- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
Keşke öyle olsa Bat takvimde dün gözüküyordu gecikme ihtimalini düşünüp salıya kadar bekliycem bakalım idrar testine pek güvenmiyorum kan testi en garantisi salı günü yaptırırım artık gelmezse sende pazartesi salı kan testi yaptır bence inşallah yoldadır bebişin
Canim yarin test yapcakmissin ayy cok heyacanlandim insallah cift cizgiyi gorursunİnşallah inşallah bebeklerimiz bizimledir. İdrar da bakmak istiyorum yarin bi ıdrar testi alıp yapicam çıkmazsa gecikmeyi beklicem.
Canim yarin test yapcakmissin ayy cok heyacanlandim insallah cift cizgiyi gorursun
Haydi canim yarin heyacanla bekliyoruz sonucu eger sende pozitif cikarsa ki oyle olur insallah bende gaza gelip yaparim belki benimde yarin 2 gun kaliyoBen de cook heyecanliyim bakalim yarin 2 gun kalmis olacak silik de olsa gorurum insallah. allahim sen bize yardim et. İnsallah hamileyimdir. Allah isteyen herkese ve bana tez zaman da nasip etsin insallah.
Haydi canim yarin heyacanla bekliyoruz sonucu eger sende pozitif cikarsa ki oyle olur insallah bende gaza gelip yaparim belki benimde yarin 2 gun kaliyo
Ayy canim insallah pozitifi gorursun yanliz ben yapmaya cesaret edemem ki kendime soz verdim adetim gecmeden yapmayacam diye hep husran oluyor yarin ola hayrolaBat gunlerimiz ayni canim. İnsallah cikar pozitif canim insallah. Sende yap yarin :)
Ayy canim insallah pozitifi gorursun yanliz ben yapmaya cesaret edemem ki kendime soz verdim adetim gecmeden yapmayacam diye hep husran oluyor yarin ola hayrola
Aminnnn insallah pozitifi goruruz canimBende o sözlerden çok verdim ama yarin karar verdim yapicam meraktan catlicam :) bende 1. Buçuk sene husran ile karşılaştım ama bu ay hayırlısı inşallah pozitifi hep beraber görürüz.
Bekliyorum güzel haberini ozaman inşallah çift çizgiyi görürsün ben salıya kadar sabredecekmiyim bakalımİnşallah inşallah bebeklerimiz bizimledir. İdrar da bakmak istiyorum yarin bi ıdrar testi alıp yapicam çıkmazsa gecikmeyi beklicem.
Bendede kasık agrısı var sabahtan beri hiç geçmedi solda adet donemi iştahım kesiliyor normalde bu sefer açıldıBelirtilerime gelincede adet olcakmis gibi bel ve kasik agrisi var kasik tek tarafli agriyor istahim yok gibi arada bulanti oluyo insallah bebek habercisidir
Çok sevindimm. Hayırlı olsun. Allah izniyle hayırla kucağına alırsın inş. Ben de birazdan kan vermeye gidicem inşaallah.Dua edin.kızlaaaar hamileyim ... adetim 4 ekimdi 3 gün kala öğrendim yani akşam ...
canım teşekkür ederim,akşam mübarek cuma gecesi öğrendim Allahım herkesi sevindirsin inşallah..Çok sevindimm. Hayırlı olsun. Allah izniyle hayırla kucağına alırsın inş. Ben de birazdan kan vermeye gidicem inşaallah.Dua edin.
Canim cok sevindim hayirli olsun allah tamamina erdirsin kucagina almak nasip olsun bizede dua et canimkızlaaaar hamileyim ... adetim 4 ekimdi 3 gün kala öğrendim yani akşam ...
Canim belirtilerin neydi yazarmisin bide hissettinmi hamile oldugunucanı
canım teşekkür ederim,akşam mübarek cuma gecesi öğrendim Allahım herkesi sevindirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?