Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

evet ılk deneme olcak insallah cıkar yuzde otuz sansımız varmıs bakalım nasıp hersey ben 24 esım 27 yasında siz?
insallah canim yasinizda gencmis sansiniz yuksek bence :)
benim 4. tup bebek denemem olucak ,yasim tam olarak 2 gun sonra 32 olacak :)

ya aslında ilk denemem olca ıcın ben cok korkuyorum canım bıraz tatlıda igenelerden felan aslında tup bebek aşamasını bılmıyorum ama korkuyorum

ya aslında ilk denemem olca ıcın ben cok korkuyorum canım bıraz tatlıda igenelerden felan aslında tup bebek aşamasını bılmıyorum ama korkuyorum
korkma canim inan.ilk igneni yaptiktan sonra yavas yavas alisicaksin...ben alistim ignelere kimbilir kac igne yaptim bunca zaman artik igneler sinek.isirigi gibi geliyor benim korkularim yumurta sayii kalitesi sperm kalitesi ebryo olacakmi olmayacakmi bebek tutunacakmi diye devam ediyor artik.. gerci bunlar sonraki asama ama inan igneler en az korkulacak sey bu tedavide...yeterki hersey yolunda gitsinde igne nedirki? :)

saol canım korku da olsa denıycem mecbur :) evet onemlı olan soyledıklerın ama ben de ılk denıycem ıcın korkuyorum olsunda ragzıyım zaten hayırlısıyla sonuclansın inş

saol canım korku da olsa denıycem mecbur :) evet onemlı olan soyledıklerın ama ben de ılk denıycem ıcın korkuyorum olsunda ragzıyım zaten hayırlısıyla sonuclansın inş
aynen canim :) bu arada kac senelik evlisin?

selam kızlar.ben de nasip olursa kurban bayramından sonra 2.dondurulmuş denememi yaptırıcam. yaşım 27. sorunumuz pko

selam kızlar.ben de nasip olursa kurban bayramından sonra 2.dondurulmuş denememi yaptırıcam. yaşım 27. sorunumuz pko
hayirli olsun canim bence sansin oldukca yuksek cunku zaten embryon varmis insallah o da tutunur...kacinci denemen ve kac yillik evlisin canim?

hayirli olsun canim bence sansin oldukca yuksek cunku zaten embryon varmis insallah o da tutunur...kacinci denemen ve kac yillik evlisin canim?
teşekkür ederim canım. 4 buçuk yıllık evliyim canım. evliliğimin 4. ayından beri tedavi oluyorum. daha önce bir aşılama bir tüp bi de dondurulmuş denememiz oldu. ama negatif bu 3. denememiz olacak nasipse. aslında geçen ay yaptıracaktık ama 6 santim kist oluştu yumurtalığımda. erimesini bekledik. nasip değilmiş demek ki. o kdar çok şey yaşadım ki sabretmeyi öğrendim.

ne guzel sabredebilmek bunu ogrenmek...Allah mukafatini verecektir insallah...hersey yolunda gidipte embryo transferin gerceklesirse senin sonucun kasimdan once belli olur heralde dimi?

benim haftaya cuma yani 12 eylulde randevum var kizlar ...ilaclarimi yazicak o gun doktorum insallah sonra adetin 21. gununu bekleyip ignelere basliycam bir aksilik cikmazsa ,uzun protokol benimki burda baya uzun suruyor tam 30-35 gun kadar sonra transfer gerceklesiyor...buyuk bir ihtimalle sonucumuda kasimin ortasinda alicam....

ne guzel sabredebilmek bunu ogrenmek...Allah mukafatini verecektir insallah...hersey yolunda gidipte embryo transferin gerceklesirse senin sonucun kasimdan once belli olur heralde dimi?
adet durumuma bağlı canım. düzensiz olduğum için belli olmuyor. inşallah kasımda belli olur.senin de hayırlı olsun buarada. Rabbim sana bana ve tüm evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah.

merhaba bende varım ekim başında dondurulmuş embriyolarımla kavuşmak için transfer hazırlıklarına başlayacağız benim ilk tedavim olacak

aslinda benim bir evladim var canim cok zor ulastigim evladim...6 negatif asilama ve 2 tup bebek sonrasi olan...ben simdi.ikinci icin ciktim bu yola canim insallah ilki kadar uzun surmez cunku cok ama cok yiprandim ilki olana kadar..cok mucadeleler verdim cok gozyasi doktum...ama sabrettim duaya sigindim cok sukur oldu..insallah yine olur Rabbim tum isteyenlere versin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…