eşim 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa ınsallah bızde baslıycaz tedavıyeSelam kizlar kimler ekim-kasim aylarinda tup bebek tedavisine baslayacak?
hadi hayirli olsun canim insallah cikar.ilk denemenizmi sizin?yas kac?eşim 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa ınsallah bızde baslıycaz tedavıye
evet ılk deneme olcak insallah cıkar yuzde otuz sansımız varmıs bakalım nasıp hersey ben 24 esım 27 yasında siz?hadi hayirli olsun canim insallah cikar.ilk denemenizmi sizin?yas kac?
insallah canim yasinizda gencmis sansiniz yuksek bence :)evet ılk deneme olcak insallah cıkar yuzde otuz sansımız varmıs bakalım nasıp hersey ben 24 esım 27 yasında siz?
insallah bu son olur canım melegıne kavusrsun rabbım herkesı kucagını doldursuninsallah canim yasinizda gencmis sansiniz yuksek bence :)
benim 4. tup bebek denemem olucak ,yasim tam olarak 2 gun sonra 32 olacak :)
insallah canim benim amin...insallah bu son olur canım melegıne kavusrsun rabbım herkesı kucagını doldursun
korkma canim inan.ilk igneni yaptiktan sonra yavas yavas alisicaksin...ben alistim ignelere kimbilir kac igne yaptim bunca zaman artik igneler sinek.isirigi gibi geliyor benim korkularim yumurta sayii kalitesi sperm kalitesi ebryo olacakmi olmayacakmi bebek tutunacakmi diye devam ediyor artik.. gerci bunlar sonraki asama ama inan igneler en az korkulacak sey bu tedavide...yeterki hersey yolunda gitsinde igne nedirki? :)ya aslında ilk denemem olca ıcın ben cok korkuyorum canım bıraz tatlıdaigenelerden felan aslında tup bebek aşamasını bılmıyorum ama korkuyorum
saol canım korku da olsa denıycem mecbur :) evet onemlı olan soyledıklerın ama ben de ılk denıycem ıcın korkuyorum olsunda ragzıyım zaten hayırlısıyla sonuclansın inşkorkma canim inan.ilk igneni yaptiktan sonra yavas yavas alisicaksin...ben alistim ignelere kimbilir kac igne yaptim bunca zaman artik igneler sinek.isirigi gibi geliyor benim korkularim yumurta sayii kalitesi sperm kalitesi ebryo olacakmi olmayacakmi bebek tutunacakmi diye devam ediyor artik.. gerci bunlar sonraki asama ama inan igneler en az korkulacak sey bu tedavide...yeterki hersey yolunda gitsinde igne nedirki? :)
aynen canim :) bu arada kac senelik evlisin?saol canım korku da olsa denıycem mecbur :) evet onemlı olan soyledıklerın ama ben de ılk denıycem ıcın korkuyorum olsunda ragzıyım zaten hayırlısıyla sonuclansın inş
hayirli olsun canim bence sansin oldukca yuksek cunku zaten embryon varmis insallah o da tutunur...kacinci denemen ve kac yillik evlisin canim?selam kızlar.ben de nasip olursa kurban bayramından sonra 2.dondurulmuş denememi yaptırıcam. yaşım 27. sorunumuz pko
teşekkür ederim canım. 4 buçuk yıllık evliyim canım. evliliğimin 4. ayından beri tedavi oluyorum. daha önce bir aşılama bir tüp bi de dondurulmuş denememiz oldu. ama negatifhayirli olsun canim bence sansin oldukca yuksek cunku zaten embryon varmis insallah o da tutunur...kacinci denemen ve kac yillik evlisin canim?
ne guzel sabredebilmek bunu ogrenmek...Allah mukafatini verecektir insallah...hersey yolunda gidipte embryo transferin gerceklesirse senin sonucun kasimdan once belli olur heralde dimi?teşekkür ederim canım. 4 buçuk yıllık evliyim canım. evliliğimin 4. ayından beri tedavi oluyorum. daha önce bir aşılama bir tüp bi de dondurulmuş denememiz oldu. ama negatifbu 3. denememiz olacak nasipse. aslında geçen ay yaptıracaktık ama 6 santim kist oluştu yumurtalığımda. erimesini bekledik. nasip değilmiş demek ki. o kdar çok şey yaşadım ki sabretmeyi öğrendim.
adet durumuma bağlı canım. düzensiz olduğum için belli olmuyor. inşallah kasımda belli olur.senin de hayırlı olsun buarada. Rabbim sana bana ve tüm evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah.ne guzel sabredebilmek bunu ogrenmek...Allah mukafatini verecektir insallah...hersey yolunda gidipte embryo transferin gerceklesirse senin sonucun kasimdan once belli olur heralde dimi?
aslinda benim bir evladim var canim cok zor ulastigim evladim...6 negatif asilama ve 2 tup bebek sonrasi olan...ben simdi.ikinci icin ciktim bu yola canim insallah ilki kadar uzun surmez cunku cok ama cok yiprandim ilki olana kadar..cok mucadeleler verdim cok gozyasi doktum...ama sabrettim duaya sigindim cok sukur oldu..insallah yine olur Rabbim tum isteyenlere versin insallah...adet durumuma bağlı canım. düzensiz olduğum için belli olmuyor. inşallah kasımda belli olur.senin de hayırlı olsun buarada. Rabbim sana bana ve tüm evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah.
şimdiden hayırlı olsun canım. benim de dondurulmuş olacak.merhaba bende varım ekim başında dondurulmuş embriyolarımla kavuşmak için transfer hazırlıklarına başlayacağız benim ilk tedavim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?