Ekim de tüp bebek yapacaklar

Benm oldukça kilolu arkadaşım tüp bebek kararı aldığı ay normal yolla hamile kaldı çok takma kafana ama karbonhidratsız beslen yinede tatlı yeme direk verirsin
Diyetisyene gidiyorum düzenli beslenmek için bazen uyarsan bazen kaçırıyorum şimdi tüp bebek onay verildi ilaçlar başlandı ama sanki içimde tedirginlik var rahatsız ediyor beni

Kontrolden sonra yazar mısın
Geldim bile 🥰🥰🥰🥰 kontrolüm iyi geçti çok şükür günlük iki iğne vurunmaya devam yanına ek 1 iğne daha geldi cumartesi pazar pazartesi kontrol ve eğer nasip olurs Çarşamba Perşembe yumurta toplama işlemim gerçekleşecek inşallah Allah'ın izni ile

Geldim bile 🥰🥰🥰🥰 kontrolüm iyi geçti çok şükür günlük iki iğne vurunmaya devam yanına ek 1 iğne daha geldi cumartesi pazar pazartesi kontrol ve eğer nasip olurs Çarşamba Perşembe yumurta toplama işlemim gerçekleşecek inşallah Allah'ın izni ile
Hadi gözün Aydın ilk güzel haber inşallah herşey yolunda gider pazarda mı açıkmış 😅 bnde pazartesi ilk randevuya gidicem demek ard arda çağırıyor

Rabbim bin kere razı olsun inşallah sağolasın Özelde iğneleri vurunuyorum ben ablacım pazartesi de çapaya kontrole geleceğim tekrar

Merhaba hanımlar bu ay tüp bebek yapacaklar bakabilir mi ben şimdi iğne vurunmaya başladım ama tüp bebek için siz nelere dikkat ettiniz iğne vurunduktan sonra egzersiz yada yürüş yapsam sıkıntı olur mu acaba hala kendimce kilo vermem gerekiyor acil şekilde
Hiçbir sıkıntı olmaz transferden sonra çok dikkat edip dinlenmeni öneririm ben öyle yapmıştım inş sağlıkla kucağına al 😊

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?

Benim de yarın sabah yumurta toplama islemim var kızlar dua edin hayırlısıyla çıkıp eve gectigimde size bilgi veririm sanırım aranızda ilk toplama yapacak olan benim yanlış anlamadiysam eğer l. Transferden 3 gün sonra gonapeptyl vurulacagini söylediler o neden vurulacak benim şuan aklımı karistiran o bilgisi olan var mı

Benim de yarın sabah yumurta toplama islemim var kızlar dua edin hayırlısıyla çıkıp eve gectigimde size bilgi veririm sanırım aranızda ilk toplama yapacak olan benim yanlış anlamadiysam eğer l. Transferden 3 gün sonra gonapeptyl vurulacagini söylediler o neden vurulacak benim şuan aklımı karistiran o bilgisi olan var mı
Çatlatma iğnesi canım. Bende vuruldum. İnşallah gül haberler gelirsin 🥰🥰

Back
X