canım tutacaksa birinci ikinci kalitenin pek bi önemi yok hatta ben burada bi yerde bir arakdaş yazmış birinci kalite konulup tutmayan 2. kalite konulup tek embriyo ile tutanlar varmış diye. ayrıca ikinci kalite olduklarını bilmiyorsun bile belki onlarda aynı kalitededir ki şuan en büyük avantajın vücudun dinlenmiş olacak dondurulmuş embriyo transferlerinin tutma olasılığı daha yüksekmiş benim doktorum öyle söylüyor benim embriyolarımda donduruldu bana daha hiç transfer yapılmadı ekimde yapılacak yani sen içini ferah tut Allah ın izni ile olamayacak dua yok..merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışıkgeçen sene tüp bebek denedik olmadı çok iyi kalitedeydi emriyor bu sene şubat ayında denedik 2 emriyo oda iyiydi şimdi donmuşlarım var ama nasıl kalitede olduğunu bilmiyorum tekrar denemek istiyoruz. ilk denemeler hep iyi kaliteydi şimdi ikinci kalite galıba tutar mı ki kafam çok karışık yardımcı olun nolur
Sagol canım allah taxı olsun ilk deneme geçen sene Ağustos donmuşlar bı Şubatbidevekimde düşünüyoruz hayırlısı rabbim ol derse hepsi bahane sagol canım allah tazı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerden bu sefer doktorumu değiştircem bakalım sonuç ne olacakcanım tutacaksa birinci ikinci kalitenin pek bi önemi yok hatta ben burada bi yerde bir arakdaş yazmış birinci kalite konulup tutmayan 2. kalite konulup tek embriyo ile tutanlar varmış diye. ayrıca ikinci kalite olduklarını bilmiyorsun bile belki onlarda aynı kalitededir ki şuan en büyük avantajın vücudun dinlenmiş olacak dondurulmuş embriyo transferlerinin tutma olasılığı daha yüksekmiş benim doktorum öyle söylüyor benim embriyolarımda donduruldu bana daha hiç transfer yapılmadı ekimde yapılacak yani sen içini ferah tut Allah ın izni ile olamayacak dua yok..
merhaba bende varım ekim başında dondurulmuş embriyolarımla kavuşmak için transfer hazırlıklarına başlayacağız benim ilk tedavim olacak
oo masallah baya bebek adayin varmis hadi hayirlisi :)selam ,
benimde dun yumurta toplama işlemim vardı . bugun 9 tanesinin bebek adayı olduğunu söylediler. pazara kadar dayananları donduracaklar. doktor bir sonraki regl dönemimde gelmem gerektiğini söyledi eylul sonu ekim bası gibi transfer olacak sanırım. belki de aynı günlerde gelir bebişlerimiz :)
canim benim burda bir arkadasiminda esi azospermiydi sperm bulundu ilk denemrde bebisi oldu kalan spermler donduruldu bu kis ikinciyi denryrcek..umutsuz olma sakin3 sene oldu canım evleneli esim azosperm mucıze beklıyoruz sperm cıkması ıcın bakalım insallah bende tup bebek heycanını yasayabılırım:)
sagol canim benim..bu arada senin tedavin ne oldu gorusemedik hic?Candanôte cnm topiciniz hayirli ugurlu oLsun burda baslayan tum arkadaslarinie gebelik bolumune transfer oLsun inSallah
Az kaLdi allahimmmm yar ve yardimciniz oLsun
Bizim gurbet topicimiz de cok gerilerde kaldi
Tatlim bnm bebisim icimde inSallah 4gun kaldi kan teStimesagol canim benim..bu arada senin tedavin ne oldu gorusemedik hic?
ne guzel canım allah melegıne kavusturmuz insallah bende kavusrum bekleyen herkezde allah ol desın mucızeler oluverrircanim benim burda bir arkadasiminda esi azospermiydi sperm bulundu ilk denemrde bebisi oldu kalan spermler donduruldu bu kis ikinciyi denryrcek..umutsuz olma sakin
canim benim ilk transferimde iki cok guzel kaliteli konulup bir de normal embryo dondurulmustu..bu tekti ve iyi kalitrliydi ama digerleri en iyileriydi..ama iki taneden biri bile tutmadi..bizde umitsuzca tek.kalan dondurulmusu denedik ve hic unudumuz yokken tuttu su an yanimda cizgi film izliyor ve 5 yasinda :) sakin umudunu kaybetmemerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışıkgeçen sene tüp bebek denedik olmadı çok iyi kalitedeydi emriyor bu sene şubat ayında denedik 2 emriyo oda iyiydi şimdi donmuşlarım var ama nasıl kalitede olduğunu bilmiyorum tekrar denemek istiyoruz. ilk denemeler hep iyi kaliteydi şimdi ikinci kalite galıba tutar mı ki kafam çok karışık yardımcı olun nolur
seninle ayni anda basliycaz tedaviye sanirim... benimde haftaya randevum var benimki uzun protokol kasim basi transferim olur diye dusunuyorum.srninki nadil olacak uzun protokolmu kisa protokolmu?Bende varım kızlar nasip olursa ekim başı gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum haftaya doktorua gidicem ama hastaneye yada doktora karar veremedim ya aklım allak bullak oldu kimsede cevap vermiyo ztan yazdıklarıma beni beğenmediler mi acaba :))
oooo hadi gozun aydin canim :) kacinci gun embryosuydu seninki birde idrar testini kacinci gun yaptin?Tatlim bnm bebisim icimde inSallah 4gun kaldi kan teStime
Idrar testlerim pozitif cikio ama bilioSun burda doktorun verdigi kahitla gidioSun kan vermeye o yuzden bekliorum sali gunu guzel haberler vericem inSallah
neden bu kadar gec evlendin canim kendi tercihinmiydi yoksa kismet nasip meselesimi? adetlerin duzenliyse esinde sorun yoksa hemen olur bebisin uzulmebnde ekimde yaptıracam ınş ama bnm yasım 46 ılk defa yaptrcam geç evlendmmm
Valla canm ben hiç bilmiyorum haftaya gidicem konulucaz herşeyi bakalım önceden böle bi düşünceniz yoktu bakalım doktor ne dicek sen nerde yaptırıcaksın istanbulda mısınseninle ayni anda basliycaz tedaviye sanirim... benimde haftaya randevum var benimki uzun protokol kasim basi transferim olur diye dusunuyorum.srninki nadil olacak uzun protokolmu kisa protokolmu?
yok canim ben fransadayim..sen kac yillik evlisin yas kac?Valla canm ben hiç bilmiyorum haftaya gidicem konulucaz herşeyi bakalım önceden böle bi düşünceniz yoktu bakalım doktor ne dicek sen nerde yaptırıcaksın istanbulda mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?