Aynen bazı hastanelerde belirtmek gerekiyor ama çipli aşılama diye belirtin, normal aşılamaya göre tutma ihtimali çok daha yüksekÇok teşekkür ederim o zaman aşılama dicem hepimiz için güzel şeyler olur çok zor
Aynen bazı hastanelerde belirtmek gerekiyor ama çipli aşılama diye belirtin, normal aşılamaya göre tutma ihtimali çok daha yüksek
Peki tüp mu çipli aşılamamı sizce hepsi farklı bir fiyat havuzunda oluyor dedi kadın arayınca baya gitgelli uğraşmalı olucak sanırımAynen bazı hastanelerde belirtmek gerekiyor ama çipli aşılama diye belirtin, normal aşılamaya göre tutma ihtimali çok daha yüksek
Tüp Bebek çok pahalı, ama çipli aşılama normal aşılama gibi hemen hemen diye biliyorum ben, yani ister istemez uğraştırıyor kontrole gidiyorsun 2 güne bir bazen. İlk önce çipli aşılama yaptırın zaten bir kere gidince 10 gün kontrol hakkin oluyor ya. Şu da önemli şimdi senin hormon değerlerin kötü ola bilir eşinin kötü ola bilir, eşinin sperm kalitesini düşün ola bilir eğer öyle şeyler varsa zaten ilk önce onları tedavi eder aşılama falan yapmazPeki tüp mu çipli aşılamamı sizce hepsi farklı bir fiyat havuzunda oluyor dedi kadın arayınca baya gitgelli uğraşmalı olucak sanırım
Evet evet eşim test vericek direkt gidip verebiliyormuş bir günde çıkıyormuş herşey hazır olsun istiyorum o gün için benim rahim filmim temiz çıktı sadece troidim var gerisi iyi tahlillerdeTüp Bebek çok pahalı, ama çipli aşılama normal aşılama gibi hemen hemen diye biliyorum ben, yani ister istemez uğraştırıyor kontrole gidiyorsun 2 güne bir bazen. İlk önce çipli aşılama yaptırın zaten bir kere gidince 10 gün kontrol hakkin oluyor ya. Şu da önemli şimdi senin hormon değerlerin kötü ola bilir eşinin kötü ola bilir, eşinin sperm kalitesini düşün ola bilir eğer öyle şeyler varsa zaten ilk önce onları tedavi eder aşılama falan yapmaz
1 gün bile sürmüyor 2 saate çıkıyor, eşin sabah test verir sende öğleden sonra kadın doğum doktorunun yanına gidersin eşinin testiyle, kadın doğum doktoru daha eşinin spermiogram testini istiyor çünküEvet evet eşim test vericek direkt gidip verebiliyormuş bir günde çıkıyormuş herşey hazır olsun istiyorum o gün için benim rahim filmim temiz çıktı sadece troidim var gerisi iyi tahlillerde
Aaa öyleyse iyi o kadar uzak ki korkuyorum tutmaz diye stresten olmicak gibi1 gün bile sürmüyor 2 saate çıkıyor, eşin sabah test verir sende öğleden sonra kadın doğum doktorunun yanına gidersin eşinin testiyle, kadın doğum doktoru daha eşinin spermiogram testini istiyor çünkü
Korkma tutar inşallah, stres çok etkiliyor sen sakin kalmaya çalışAaa öyleyse iyi o kadar uzak ki korkuyorum tutmaz diye stresten olmicak gibi
İnşallah olur dua edin buraya yazmak o kadar istiyorum ki olumlu şeyleriKorkma tutar inşallah, stres çok etkiliyor sen sakin kalmaya çalış
Hangi doktora gidiyorsunuzSalı günü benim 16 yumurta toplandı 11 i döllenmişti 2 sini 3.gün dondurdular bakalım kaçı 5.güne gidecek. 2023 te bir kızım tüp bebekle doğdu şimdi ikinci için embriyo dondurduk 7-8 ay transfer düşünüyoruz. Yine aynı doktora geldik
İzmir Ahmet Zeki Işık (yaşım şu an 35 yaş 9 ay)Hangi doktora gidiyorsunuz
Ben geçen sene 29 ekimde yumurtalarım toplamışdım şimdi doğuma gun sayıyorum darısı başınızaMerhaba şişli memorialde yumurta büyütmeye başladım. Kimler var bu süreçte olan :)
Merhaba Amin inşaAllah emek veren herkeseBen geçen sene 29 ekimde yumurtalarım toplamışdım şimdi doğuma gun sayıyorum darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?