor şuan da 😂
Sen cok mistik bi
şekilde süreci yönetiyosun valla 🥶 olsun otur bari kıpraşma çok yürüme de biraz kan akısı olacak kadar kıpırdansan yeter 😅

Sen cok mistik bi
şekilde süreci yönetiyosun valla 🥶 olsun otur bari kıpraşma çok yürüme de biraz kan akısı olacak kadar kıpırdansan yeter 😅
3 çocuğun üstüne mecbur 😂 ben uzun bir süre de kimseye söyleyemem sanırım. fakat eşim benden heyecanlı. İlk defa baba oluyor sanki. Bugün gidip kıyafetler almış erkek bebek ve kız bebek için 🙈

Bende bugün işe başladım transferden sonra ilk kez çalışıyorum. Çok zorlanıyorum ya belime ağrılar giriyor yoruluyorum uyku basıyor esneyip duruyorum öğlen fitili de mecbur iş yerinde yaptım 😅
Ayy Allah kolaylık versin canim hele fitili dusunemiyorum bile😂

3 çocuğun üstüne mecbur 😂 ben uzun bir süre de kimseye söyleyemem sanırım. fakat eşim benden hevesli. İlk defa baba oluyor sanki. Bugün gidip kıyafetler almış erkek bebek ve kız bebek için 🙈
Manifestin böylesi 🥹 Benim eşim doktor çift koyalım diyince panik yaptı sakin ol şampiyon dedim gönderdim dışarı 🥶

Back
X