Ben bugün adet günümdü daha olmadım olduğumda gideceğim bu ay yumurta geliştirme yapacak dokturum muhtemelen eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu, 3 ay sonra eşimin değerleriyle bir gelmememi ondan sonra tedavilere başlayalım demiştiMerhaba şişli memorialde yumurta büyütmeye başladım. Kimler var bu süreçte olan :)
Güzel haberler inşaAllahBen bugün adet günümdü daha olmadım olduğumda gideceğim bu ay yumurta geliştirme yapacak dokturum muhtemelen eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu, 3 ay sonra eşimin değerleriyle bir gelmememi ondan sonra tedavilere başlayalım demişti
Ben yarın kontrole gideceğim , iğnelerin etkisine bakılacak ve ilaç dozu ona göre devam edecekBende bu ay şişli memorial da başlayacağım muhtemelen 2 gün sonra adet olacağım. Şuan için yorum yapamasam da devamı için konuşacağımız bir başlık açılması iyi olmuş. Sizin de hayırlı olsun başlangıcınız kolaylıkla geçsin güzel sonuçlansın
İnşallah, Çarşamba günü gideceğim doktora, bu tedavi hakkında da pek bir bilgim yok nasıl oluyor, bir tanıdığım yumurta büyütme tedavisi oldu o mesela adeti bittikten sonra doktor söyleyene kadar hiç ilişkiye girmiyorlar daGüzel haberler inşaAllah
Merhaba bende ilk kez gidicez biraz anlatırmısınız ilk gidişiniziBende bugün başladım kızlar ilaçları verdi doktor, akşam eşimle konuşacağız bütçemizi uyarsa çipli aşılama önerdi doktor onu deneyeceğiz
Adetin 3 günü doktor ilaca başlatıyor yumurtalar büyüsün diye, 2 3 güne bir kontrolole çağırıyor yumurta boyutuna bakmak için, istediği boyuta gelince çatlama iğnesi yaptırıyor sana saat söylüyor o saate yapıyorsun, aşılama yaptıracaksanız igneden 36 saat sonra yapılıyorMerhaba bende ilk kez gidicez biraz anlatırmısınız ilk gidişinizi
Ben ilk defa denicem hiç tedavi görmedik eşimde bende bir sorun yok onlar mı sorar ben mi dicem tüp yada aşılama diye kusura bakmayın soruyorum amaAdetin 3 günü doktor ilaca başlatıyor yumurtalar büyüsün diye, 2 3 güne bir kontrolole çağırıyor yumurta boyutuna bakmak için, istediği boyuta gelince çatlama iğnesi yaptırıyor sana saat söylüyor o saate yapıyorsun, aşılama yaptıracaksanız igneden 36 saat sonra yapılıyor
Ne kadar süre dir korunmasız ilişkiye giriyorsunuzBen ilk defa denicem hiç tedavi görmedik eşimde bende bir sorun yok onlar mı sorar ben mi dicem tüp yada aşılama diye kusura bakmayın soruyorum ama
Adetin kaçıncı günü başlanıyor acabaMerhaba şişli memorialde yumurta büyütmeye başladım. Kimler var bu süreçte olan :)
1 buçuk yıldırNe kadar süre dir korunmasız ilişkiye giriyorsunuz
Doktor seni muayene eder, senden de eşinden de testler ister, 1 yıldan fazla korunmak ilişkide tedaviye başlıyorlar zaten, sen de diye bilirsin biz aşılama istiyoyroz diye1 buçuk yıldır
Evet ama bu çatlatma felan dimi dediğiniz tedaviDoktor seni muayene eder, senden de eşinden de testler ister, 1 yıldan fazla korunmak ilişkide tedaviye başlıyorlar zaten, sen de diye bilirsin biz aşılama istiyoyroz diye
Çatlatma ayrı birşey onda sadece iğne yapıyorsun, aşılamada iğneden 36 saat sonra eşinden alınan meni senin rahmine enjekte ediyor 30 dakika kalkmadan uzanıyorsunEvet ama bu çatlatma felan dimi dediğiniz tedavi
Çok teşekkür ederim o zaman aşılama dicem hepimiz için güzel şeyler olur çok zorÇatlatma ayrı birşey onda sadece iğne yapıyorsun, aşılamada iğneden 36 saat sonra eşinden alınan meni senin rahmine enjekte ediyor 30 dakika kalkmadan uzanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?