Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

amin canım Allah evladını sana bağışlasın.inşallah ikincide zorlanmazsın.Bizim sınavımız buymuş. sabretmekten dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.Allah çok büyük.ikinciyi de verir. sabır kardeşim..

amin canim Allah razi olsun...Rabbim buyuk sesimizi duyar insallah..evlat hasreti yillar gectikce insanin canini daha cok yakan bir durum ,cok zor yasayan bilir Rabbim yuzumuzu gulsursun bu sene insallah...

büyük ihtimal benimkide öyle olacak öncesinde kontrole gideceğim bir aksilik olmazsa bayramdan sonra başlarız ayy ne güzel benimle aynı anda tedaviye başlıcak birini buldum
ayni ayin hamisleri oluruz insallah hep beraber :)

Yaşım 37, haftaya laparoskopi ile kapalı bir tüpüm alınacak. Ekim ayında adet döneminde ilk tüp tedavisine başlayacağım. Doktorum Fulya Bahçeci de Güvenç bey.

Yaşım 37, haftaya laparoskopi ile kapalı bir tüpüm alınacak. Ekim ayında adet döneminde ilk tüp tedavisine başlayacağım. Doktorum Fulya Bahçeci de Güvenç bey.
tedavin hayirli olsun canim Rabbim kucagini doldursun insallah... kacinci denemen canim?

su anda starda melek programini izliyorum bebek sahibi olamayanlari konu etmisler... tup bebek yaptiramayanlar,yaptirip olumsuz sonuc alanlar nasil agliyorlar anlatamam duygulari vaktiyle benim yasadigim duygularin aynisi...su an onlar agliyor ben agliyorum ((

tedavin hayirli olsun canim Rabbim kucagini doldursun insallah... kacinci denemen canim?
Inşallah, bütün isteyenlerin
Benim ilk denemem. Aşı falan olmadı. Direk tüple başlıyoruz. Başıma neler geleceği hakkında hiçbir fikrim yok yani:)

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışık geçen sene tüp bebek denedik olmadı çok iyi kalitedeydi emriyor bu sene şubat ayında denedik 2 emriyo oda iyiydi şimdi donmuşlarım var ama nasıl kalitede olduğunu bilmiyorum tekrar denemek istiyoruz. ilk denemeler hep iyi kaliteydi şimdi ikinci kalite galıba tutar mı ki kafam çok karışık yardımcı olun nolur

Bende varım kızlar nasip olursa ekim başı gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum haftaya doktorua gidicem ama hastaneye yada doktora karar veremedim ya aklım allak bullak oldu kimsede cevap vermiyo ztan yazdıklarıma beni beğenmediler mi acaba :))

Ayy yanlış yazmışım kızlar pardon kasım başı gibi twdaviye başlıcam ya

hangi şehirdesin canım ? aa neden yazmadıklar ki ama bazı konular çok köklü herkes birbirile sıkı sıkı arkadaş olmuş ondan yazmıyorlar
sorun neydi canım ? daha önce denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…